-
Να κανονίσουμε raid εκεί...
-
http://rapidshare.de/files/33442182/Swe ... B.pps.html
-
Όλο το gilt ή όπως τεσπά το λένε οι WOWαδες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να κανουμε εκδρομη για να δουμε τις 1000 λιμνες...citastak travel...
1000 λίμνες;Και θα πάς στήν Σουηδία;
Σαν θα πηγαίνεις Βουλγαρία,για να δείς 'ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ'
-
mirage, το guild! ΑΛλά πρέπει να ετοιμάσω μερικά spells... και να έχουμε πολύ conjured bread!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
mirage, το guild! ΑΛλά πρέπει να ετοιμάσω μερικά spells... και να έχουμε πολύ conjured bread!Και κανα παϊδάκι φτιάξε
-
Conjured paedake λοιπόν...
-
-
Πανικός στο αλφα φορουμ πάλι!
-
Οπως κάθε τρείς και λίγο
-
Εγώ πλέον γελάω μόνο.
Ο μόνος λόγος που στεναχωριέμαι είναι που δημιουργούνται έτσι αντιπαλότητεςμεταξύ των διαφόρων κλαμπ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πλέον γελάω μόνο.Ο μόνος λόγος που στεναχωριέμαι είναι που δημιουργούνται έτσι αντιπαλότητεςμεταξύ των διαφόρων κλαμπ.
Που μπαινεις και γελας??
Να γελασω και εγω τωρα που βαριεμαι!! -
Στους κατασκευαστές, στην άλφα. Δες και το ποστ του κιντ με τον κρυφό λινκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πλέον γελάω μόνο.Ο μόνος λόγος που στεναχωριέμαι είναι που δημιουργούνται έτσι αντιπαλότητεςμεταξύ των διαφόρων κλαμπ.
Εγώ γελούσα στήν αρχή.
Απο τότε όμως περάσανε ολόκληρα χρόνια,και γραφήκανε πολλές εκατοντάδες σελίδων,όπου ειπώθηκαν όλα (ΜΑ ΟΛΑ) τα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να υπάρξουν,και απο εκατοντάδες φορές το καθένα.
Δέν βρίσκω τίποτα το λογικό πλέον σε αυτή τη διαδικασία.Απλά έμεινε 'το πολύ το κυριε ελέησον'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στους κατασκευαστές, στην άλφα. Δες και το ποστ του κιντ με τον κρυφό λινκ.Ωραια πραγματα.
-
Αδεισε το μαγαζι.Ψυχη ρε συ!!
-
μη στενοχωριεσαι...θα ρθουν πελατες..
-
Εγώ πάντως σταθερή αξία!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως σταθερή αξία!Οχι που θα ελειπες.Εσενα σου εχω στρωσει και ξενωνα για να ξεκουραζεσαι!!
-
Ρε σεις. Εχει επικοινωνήσει κάποιος με τον πάσχερν?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]