-
Ο χρήστης az έγραψε:
Δεν έχει αλλάξει τίποτα....
Πάμε για συνέχιση της αποχής....
Εσυ πως μιλας για αποχη οταν κανεις 1-2 αγωνες το χρονο?
Αυτο θα πει τσαμπα μαγκας....Ξερω ξερω, θα το διαγραψετε και αυτο γιατι ειναι αληθεια....
Μεγάλε, δεν τρώγεσαι με τίποτα.....
Μοντς, ευχαριστώ για την προστασία (που δεν τη χρειάζομαι.....)
Στην Πορταριά θα έτρεχα...
Και μια ερώτηση...Μήπως σε πίκρανα εσένα ή κανένα φίλο σου σε κανένα από αυτούς τους λίγους αγώνες που όπως λες κάνω;;
Πολλή εμπάθεια μεγάλε και βρωμάει το πράγμα...
Προσοχή...Μετά τα early apex έρχονται late fapes...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αυτο θα πει τσαμπα μαγκας....Ξερω ξερω, θα το διαγραψετε και αυτο γιατι ειναι αληθεια....
Και μια ερώτηση...Μήπως σε πίκρανα εσένα ή κανένα φίλο σου σε κανένα από αυτούς τους λίγους αγώνες που όπως λες κάνω;;
Προσοχή...**Μετά τα early apex έρχονται late fapes... **
Για αυτη τη παιδεια εκανες λογο?
δεν εχω λογο να παιξω φαπες μαζι σου...
Μην κολακευεις τον εαυτο σου, εχεις πολλα να μαθεις για τους αγωνες ακομα, παραμυθιαζεσαι και εσυ και πολλοι αλλοι... -
πορταρια yιοκ, ξανα πισω στο playstation.....σπυρακο
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Προσοχή...**Μετά τα early apex έρχονται late fapes... **
Για αυτη τη παιδεια εκανες λογο?
δεν εχω λογο να παιξω φαπες μαζι σου...
Μην κολακευεις τον εαυτο σου, εχεις πολλα να μαθεις για τους αγωνες ακομα, παραμυθιαζεσαι και εσυ και πολλοι αλλοι...Κατεβαίνω στο επίπεδό σου για να με καταλάβεις καημένε μου....
Δεν σε είπα τσάμπα μάγκα εγω, έτσι;
Αν με ήξερες θα γνώριζες για το αν είμαι μάγκας ή όχι....
Τέλος μεγάλε...Βγάλε τη βρώμα σου αλλού....Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου ανώνυμε μάγκα....
Φιλάκια....
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
πορταρια yιοκ, ξανα πισω στο playstation.....σπυρακο -
Χαρηκα ιδιαιτερα στη συναντηση του Σοαα που υπαρχουν αρκετοι/πολλοι που ειναι συνειδητοποιημενοι για το χωρο.
Παρολο που ολοι μας αγαπαμε να τρεχουμε/ασχολουμαστε με αγωνες(βαζω μεσα και προετοιμαστες/μηχανικους,κλπ) αναγνωριζουμε σε μεγαλο βαθμο την κριση και τα προβληματα μεσα στα οποια κολυμπαμε.
Η προσπαθεια συνεχιζεται λοιπον,και ας ασπαστουμε τα λογια του νεαρου Λευτερη που ενω ειναι απειρος με τα τεκταινομενα του χωρου,αλλα και με τον χωρο τον ιδιο αντιλαμβανεται οτι 'το να τρεχουμε υπο αυτες τις φλου συνθηκες ειναι λαθος και ανευθυνο απο μερους μας'
οποτε με την ευκαιρια της προτροπης απο το ΔΣ του συνδεσμου μας προς αποχη το λιγοτερο και ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του σταθουμε.
Αποχης συνεχεια λοιπον.Οι παροντες χθες ακουσαν για την γενικη συνελευση που προκειται συντομα να γινει,φανταζομαι θα ανακοινωθει συντομα ενω θα αποσταλουν και προσκλησεις ,χαρη στις προσπαθειες των παιδιων του ΔΣ του συνδεσμου των οδηγων.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
πορταρια yιοκ, ξανα πισω στο playstation.....σπυρακο
................
