-
περα απο πλακα και καζουρα αυτο ειναι κουλο...ενταξει για το fsi το γνωριζουμε ολοι για τα λαδια (δεν λεω για το tsi αφου δεν εχω ακουσει τιποτα...ακομη) για τα παραθυρα και τους ελαττωματικους γρυλλους συνεβαινε συχνα στα golf 4 ενω για 5 δεν ειχα ακουσει κατι σχετικο ... ομως ρε παιδια για τριγμους σε γκολφ καινουριο δεν μου ειχαν πει ποτε. Για να ειμαι σωστος και δικαιος ουτε το 4 ετριζε σε γενικες γραμμες. Μαλλον ο φιλος μας επεσε σε ελαττωματικο αυτοκινητο αφου ενταξει ο κινητηρας fsi ειναι κατα την γνωμη μου παθητικος αλλα το αυτοκινητο ως αμαξωμα ειναι αρτιο και οχι μονο δεν το θεωρω σαβουρα αλλα απο τα καλυτερα...τωρα για το 120 που πηρε...αμαξαρα... μονο χωροι πισω του λειπουν.ευχομαι το νεο σου αυτοκινητο να ειναι απροβληματιστο φιλε.
-
όποιος ξαναθάψει turbo-VAG να του κοπεί το καλώδιο του μάουζ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όποιος ξαναθάψει turbo-VAG να του κοπεί το καλώδιο του μάουζΕχω ασυρματο οπότε δεν με πιάνει η κατάρα σου!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
όποιος ξαναθάψει turbo-VAG να του κοπεί το καλώδιο του μάουζ
Εχω ασυρματο οπότε δεν με πιάνει η κατάρα σου!!!
- η μπαταρία
-
Ρε παίδες...
μα προσπαθείστε λίγο ακόμα....
λίγο ακόμα...
τσ τσ τσ
μπα... δε γίνεται τίποτα..
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!!!!
-
αμα μαζεψουμε τα θαψιματα σε ολα τα υπολοιπα θρεντς...θα πεσει το φορουμ αυτανδρο!!
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ρε παίδες...μα προσπαθείστε λίγο ακόμα....
λίγο ακόμα...
τσ τσ τσ
μπα... δε γίνεται τίποτα..
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!!!!
25 σελίδες ...θέλεις και άλλο εσύ μαζόχα?
-
Για να έχει αυτοκίνητο του ομίλου, φυσικό να είναι μαζόχα.
-
μπορει να ειναι εταιρικο..
ισως δεν ειναι ολοι σαν και μας που κανουμε μετανοιες αφοτου πηραμε vag...
-
Ωχ δηλαδή επειδή έχω κι εγώ εταιρικό του ομίλου λες να .... .
(Ένα εμβόλιο κατά της vagίτηδας γρήγοραααααααα)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωχ δηλαδή επειδή έχω κι εγώ εταιρικό του ομίλου λες να .... .(Ένα εμβόλιο κατά της vagίτηδας γρήγοραααααααα)
γι'αυτό και καταφεύγεις στα σκληρά ιαπωνικά;
-
Μπα τώρα τελευταία το γύρισα και στα Ευρωπαϊκά μπάσταρδα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπα τώρα τελευταία το γύρισα και στα Ευρωπαϊκά μπάσταρδα.ανίατη κατάσταση
-
Άστα να πάνε. Αφού τώρα τελευαία κοίταζα το Polo και μου άρεσε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άστα να πάνε. Αφού τώρα τελευαία κοίταζα το Polo και μου άρεσε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο μόνος που με κατάλαβε είναι ο mirage.
Είπαμε χιουμοριστικό είναι το θέμα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ομως ρε παιδια για τριγμους σε γκολφ καινουριο δεν μου ειχαν πει ποτε. Για να ειμαι σωστος και δικαιος ουτε το 4 ετριζε σε γενικες γραμμες. Μαλλον ο φιλος μας επεσε σε ελαττωματικο αυτοκινητο αφου ενταξει ο κινητηρας fsi ειναι κατα την γνωμη μου παθητικος αλλα το αυτοκινητο ως αμαξωμα ειναι αρτιο και οχι μονο δεν το θεωρω σαβουρα αλλα απο τα καλυτερα...τωρα για το 120 που πηρε...αμαξαρα... μονο χωροι πισω του λειπουν.ευχομαι το νεο σου αυτοκινητο να ειναι απροβληματιστο φιλε.εδω ειναι το ζητημα! αντε να τυχαινε μονο σε μενα να πω ενταξει ημουν γκαντεμης!! χαμος ομως γινεται εκει εξω! οι τριγμοι ειναι γενικευμενο φαινομενο σε 5αρια - μερικοι ιδιοκτητες απηυδυσμενοι απο τις αντιπροσωπειες εχουν παρει την κατασταση στα χερια τους και βαζουν σιλικονη στους αεραγωγους (κυριως αυτοι τριζουν)..
ο κινητηρας εχεις δικιο. παθητικοτατος. και σημαντικο προβλημα η μεγαλη καθυστερηση στο ηλεκτρονικο γκαζι. οταν θελεις να επιταχυνεις, κανεις πρωτα..αιτηση στο γκαζι και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα γινεται δεκτη..η 120 μεχρι στιγμης απροβληματιστη. σ'ευχαριστω φιλε μου. ευχομαι να συνεχισει ετσι
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο μόνος που με κατάλαβε είναι ο mirage.Είπαμε χιουμοριστικό είναι το θέμα.
κοντεψα να πεσω απο τη καρεκλα...θα σου στελνα πμ μηπως τυχον εχεις προβλημα υγειας...
Θαψτε τον ομιλο {TURBO}-VAG - μην τους λυπηθειτε καθολου