- 

Κιντ, ο κοπέλα στο άβαταρ σου έχει μπροστινα δόντια chicklets; 
- 

κατι εχει δει ο χαρης..η αλλιως η νεα εκδοση του πρεβελακη... 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: Ρε Χάρη, καλή είναι η κοπέλα... Ωχ! Να τος και ο δευτερος! Την δικιά σου πότε θα την δούμε; 
- 

Και εγώ την έχω δει... 
- 

όποτε μπείτε msn, την βλέπετε! έτσι κιντάκο; 
- 

Ισχύει. 
- 

Και συγκρίνουμε του drdinou με του kidου; Σα να συγκρινεις civic και golf gt στα 18χιλιαρικα! 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: 
 Και συγκρίνουμε του drdinou με του kidου;Σα να συγκρινεις civic και golf gt στα 18χιλιαρικα! Εσύ τι έχεις να αντιπαραβάλεις στα 18 χιλιάρικα? Το αρκουδάκι-Panda? EDIT: Άμα βρεις Golf GT στα 18 χιλιάρικα το αγοράζω ΑΜΕΣΑ. Golf GT από 23.850. 
- 

Εγώ είμαι εξωτερικός κριτής - αντικειμενικός! Δεν χρειάζεται να έχεις αυτοκινητο για να θάβεις τα Α3 1.6, 116, 1007, έτσι δεν ειναι; 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: 
 Εγώ είμαι εξωτερικός κριτής - αντικειμενικός!Δεν χρειάζεται να έχεις αυτοκινητο για να θάβεις τα Α3 1.6, 116, 1007, έτσι δεν ειναι; Εδώ μιλάμε για γυναίκες όμως, όχι για αυτοκίνητα. Και από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις κάτι έστω ισάξιο, 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Εγώ είμαι εξωτερικός κριτής - αντικειμενικός! Δεν χρειάζεται να έχεις αυτοκινητο για να θάβεις τα Α3 1.6, 116, 1007, έτσι δεν ειναι; Εδώ μιλάμε για γυναίκες όμως, όχι για αυτοκίνητα. Και από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις κάτι έστω ισάξιο, Yugo μπορώ να έχω anytime! Για πέταμα τα χουν! 
- 

Προς το παρών είσαι του χειροκίνητου αθλητισμού, όχι του μηχανοκίνητου όμως. 
- 

ρε, για γυναίκες μιλάμε... 
- 

Λοιπόν, επειδή με ειδοποιούν απ' το κοντρολ ότι του χουμε ξεφτυλίσει, σταματάω εδώ! Όποιος είδε τις φωτό, κατάλαβε. Αυτό για το 2.14 θα το δούμε... 
- 

1.14 είπε! 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 1.14 είπε!Ααααν κάνω 2.14 (με το φιατ, ε; ) θα 'μαι ευχαριστημένος! Για το 1.14 στον κύριο Χρονομέτρη, παρακαλώ! 
- 

Με τα πόδια λιέμεεεε! 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Με τα πόδια λιέμεεεε!Xtreme xports (τρέξιμο κλπ) δεν κάνω! 
- 

Θα αναγκαστείς απότι κατάλαβα... 
- 

Ήρθα και εγώ... Είναι κανείς εδώ;;;; Καμιά φώτο θα δούμε ή μόνο όσοι έχουν msn;;;; 

Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]