-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
πηγαινε ρε συ σε ενα μηχανικο να στο βγαλει...ουτε 5λεπτα υποθεση δεν ειναι!
το εκανε και μενα σε ασχετη στιγμη αλλα μετα το χαμηλωμα...Μπορεί και να μην είναι αυτο, Παναγιώτη.Πρέπει να το ακούσω πρώτα...
-
Πώς γίνεται να το ανεβάσω για να το ακούσεται ρε παιδιά, αν το ηχογραφήσω;
Πάντως έσκυψα και είδα απο κάτω ενώ ένας φίλος κουνούσε το αμάξι και δε νομίζω οτι είναι απο εκεί... (αν κατάλαβα καλά για ποιό λαμάκι λέτε) ακούγεται νομίζω ή απο πάνω ή απο κάπου πίσω από τη ρόδα όχι από κάτω γιατί αυτό το λαμάκι είναι στο κάτω μέρος της ρόδας δίπλα στη δισκόπλακα αν κατάλαβα καλά(;) -
Καλά κατάλαβες!Αλλά δε νομιζώ ηχογραφώντας το να καταλάβουμε τι είναι.
-
Απλώς να ακούσεις τον ήχο μήπως και . . . Ξέρω γω ρε Γιάννη... ψάχνω απεγνωσμένα να βρώ τι φταίει
Πάντως το αμάξι στρίβει!!! -
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Απλώς να ακούσεις τον ήχο μήπως και . . . Ξέρω γω ρε Γιάννη... ψάχνω απεγνωσμένα να βρώ τι φταίει
Πάντως το αμάξι στρίβει!!!Τι να σε πω...με mail στείλτο μήπως και βγάλουμε άκρη..
-
Πιθανόν να είναι τριγμός από το ελατήριο στο πιατέλο. Όταν έρθεις πάμε στους Βασίληδες να το δούν. Α, ήρθε και η αντιστρεπτική σου! Πότε ξαναέρχεσαι;
-
Να ρωτήσω κάτι ελαφρώς άσχετο, οι Βασίληδες έχουν diag 2000;
-
Βαλανε λαστιχο στιε σπειρες τις πανω-κατω?
μηπως λεω μπηπως αλλαξες και τακακια?
εμενα εκανε το αρχικουλο.
μετα απο αλλαγη τακακια σφυριζε στις δεξιες...στην αρχη νομιζα οτι ηταν ρουλεμαν τροχου...τελικα σταματησε. ηταν μεχρι να πατησουν τα τακακια. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ελαφρώς άσχετο, οι Βασίληδες έχουν diag 2000;Δεν έχουν diag2000 αλλά ένα που ονομάζεται lexia.
-
Το ακούω Γιάννη, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα!
Τέτοιον ήχο δεν έχω ακούσει από το δικό μου, περίεργο ε? ,
Δεν ξέρω τι να πω!Θέλει ψάξιμο.Με το καλό όταν θα έρθεις από εδώ. -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ελαφρώς άσχετο, οι Βασίληδες έχουν diag 2000;
Δεν έχουν diag2000 αλλά ένα που ονομάζεται lexia.
Αυτό είναι μόνο διαγνωστικό, ή μπορούν και να αλλάξουν τις τιμές στο body computer;
-
Είναι μόνο διαγνωστικό και κάνει κάποιες απλές δουλειές (σβήνει βλάβες κλπ). Δεν έχει τις δυνατότητες online αναβάθμισης, κωδικού κλειδιών, κι ούτε την ίδια πληρότητα στην διάγνωση όπου το DIAG 2000 σαφώς και υπερέχει. Σκοπεύουν να αγοράσουν ένα υπερσύγχρονο ακριβό σύστημα ανάλογο του DIAG αν όχι το ίδιο το DIAG (το DIAG πωλείται με περιορισμούς στους μη εξουσιοδοτημένους).
-
Σημερα εκανα το servicio των 30.000Km που λενε και οι ιταλοι!
Αλλαξα κλασσικα λαδακια (Total Quartz 9000 5W-40), βαλβολινες ELF TRP,μπουζια και κατι αλλα ψιλα. Επισης αλλαχτηκε στην εγγυηση ο αισθητηρας υποπιεσης γιατι το μοτερ δεν πολυδουλευε ωραια.
Εγιναν τα απαραιτητα σφηξιματα, λιπανσεις, καθαρισμος μηχανης-πεταλουδας κτλ και τ αμαξι βγηκε σαν καινουριο.
Παναγιωτη ειχες δικιο με τα μπουζι. Το μοτερ σαν να ζωντανεψε ενω ταυτοχρονα η αλλαγη του αισθητηρα το κανε το θαυμα της. Το μοτερ τωρα πια δουλέυει χαρτι χωρις αρρυθμιες και ανεβαζει καθαρα στρωτα και με χαρακτηριστικη ευκολια. Ενα περιοδικο προβλημα με την αποκριση εξαφανιστηκε και τωρα αγγιγμα του γκαζιου συνεπαγεται αμεση διεγερση του στροφομετρου!! Παντως το ξαναλεω ειναι εντυπωσιακη η διαφορα στο τροπο λειτουργιας του μοτερ και στο πως ανεβαζει μετα το συνεργειο.
Ενας μηχανικος που το κανε βολτα με ρωτησε τι προγραμμα φοραω. Του λεω οτι δεν φοραω προγραμμα και μου λεει αποκλειεται τοτε θα φορας τιποτα μπουλεκοειδες στη φυσα του γκαζιου, το αμαξι εχει νευρο. Του λεω ουτε τετοιο φοραω....
Να σημειωσω πως οι βαλβολινες οι παλιες ηταν μαυρα χαλια.
Μαυρες καταμαυρες βγηκαν απ το σαζμαν και τωρα με τις ELF αν και δεν εχω κανει πανω απο 50 χλμ η διαφιρα ειναι αισθητη. Το σαζμαν δουλευει πολυ πιο μαλακα (οχι μαλάκα) και η αισθηση του λεβγε αλλαξε αρδην. Γρατζουνισμα δεν ακουσα μεχρι τωρα σε αλλαγες που η παλια Shell εκανε το σαζμαν να σκουζει!!
Μετα απο 10.000χλμ απ το προηγουμενο service η καταναλωση λιπαντικου στο μοτερ ηταν μηδενικη. Παρολο το κυνηγητο που χει πεσει η σταθμη του λαδιου δεν ειχε σχεδον καθολου κουνηθει απ το δεικτη max και μου κανε μεγαλη εντυπωση. Αντε να χε καψει 100-150ml δηλαδη.
Τελος στα peugeot τελικα το φρενα πρεπει να ειναι προεραιτικα τουλαχιστο σε οτι αφορα τις στροφες. Εχω 30Κ χλμ και τα φρενα μου ειναι ακομη στη μεση!!
Αυτα απο μενα!
Παναγιωτη ποτε θα τα πουμε απο κοντα?
Σημερα θα ειμαι πεντελη-κιφησσια, αν διαβασεις το post και μπορεις παρε τηλ να βρεθουμε!Καλη διασκεδαση φιλαρακια με τους πεζουκλες σας!!!!
-
ειδες που στα ελεγα...το επομενο ανοιγμα θα ειναι στα 45-50000χλμ που θα δεις μια ακομη μικρη βελτιωση....
για ..... σημερα γιορταζω....
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Είναι μόνο διαγνωστικό και κάνει κάποιες απλές δουλειές (σβήνει βλάβες κλπ). Δεν έχει τις δυνατότητες online αναβάθμισης, κωδικού κλειδιών, κι ούτε την ίδια πληρότητα στην διάγνωση όπου το DIAG 2000 σαφώς και υπερέχει. Σκοπεύουν να αγοράσουν ένα υπερσύγχρονο ακριβό σύστημα ανάλογο του DIAG αν όχι το ίδιο το DIAG (το DIAG πωλείται με περιορισμούς στους μη εξουσιοδοτημένους).Ρωτάω, γιατί θέλω να βάλω cruise control στο δικό μου, και αφού κουμπώσεις το χειρηστήριο, θέλει απλά να το δηλώσεις στον εγκέφαλο...
-
Και εγώ τον έχω αλλάξει ουκ ολίγες φορές τον αισθητήρα υποπίεσης και δόξα τω θεώ τώρα δουλεύει πολύ όμορφα!!
-
Χαιρετώ! Πολύ διάβασμα.... Δε πειράζει ρε Γιάννη. Τέτοια να είναι τα προβλήματα... Άσε που τώρα έχει ελατωθεί αισθητά. Μίλτο,η αντιστρεπτική τελικά έκανέ παραπάνω απο τον αρχικό προυπολογισμό; Αν είναι πες μου για να προετοιμάζομαι... Τον άκουσες τον ήχο; Α!!Χάνεις!
Γιάννη βάλτο να το ακούσει...
Δε ξέρω πότε θα ρθω ρε... Τώρα κάτι έγινε και τελικά εκεί που τελείωνε η εξεταστική την Παρασκευή, ξαφνικά ξαναρχίζει απο βδομάδα μάλλον 2πλή ... -
Μαγκες ασχετο!!!
Ο εξοπλισμος standard του 207GT γαμαει...ουπς σορρυ γ@μ@ει ηθελα να πω!!!
Τα high lights που περιεχονται στον βασικο εξοπλισμο?
Πανοραμικη γυαλινη σταθερη οροφη και φωτα στροφης!! καλο ε???
Και απ τ αλλα?? Οτι βαλει ο νους σας..αισθητηρες βροχης,παρκαρισματος, φωτων,αεροσακους με το κιλο, esp, mp3, διζωνικο clima και με 300Ε βαζεις cruise control και ενα σκατουλι που το γεμιζεις με την αγαπημενη σου κολωνια και οταν βαζεις εξαερισμο το αμαξι γεμιζει με μυρωδια....
Αχ θα το γεμισω τζατζικι!!!! -
Άντε να ρθει και το GT να δούμε τι εστί 24 'κιλά' ροπή από τις 1400...
Μέσα στο στάνταρντ εξοπλισμό έχει και προειδοποίηση για χαμηλή πίεση ελαστικών αν δεν απατώμαι.Αλέξανδρε, btw, που το πήγες για σέρβις το δικό σου? Λάδια-βαλβολίνες τους τα πήγες εσύ?
-
Το πηγαινω στην automotivo. Τα λαδια κ η βαλβολινη δικα μου
Τα πάντα για το Peugeot 206