Η προσπαθεια συνεχιζεται λοιπον,και ας ασπαστουμε τα λογια του νεαρου Λευτερη που ενω ειναι απειρος με τα τεκταινομενα του χωρου,αλλα και με τον χωρο τον ιδιο αντιλαμβανεται οτι 'το να τρεχουμε υπο αυτες τις φλου συνθηκες ειναι λαθος και ανευθυνο απο μερους μας'
οποτε με την ευκαιρια της προτροπης απο το ΔΣ του συνδεσμου μας προς αποχη το λιγοτερο και ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του σταθουμε.
Αποχης συνεχεια λοιπον.
.................... +1
Υ.Γ. καλη διασκεδαση και καλο αγωνα σε οσους θα συμμετεχουν ... !!!
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Μην κολακευεις τον εαυτο σου, εχεις πολλα να μαθεις για τους αγωνες ακομα, παραμυθιαζεσαι και εσυ και πολλοι αλλοι...Φίλε az δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις διότι το υπόβαθρό σου εδώ στο φόρουμ δείχνει εσένα ως αποδέκτη της ίδιας σου της συμβουλής. Δεν έχεις πείσει πως ενδιαφέρεσαι για τους αγώνες καθεαυτού παρά σκοπός σου είναι να χτυπάς άτομα..... Κρίμα και πίστευα πως η ευγενής άμιλλα είναι αυτή που διαχωρίζει το δικό μας άθλημα από τα υπόλοιπα. Α ,και ότι χρειάζονται πάνω από ένα μπαλάκι για να παίξεις....
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Μην κολακευεις τον εαυτο σου, εχεις πολλα να μαθεις για τους αγωνες ακομα, παραμυθιαζεσαι και εσυ και πολλοι αλλοι...
Φίλε az δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις διότι το υπόβαθρό σου εδώ στο φόρουμ δείχνει εσένα ως αποδέκτη της ίδιας σου της συμβουλής. Δεν έχεις πείσει πως ενδιαφέρεσαι για τους αγώνες καθεαυτού παρά σκοπός σου είναι να χτυπάς άτομα..... Κρίμα και πίστευα πως η ευγενής άμιλλα είναι αυτή που διαχωρίζει το δικό μας άθλημα από τα υπόλοιπα. Α ,και ότι χρειάζονται πάνω από ένα μπαλάκι για να παίξεις....
Μαλλον δεν καταλαβες καλα...
Ο φιλος σου μιλησε για φαπες και εσυ εχεις να πεις για μενα και υπονοουμενα για μπαλακια??????
Του εδωσα το κινητο μου με pm. Αν θελει ας με παρει να τα βρουμε φιλικα...
Ανδρεας Ζυμαρης -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Χαρηκα ιδιαιτερα στη συναντηση του Σοαα που υπαρχουν αρκετοι/πολλοι που ειναι συνειδητοποιημενοι για το χωρο.
Παρολο που ολοι μας αγαπαμε να τρεχουμε/ασχολουμαστε με αγωνες(βαζω μεσα και προετοιμαστες/μηχανικους,κλπ) αναγνωριζουμε σε μεγαλο βαθμο την κριση και τα προβληματα μεσα στα οποια κολυμπαμε.
Αποχης συνεχεια λοιπον.Οι παροντες χθες ακουσαν για την γενικη συνελευση που προκειται συντομα να γινει,φανταζομαι θα ανακοινωθει συντομα ενω θα αποσταλουν και προσκλησεις ,χαρη στις προσπαθειες των παιδιων του ΔΣ του συνδεσμου των οδηγων.
+1...... ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΕΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ Ν1??? ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Μαλλον δεν καταλαβες καλα...
Ο φιλος σου μιλησε για φαπες και εσυ εχεις να πεις για μενα και υπονοουμενα για μπαλακια??????
Του εδωσα το κινητο μου με pm. Αν θελει ας με παρει να τα βρουμε φιλικα...
Ανδρεας ΖυμαρηςΤα μπαλάκια δεν έχουν να κάνουν με σένα,ρητό είναι και έχουν να κάνουν με το άθλημα - πάθος μας.
-
Ολα καλα και συμφωνω ως θεατης να συνεχισει η αποχη μηπως και βγει καμια ακρη (αν και προσωπικα ειμαι πιο απαισιοδοξος) αλλα γιατι μιλας επανειλλημενως ετσι για τους συναθλητες-αντιπαλους σου στη Ν1?Δεν ειναι και λιγο προκλητικο?Εντελως φιλικα και χωρις καμια προθεση παρεξηγησης.
