-
Πέσαμε ή τσακιστίκαμε;
-
Γκρεμοτσακιστήκαμε μάλλον...
-
Τελευταίο ποστ από τον θείο tazio...ο γκαντέμης του φόρουμ... Εγραψε και μετά μ@μηθηκε το συμπαν..
-
Όντως, τα είχε πάρει όλα με την μία, και να οι συνέπειες...
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/faq.php
Parse error: parse error, unexpected $ in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB2/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 48
-
Πέσαμε λίγο;
-
Κ εμένα έτσι μου φαίνεται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πέσαμε λίγο;Τελευταίο ποστ από τον θείο tazio...ο γκαντέμης του φόρουμ... Εγραψε και μετά μ@μηθηκε το συμπαν..
Τώρα ρε που έλειπα όταν έπεσε να δω τι θα βρεις να πεις. Βαλιτσόπαιδο.
-
Μήπως πέρναγες κοντά από την περιοχή που είναι οι servers?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τώρα ρε που έλειπα όταν έπεσε να δω τι θα βρεις να πεις. Βαλιτσόπαιδο.
Να το κάνεις πιο συχνα..Μας πιάνεις και χώρο όχι τίποτα άλλο.
-
Τι χώρο να πιάσει ρε η φωτοτυπία?
-
Εγινε κάτι με τις ειδοποιήσεις email? Ξαφνικά σταμάτησαν να μου έρχονται (εδώ και 1 ώρα περίπου)...
Θείο λέγε γρήγορα τι έκανες.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Οι Αδάμ και Εύα ήταν θεοί ...Η φύση προίκισε τον ανθρωπο με αυτοκαταστροφικότητα.
Στο βιβλίο του Steven Pressfield 'οι αρετές του πολέμου' αναφέρει ένα επεισόδιο που είχε ο Μ. Αλέξανδρος στην Ινδία....
Ίσως να φανεί οξύμωρο, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη ο κόσμος είναι έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.....
Tώρα συγγνώμη για το Offtopic αλλά αρχισα να διαβάζω για τον αδάμ και την έυα, για την φύση, για το βιβλίο με το επεισόδιο που είχι ο Μ. Αλέξανδρος μπλα μπλα μπλα και κατέληξα στην υπογραφή σου.
......
Πραγματικά περιμένεις να σε πάρει καποιος σοβαρά?
Mods ή κάνετε κάτι με τις υπογραφές ή ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις!
-
Θα σε ικανοποιούσε να άλλαζα υπογραφή, να μην έγραφα τπτ, να κατάστρωνα τα μεγαλεπίβολα σχέδια μου ως Θεός, να σκότωνα όποιον επιχειρούσε να κλέψει το αυτοκίνητο μου;
Η επιθυμία σου διαταγή μου (κεφάλι κομμένο δεν πρόκειται να σου φέρω πάντως).
-
Θα σε ικανοποιούσε να άλλαζα υπογραφή, να μην έγραφα τπτ, να κατάστρωνα τα μεγαλεπίβολα σχέδια μου ως Θεός, να σκότωνα όποιον επιχειρούσε να κλέψει το αυτοκίνητο μου;Η επιθυμία σου διαταγή μου (κεφάλι κομμένο δεν πρόκειται να σου φέρω πάντως).
Και να μην υπήρχες σε αυτόν τον κόσμο δεν θα με απασχολούσε...
Πραγματικά όμως.. πρεπει να υπομένω τις αηδίες του καθενός? Τουλάχιστον να γραφτώ στο forum του penthouse να βλέπω και τα αναμενόμενα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πραγματικά όμως.. πρεπει να υπομένω τις αηδίες του καθενός?
Εις ανώτερα
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Mods ή κάνετε κάτι με τις υπογραφές ή ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις!Α, θα μπει σε Loreena Bobbit mode...
-
Πραγματικά όμως.. πρεπει να υπομένω τις αηδίες του καθενός?
Εις ανώτερα
Ηρεμία! Πόσες φορές σου έχω στείλει πμ για υπερβολικά μεγάλες ή ανάρμοστες υπογραφές? Θεωρείς ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε;
[mod]
-
μη λέμε μλκιες τώρα.
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ηρεμία! Πόσες φορές σου έχω στείλει πμ για υπερβολικά μεγάλες ή ανάρμοστες υπογραφές? Θεωρείς ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε;
[mod]
Για το 'μεγάλες' ήταν ΜΙΑ και δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα και την ξερίζωσα αμέσως μόλις το είπες.
Για το 'ανάρμοστες' δεν έχει γίνει ποτέ λόγος (έχω και τα ΡΜ όλα).
Μιας και ο κμαρίν δεν κατάφερε να μου απαντήσει, μπορείς να μου πεις γιατί δε σας πειράζουν οι πορνο-φώτο που μπαίνουν κατα καιρούς και σας πείραξε ένα εμότικον που δε δείχνει τίποτα το πορνιάρικο;
Εδώ σε θέλω καβουρα
-
μη λέμε μλκιες τώρα.Ηρεμία! Πόσες φορές σου έχω στείλει πμ για υπερβολικά μεγάλες ή ανάρμοστες υπογραφές? Θεωρείς ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε;
[mod]
Για το 'μεγάλες' ήταν ΜΙΑ και δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα και την ξερίζωσα αμέσως μόλις το είπες.
Για το 'ανάρμοστες' δεν έχει γίνει ποτέ λόγος (έχω και τα ΡΜ όλα).
Μιας και ο κμαρίν δεν κατάφερε να μου απαντήσει, μπορείς να μου πεις γιατί δε σας πειράζουν οι πορνο-φώτο που μπαίνουν κατα καιρούς και σας πείραξε ένα εμότικον που δε δείχνει τίποτα το πορνιάρικο;
Εδώ σε θέλω καβουρα
Έχεις τα πμ που έστειλα σε αυτόν το λογαριασμό. Υπάρχουν και άλλα, προς το άλλο σου nickname, το οποίο φυσικά είναι banned... κάβουρα.
Όπως και να 'χει, ελπίζω να μην επανέλθουμε για τις υπογραφές και τα άβαταρ. Offtopic τέλος, θα σβήνονται. Ο,τι θέλεις, πμ.
The End.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM