-
Και ο Charmak;;;;;;;;
-
τωρα που λειπει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
skye πως παρει το φιρεντσε?το φιρεντσε δεν ξερω κ ουτε θα μαθω αφου τελικα μπολονια θα μεινω...
μια χαρα ηταν μια βδομαδα πριν.. οι ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο.....
τωρα ειμαι υκ κ δεν ξερω πως ειναι στην ιταλια..
εδω καλα ειναι
οι γυναικες ομως ειναι να ξερνας.. η χοντρες η ασχημες η και τα δυο.. ελαχιστες ειναι ωραιες κ ακομα πιο λιγες οι πολυ ομορφεςσυζητουσα με ενα παιδι που σπουδαζει εδω, ελληνας απο την παρεα της αδερφης μου... κ με ειπε το εξης, με το οποιο τεινω να συμφωνησω αποσο χω δει μεχρι τωρα: οι εγγλεζες ειναι ωραιες μεχρι τα 18. μετα γινονται σαν αχλαδια.. οι ελληνιδες ειναι μακραν πιο ομορφες εννοειται.
αυτο που ζηλευω που εχουν ειναι:
ευγενεια
σε βοηθανε στις υπηρεσιες κ υπαρχουν παντα ατομα να σε βοηθησουν, οποιο κ αν ειναι το προβλημα σου. ενω υπαρχει λιγη γραφειοκρατεια, οι υπηρεσιες σε βοηθανε κ την ξεπερνας
εχουν υποδομες -καλα αυτο το ξερατε
κ καποιαα πραγματα ακομα θα ηθελα να τα ειχε κ η ελλαδα κ η ιταλια
δε μου αρεσει που εχουν ΠΑΝΤΟΥ k Εννοουμε ΠΑΝΤΟΥ καμερες κ δεν ξερω κ ποσο ευκολα συνηθιζεται αυτο -
τωρα που λειπει...Όλα τα χουμε, έχουμε και τον άδη να μας τη λεει!
-
πως την επαθε ο κακομοιρης ο χαμοντ...
-
I'm back...!!!!
-
εχω prison break και πηρα και rome...τι να δω?
-
ποιο επεισοδιο break?
-
εχω prison break και πηρα και rome...τι να δω?Δες αν το Rome λεει τιποτα και αν ναι πες μου να αρχισω να κατεβαζω.
-
το 5ο απο prison break...
εκμεταλλευτη citastak..
-
εχεις πολυυυ δρομο ακομη με το break...
το Rome τι ειναι, καλο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις πολυυυ δρομο ακομη με το break...το Rome τι ειναι, καλο?
prison break δευτερος κυκλος...
rome καλο φαινεται αλλα δυστυχως το βλεπω απο το 9ο επεισοδιο αυτη τη στιγμη.. αποτι ειδσ ειναι η εποχη των εμφυλιων πριν να γινει ο καισαρας οτι εγινε..
-
το 5ο απο prison break...εκμεταλλευτη citastak..
E το prison break το παρακολουθώ.. Αν και τελικα καλυτερα να περιμενεις κανα διμηνο και να τα βλεπεις ολα μαζι. Τι να σου κανουν τα 40λεπτα
Καληνυχτα
-
Τελικά παράτησα κάθε προσπάθεια να κοιμηθώ...1 ώρα και με το ζόρι.
Άρα διάβασμα και θα πάω κατευθείαν για εξέταση...
Εσείς πώς πάτε;
-
βρε βρε, όλοι εδώ...
μόλις γύρισα από έξοδο και όπου να ναι θα μπώ στη διαδικασία...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
n_olympios
Γιατι απόρησες που ειμαι 19;Δεν απόρησα, προσπαθούσα ανεπιτυχώς να θυμηθώ πότε ήμουν εγώ τόσο...
Ευχηθείτε μου επιτυχία, πάω να γράψω το τελευταίο (ever) μάθημα...
Καλή επιτυχία Νικόλα.
Βρε κερατά, τι μίλησες? Πήγα στη σχολή το απόγευμα της Τετάρτης, μέρας που έγραφα, και ήταν κλειστή η σχολή. Ολο το ίδρυμα, για την ακρίβεια.
03/10/06 πάλι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευχηθείτε μου επιτυχία, πάω να γράψω το τελευταίο (ever) μάθημα...
Καλή επιτυχία Νικόλα.
Βρε κερατά, τι μίλησες? Πήγα στη σχολή το απόγευμα της Τετάρτης, μέρας που έγραφα, και ήταν κλειστή η σχολή. Ολο το ίδρυμα, για την ακρίβεια.
03/10/06 πάλι...
Σε ίδυμα.
Όταν σας λέω ότι είναι φρενοβλαβής και τον έχουν κλεισμένο μέσα, με λέτε κακό.(Ρε βραδύστροφε εγώ σου φταίω που δεν επιβαιβαίωσες πότε γράφεις)
n_olympios
Γιατι απόρησες που ειμαι 19;Δεν απόρησα, προσπαθούσα ανεπιτυχώς να θυμηθώ πότε ήμουν εγώ τόσο...
Ήταν προ Χρηστού.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ήταν προ Χρηστού.
ζούσες και συ τότε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ήταν προ Χρηστού.
ζούσες και συ τότε;
Ο θείος έχει προλάβει την νεκρά θάλασα ζωντανή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ήταν προ Χρηστού.
ζούσες και συ τότε;
Καλά ρε να μιλάνε οι άλλοι, αλλά να μιλάς κι εσύ που η πρώτη σου κομώτρια ήταν η Δαλιδά πάει πολύ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]