-
Ο χρήστης Andreas16v έγραψε:
Ολα καλα και συμφωνω ως θεατης να συνεχισει η αποχη μηπως και βγει καμια ακρη (αν και προσωπικα ειμαι πιο απαισιοδοξος) αλλα γιατι μιλας επανειλλημενως ετσι για τους συναθλητες-αντιπαλους σου στη Ν1?Δεν ειναι και λιγο προκλητικο?Εντελως φιλικα και χωρις καμια προθεση παρεξηγησης.
Αν κοιτάξεις βαθμολογία και αποτελέσματα προηγούμενων αγώνων θα καταλάβεις φίλε ανδρέα γιατί το τονίζει ο Ντελής για την Ν1.Πρωσοπικά του βγάζω το καπέλο για την αποφασή του.
-
Ναι οκ συμφωνοι το παιδι ειναι πρωτος στην κλαση του αλλα η διαφορα με το δευτερο ειναι πολυ μικρη.Αν ειχε μεγαλη διαφορα και ειχε 'δεσει' το πρωταθλημα της Ν1 να το καταλαβω το 'χαρισμα'που οπως λεει κανει.Απλα η παρατηρηση μου ειναι οτι εμενα τουλαχιστον μου φαινεται καπως προσβλητικο και 'υπερανω' για τους υπολοιπους οδηγους της κλασης που αγωνιζεται το παιδι.Αλλωστε εδω λετε τοσοι και τοσοι για αποχη.Δεν ειναι ο μονος!
-
Ναι οκ συμφωνοι το παιδι ειναι πρωτος στην κλαση του αλλα η διαφορα με το δευτερο ειναι πολυ μικρη.Αν ειχε μεγαλη διαφορα και ειχε 'δεσει' το πρωταθλημα της Ν1 να το καταλαβω το 'χαρισμα'που οπως λεει κανει.Απλα η παρατηρηση μου ειναι οτι εμενα τουλαχιστον μου φαινεται καπως προσβλητικο και 'υπερανω' για τους υπολοιπους οδηγους της κλασης που αγωνιζεται το παιδι.Αλλωστε εδω λετε τοσοι και τοσοι για αποχη.Δεν ειναι ο μονος!και αυτοι που τρεχουν ,δεν προσβαλουν αυτους που τιμουν τις αποφασεις τις πλειοψηφιας των αγωνιζομενων?δεν προσβαλουν τα παιδια που χασαμε?αυτος ειναι 'Υπερανω'?και το βαζεις και σε εισαγωγικα ?αντε μπραβο γιατι πολλα ακουσαμε
-
Δηλαδη ηρεμα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το υφος και τη σταση αυτη...Απλα μου κανει εντυπωση σαν θεατης που κανενας αλλος οδηγος δεν εκανε κανενα σχολιο για τους υπολοιπους της κλασης του ενω ο DLS το αντιθετο.Αυτο!Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο!
-
Δηλαδη ηρεμα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε?Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το υφος και τη σταση αυτη...Απλα μου κανει εντυπωση σαν θεατης που κανενας αλλος οδηγος δεν εκανε κανενα σχολιο για τους υπολοιπους της κλασης του ενω ο DLS το αντιθετο.Αυτο!Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο!φιλε μου η Ν1 ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατηγορια που τρεχουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι γιαυτο το λεω.... ειδες καμια αλλη κατηγορια να συμπληρωνει στην ομπλου? ΟΧΙ!!!
παρολο που ειμαστε ολοι πιτσιρικαδες θα επρεπε πρωτοι να απεχουμε απο αυτο.........αλλα.......
-
Μαλιστα.Οκ.Κατανοητο.Ηρεμες ερωτησεις ηρεμες απαντησεις.Πιο ομορφα!
-
Μαλιστα.Οκ.Κατανοητο.Ηρεμες ερωτησεις ηρεμες απαντησεις.Πιο ομορφα!ηρεμα σου απαντησα κι εγω ανδρεα, προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις πως εχει το θεμα....
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ Η ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ . ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ( ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ . ΕΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ . ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ( ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ). ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ.
αναβαση ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 1 οκτωβρη.......