-
Hammond 'has taken first steps'
Top Gear presenter Richard Hammond is continuing to recover in hospital, with friend Jeremy Clarkson saying the crash victim has taken his first steps.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/5372890.stm
Κάθε μέρα και καλύτερα
-
From BBC: 'It’s like Ferrari asking you to step in for Michael Schumacher because he’s in bed with the flu and you’ve always wanted to drive a grand prix car. There are some things we just don’t have the talent for. When it comes to setting the Top Gear power laps, why do you think Clarkson, May and Hammond take a back seat and let the Stig, a qualified racing driver, set the fastest laps? Perhaps it’s because he’s a qualified racing driver – and the rest aren’t. So when May, a novice pilot not trained to fly at night, races Clarkson in a Bugatti Veyron through Europe for a feature, or the guys play ‘caravan conkers’, the question has to be asked, is this safe? Has the quest for entertainment gone too far'?
...τίθεται συνεχώς το θέμα των ικανοτήτων του Hammond και αν αυτές ήταν επαρκείς ώστε να προβεί σε ένα τέτοιο εγχείρημα.Παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο γεγονός του ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ωθείται πολλές φορές (όπως και στη παραπάνω) στα άκρα χάριν ψυχαγωγίας...Υπάρχουν άραγε όρια και περιορισμοί στις δυνατότητες των μηχανών, πόσο μάλλον των οδηγών? -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
http://www.mailonsunday.co.uk/pages/text/print.html?in_article_id=406386&in_page_id=1770
Παρόλο που απολαμβάνω ιδιαίτερα το TG, δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο το άρθρο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.mailonsunday.co.uk/pages/text/print.html?in_article_id=406386&in_page_id=1770
Εμένα μου δημιουργήθηκε η απορία τι είδους 'motoring writer' είναι αυτός που γραψε... Μήπως γράφει δοκιμές λεωφορείων;
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα αν ο Clarkson παραβιάζει τα όρια ταχύτητας στη Γαλλία μέσα σε ένα supercar;
Το 'This car can lose your licence in under four seconds?' τι ακριβώς ενοχλητικό έχει;
Τα τεστ που 'λιώνουν' τα αυτοκίνητα γίνονται ή όχι σε κλειστές διαδρομές;
Γιατί μας πρήζει ο κύριος Τάδε;
'Η το όλο πρόβλημα είναι το ότι το TG χρηματοδοτείται και προβάλλεται από το BBC;
Anyway , τα νέα για τον Hammond φαίνονται ενθαρρυντικά! Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει πρόβλημα με την προβολή της εκπομπής...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
-
Online petition gia na swthei to TG
-
Online petition gia na swthei to TGΥπάρχει τόσο μεγάλη πιθανότητα να κοπεί δηλαδή;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχει τόσο μεγάλη πιθανότητα να κοπεί δηλαδή;
Diabase to arthro tou JC kai meta sign the petition
-
1557 εγώ και μέσα σε δευτερόλεπτα πήγε 1561!
10 λεπτά μετά πήγε 1635. Κινείται πολύ γρήγορα
-
υπέγραψα κι εγώ, 1596...
-
Καμια petition για να κοπει?
-
Υπάρχει τόσο μεγάλη πιθανότητα να κοπεί δηλαδή;
Diabase to arthro tou JC kai meta sign the petition
Petition signed: no 1508
Το έχω διαβάσει ήδη και μου έκανε εντύπωση το 'Richard is winning his fight. And now mine begins. To make sure that he has a show to come back to.'
Υπέγραψα και (και κάποιοι άλλοι από δω που δεν το λένε )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπέγραψα και (και κάποιοι άλλοι από δω που δεν το λένε )1494
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπέγραψα και (και κάποιοι άλλοι από δω που δεν το λένε )
1494
Για άλλον χτυπουσε η καμπάνα!
Κάτι δεν έχουν κάνει σωστά με το preview, νομίζω...
-
1715
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Καμια petition για να κοπει?Its a free country kaneis den se anagazei na to blepeis.
-
Its a free country kaneis den se anagazei na to blepeis.
Μα μια petition δεν επιβαλλει την κοινη γνωμη, απλως την εκφραζει...
Ουτε θελω να κοπει επειδη ειναι 'παρανομο' αλλα γιατι απλα δεν το γουσταρω.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Its a free country kaneis den se anagazei na to blepeis.
Μα μια petition δεν επιβαλλει την κοινη γνωμη, απλως την εκφραζει...
Ουτε θελω να κοπει επειδη ειναι 'παρανομο' αλλα γιατι απλα δεν το γουσταρω.
Mallon den katalabaineis ti tha pei petition
An kaneis petition gia kati simenei oti thes kati na ginei.
AN den theleis na kopei alla den sou aresei APLA den to blepeis. -
Mallon den katalabaineis ti tha pei petition
An kaneis petition gia kati simenei oti thes kati na ginei.
AN den theleis na kopei alla den sou aresei APLA den to blepeis.Σωστα, για να γινω λοιπον πιο ακριβης θελω ή να κοπει και να αντικατασταθει απο κατι καλυτερο, ή να συνεχισει αλλα με αρκετες αλλαγες ως προς το περιεχομενο και τους παρουσιαστες του.
-
1900 Signatures Total
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion