-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τι να κανουμε.ετσι ειναι τα δημοσια φορουμ.υπαρχουν και τα παιδακια που μπαινουν επειδη κωλοβαρανε ολη μερα και ανεβαζουνε φωτογραφιουλες για να δειξουν ποσο μαγκες ειναι,τρομαρα τους και λενε ενα σωρο βλακειες για να περασει η ωρα μιας και ειναι ανιδεοι με το θεμα του φορουμ.
δεν νευριαζω,απλα γελαω,παιδακια ειναι λεω,ας μην τα κακολογησουμε.το καιρο τους περνανε,μιας και μπροστα σε ενα πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειναι και μπορουνε να πουνε τι μεγαλοι και εξυπνοι που ειναι.
δεεεεεν πειραζει.θα μεγαλωωωωσουν και θα βαλουν μυαλο.Μαλιστα! Δεν ηξερα οτι γνωριζεις ποσο χρονων ειμαι!!
Ας γινοσουν και εσυ Δασκαλος να κωλοβαρας ολη μερα
(Τρομαχτικο ε? τα παιδια σας μπορει να εχουν εμενα για δασκαλο!! )
Κανενα προβλημα να αποδειξω οτι ειμαι μαγκας, δεν το εχω αναγκη! Ωραια τσιμπατε με το ονομα!
Διαφωτισε μας, ποιο ειναι το θεμα του φορουμ, θελω να εχω εστω και την παραμικρη ιδεα!
Καλα κανεις, δεν κανουν καλο τα νευρα
Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι μεγαλος, Δεν θελω να μεγαλωσω αλλο πραγματικα
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ωραια τσιμπατε με το ονομα!Ειλικρινα θα χαιρομουν αν οτι εχεις γραψει ειναι προιον ενος ψυχολογικου τεστ που κανεις για λογαριασμου καποιου ινστιτουτου
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ωραια τσιμπατε με το ονομα!
Ειλικρινα θα χαιρομουν αν οτι εχεις γραψει ειναι προιον ενος ψυχολογικου τεστ που κανεις για λογαριασμου καποιου ινστιτουτου
Das Experiment
YΓ. Μαθετε να δεχεστε και καμμια διαφορετικη γνωμη, οσο λαθος και να ειναι η να σας φαινετε, και να τη σεβεστε! Αυτο ειναι το πειραμα που πρεπει εσυ να κανεις φιλε μου για λογαριασμο οχι καποιου ινστιτουτου, αλλα του εαυτου σου! Το μονο που κανεις ειναι να αφοριζεις και να κοροιδευεις, εξ'ου και ολα τα χαριτωμενα απο μερους μου!!! Στο θεμα με τις μοτο, δεν περιμενα να συμφωνησει κανεις (παραδοξως υπηρξε ενας ) Αλλα οσοι διαφωνησαν, διαφωνησαν κοσμια και με χαροποιησε αυτο, και οχι με το γελοιο και γλοιωδη δικο σου τροπο!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕς ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙς ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟς ΜΕ ΤΟ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙς ΛΙΓΟ.Xμμμμ....Για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου...
ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.
ωχχχ....doctor kasel και mister Punisher...
Nα μιλάνε άλλοι, αλλά όχι και αυτοί που τους έχει κράξει ένα ολόκληρο φόρουμ στο παρελθόν...
-
δεν εγινα δασκαλος επειδη δεν μου αρεσει να κωλοβαραω ολη μερα.
τωρα οσον αφορα τις αλλες γνωμες και τις κοσμιες διαφωνιες.
εγω απλα εξεφρασα την αντιθεση μου με ενα περιστατικο που ανεφερε ενα μελος του φορουμ,και εσυ ο ευγενικος απαντησες με την ειρωνικη και κοροιδευτικη φωτογραφια με τιτλο shut the fuck up.αυτα περι ειρωνειας και ευγενειας. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
δεν εγινα δασκαλος επειδη δεν μου αρεσει να κωλοβαραω ολη μερα.
τωρα οσον αφορα τις αλλες γνωμες και τις κοσμιες διαφωνιες.
εγω απλα εξεφρασα την αντιθεση μου με ενα περιστατικο που ανεφερε ενα μελος του φορουμ,και εσυ ο ευγενικος απαντησες με την ειρωνικη και κοροιδευτικη φωτογραφια με τιτλο shut the f**k up.αυτα περι ειρωνειας και ευγενειας.εχω μαθει να μην σηκωνω ειρωνιες του στυλ 'τι να μας πεις και εσυ που εγινες ρεζιλι' τις οποιες αλλος ξεκινησε και οχι εγω! Προσωπικα ποτε δεν ποσταρα η εβρισα πρωτος! Αλλα δεν ανεχομαι να μου τη λενε χωρις λογο*! Και οπως ευστοχα παρατηρησε ο InsaneDriver μην βιαζεσαι να κραξεις, οταν σε εχει κραξει πρωτα ενα ολοκληρο Φορουμ! Δηλαδη ελεος! Σου αρεσε οταν στο εκαναν? Γιατι το κανεις?
*Δεν θεωρω λογο το να διαφωνεις με καποιον!
ΟΚ, αφου δε σου αρεσει να κωλοβαρας ολη μερα, μην το κανεις! Αλλα μη κατηγορεις οσους το επελεξαν, γιατι μπορει να τους αρεσει!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ας μην ξεχναμε οτι ειδικα στα λιμανακια και γενικοτερα σε κλειστες στροφες η αλλαγη λωριδας πανω σε στροφη παιζει παρα πολυ ΚΑΙ σε αυτοκινητα..και ολοι με τα μηχανακια εχουμε κινδυνεψει ουκ ολιγες φορες απο το αντιστοιχο φαινομαινο με αυτοκινητο που για να στριψει με οσα ερχεται χρησιμοποιει και τις 2 λωριδες..
τα συμπερασματα δικα σας@!τι έχουνε τα λιμανάκια πιά !!! και η καντίνα έφυγε και οι γυμνιστές πουλέψανε ....!!!!! καλά λιμουνάκια δηλ. ΚΟΛΙΑΣ
-
insane driver αν δεν θυμασαι και τα αλλα που εγραψα δεν φταιω εγω.αυτο που εκανα ηταν πριν πολλα χρονια και ουδεποτε ξανα εκανα κατι παρομοιο.
και μη μου το παιζεις εσυ ο νομοταγης οδηγος.αντα μπραβο.το φιλαρακι σου τον κεισυ που συνεχιζει να το παιζει τιμωρος αν ο αλλος κανει βλακεια δεν τον κατακρινεις.
εκανα μια ενεργεια και καταλαβα οτι μαγκιες δεν χρειαζονται στο δρομο.εσυ και κατι αλλοι το δεσατε κομπο κορδονι οτι επειδη οδηγουσα ετσι πριν πολλα χρονια,παει να πει οτι συνεχιζω να το κανω.
γιαυτο μην μου κανεις υποδειξεις.διαβασε λιγο τα ποστ και πες μου που εχω αδικο.
το θεμα ειναι να μαθαινεις απο τα λαθη που κανεις στο δρομο οταν εισαι νεος και να μην τα ξανακανεις,αλλα να εισαι πραος και ηρεμος στην οδηγηση.
κατι που εσυ δεν νομιζω οτι εισαι,απο τα ποστ σου που εχω διαβασει.γιαυτο θα σε παρακαλεσω να αφησεις τις υποδειξεις. -
Eγώ δεν το παίζω κάτι που δεν είμαι...ενώ άλλοι το κάνουν και κρίνουν αυτό που πολλές φορές οι ίδιοι είναι.
-
ναι πως.το ειδα στα μηνυματα σου.ασε μας ρε φιλε με τις φιλοσοφιες σου.
-
Ωπα που παρεξηγηθηκες κιολας επειδη εγραψα οτι εγινες ρεζιλι!
Την επομενη φορα θα σας μιλαω στον πλυθυντικο κυριε καραμπουζουκλη!!Θεωρησες πωλητες κατωτερης κατηγοριας εμενα και ομοιους μου και προτεινες την απαγορευση κυκλοφοριας!
Να μας κλεισετε και σε ενα μπουντρουμι να μην μας βλεπετε!Θελεις και τονο ευγενιας?
-
Παίδες, τα προσωπικά με pm.
kasel, το θέμα έχει συζητηθεί και έχουν δοθεί διευκρινήσεις που αφορούν αυτά που γράφεις.
Σας παρακαλώ σταματήστε την προσωπική διαμάχη.
Να διαφωνείτε είναι δικαίωμά σας. Το να τσακώνεστε με κάθε ευκαιρία είναι απαράδεκτο! -
οκ.το σταματω εδω.σορρυ αν ειπα δυο λεξεις παραπανω.
-
Ποιός έκραξε τους πωλητές ?
Ζώο στην καβάλας σήμερα με ΧΤ πολύ παλιό, Παπαφλέσα, Παπανικολή κάπως τα λένε οι μηχανόβιοι, στο φανάρι πριν τη γέφυρα του Αιγάλεω, ξεκινάει μόλις άναψε φανάρι μπροστά μου με σούζα, και συνέχισε περίπου μέχρι τη γέφυρα!
Και εγω σου λέω δεν έβαλε σε κίνδυνο κανένα όχημα......χρωστάω τπτ να τον δω πιο κάτω ξάπλα να έχει σπάσει χέρια πόδια?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Την επομενη φορα θα σας μιλαω στον πλυθυντικο κυριε καραμπουζουκλη!!Θεωρησες πωλητες κατωτερης κατηγοριας εμενα και ομοιους μου και προτεινες την απαγορευση κυκλοφοριας!
Να μας κλεισετε και σε ενα μπουντρουμι να μην μας βλεπετε!Θελεις και τονο ευγενιας?
Με ειπες γραφικο και κομπλεξικο! Για εμενα δε μετραει το 'γαντι' που φορεσες για να με βρισεις, αλλα το ουσιαστικο περιεχομενο!
Δεν σε θεωρησα ποτε πωλητή!
Αν εννοεις πολίτη, ισως, αλλα για μελος του τοπικ που ειμαστε μου φαινεσαι! ΜΟΝΙΜΟΣ κιολας!Επισης νομιζω οτι μπορω να εχω το δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου οποια και να ειναι αυτη φασιστακο μου
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Με ειπες γραφικο και κομπλεξικο! Για εμενα δε μετραει το 'γαντι' που φορεσες για να με βρισεις, αλλα το ουσιαστικο περιεχομενο!
Δεν σε θεωρησα ποτε πωλητή!
Αν εννοεις πολίτη, ισως, αλλα για μελος του τοπικ που ειμαστε μου φαινεσαι! ΜΟΝΙΜΟΣ κιολας!Επισης νομιζω οτι μπορω να εχω το δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου οποια και να ειναι αυτη φασιστακο μου
(ρομπα εγινα)...οκ ΠολΙτης
Στο διαολο εχω @$#@ στο γελιο -
karabouzouklis
Και δεν αλλάζεις το nick σου σε CARαμπουζουκλής....?
Να γινόμαστε πολλοί σιγά σιγά.
Ετοιμάζω Τ-shirts και άλλα φαντασμαγορικά δώρα!
Σκέψου το ε
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
karabouzouklisΚαι δεν αλλάζεις το nick σου σε CARαμπουζουκλής....?
Να γινόμαστε πολλοί σιγά σιγά.
Ετοιμάζω Τ-shirts και άλλα φαντασμαγορικά δώρα!
Σκέψου το ε
Εαν γινεται, θελω!!!!
και σε CARαγκιοζης το αλλαζω, δεν εχω προβλημα!
Στο φορουμ δε μπηκα ουτε για να αυτο-προσδιοριστω ουτε για επιβεβαιωση σε αντιθεση με αλλους!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
kacey,πανε πρωτα φανταρος,βρες μετα μια δουλεια,γιατι ανεργος λες οτι εισαι,και μετα ελα παλι να μιλησουμε για βλακειες στο δρομο.
ο καθενας μπορει να κανει μια βλακεια στο δρομο για χιλιους δυο λογους.αλλα παρατηρω οτι αν ο αλλος κανει ενα λαθος,δεν υποχωρεις αλλα πας ακαθεκτος και δεν σε νοιαζει αν παθετε ζημια και οι δυο.
και συγγνωμη που θα στο πω ετσι στεγνα,αλλα εκφρασεις τυπου,αν εκεινος δεν νοιαζετε μια,εγω δεν νοιαζομαι δεκα,
δειχνουν πολυ ανωριμο παιδαρελι,που μπορει να οδηγαει μεν σωστα αλλα αρπαζετε πολυ ευκολα και νευριαζει.θυμαμαι τις μπουρδες που ελεγες περι ξυλου στο δρομο.χαλαρωσε ρε νταη.
συμφωνω σε αρκετα πραγματα μαζι σου αλλα σε κοβω πολυ ευεξαπτο παιδακι.στο δρομο δεν σηκωνει νευρα.
αν ηταν να νευριαζαμε με τη βλακεια του καθενος,ολοι μερα στο δρομο θα βριζαμε.
βλεπουμε ο αλλος παει να κανει ενα λαθος,ειτε εσκεμμενα ειτε απο αφηρημαδα.πρεπει εμεις,εφοσων θεωρουμαστε λογικοι οδηγοι,να παμε καρφι και να μην κανουμε λιγο πισω για την ασφαλεια μας;
ο αλλος θελει να παει να σκοτωθει.δικαιωμα του.εμεις δηλαδη πρεπει να τον βοηθησουμε σε αυτο;που ξερεις εσυ ρε διανοια τι νταλκα βαραει ο αλλος;
ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕς ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙς ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟς ΜΕ ΤΟ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙς ΛΙΓΟ.
και μη μου αρχισεις παλι τις παπαριες περι ΚΟΚ γιατι στο δρομο πρεπει να τηρουμε τους κανονες αλλα και να καταλαβαινουμε τις ανθρωπινες αδυναμιες,οπως ειναι η βλακεια,και να μην τους γραφουμε στα τετοια μας.
δεν λεω να ειμαστε εντελως παθητικοι,αλλα που και που ας κανουμε ενα βημα πισω.
και κατι τελευταιο.αν με τον εγωισμο που εχεις χτυπουσες το αμαξι σου,ωστε να μην περασει η μαγκια του αλλου,ποιος θα πληρωνε τη ζημια αν εφταιγες εσυ;εσυ η ο μπαμπας σου;Κηρυγμα, οδηγιες και συμβουλες απο καποιον που επιτηδες εκλεισε ανθρωπο οδηγωντας νταλικα, ΚΟΜΜΕΝΕΣ...Αιντε να κλεισεις καναν ανθρωπο, και ασε εμας να μην υποχωρουμε οταν πανε να μας πηδηξουν και απο πανω. Εσυ αμα θες σκυψε και πες 'περαστε παρακαλω'...
Και κατι αλλο, το οτι εδω και μηνες εχω στην υπογραφη μου 'ψαχνω δουλεια στον ταδε χωρο', δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειμαι και ανεργος...Απλα κανω αλλη δουλεια.
ΥΓ Την ζημια θα την πληρωνε η μεικτη. Αλλα ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ εγω, οποτε να παει να τσακιστει ο μλκς. Α στα διαλα πια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
και αυτη την ηλιθιοτητα το 'χωρις φλας για να μην τρομαξει', που με ειρωνευεσαι κιολας, που την ειδες γραμμενη? Αιντε σοβαρευτειτε ρε που κανετε οτι σας κατεβει ο καθενας και βγαινετε μετα να κανετε κηρυγμα για την σωστη οδηγηση...http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 512#660512
γ) δεν θα τρομαξω κανεναν ειδοποιωντας με φλας
Υποθέτω ότι εννοούσες το αντίθετο τώρα που το ξαναδιαβάζω, αλλά έτσι που το είχες γράψει αυτολεξεί εννοείς ότι δεν θα τρομάξεις κανέναν ειδοποιώντας τον με φλας. Και μην πεις ότι θα έπρεπε να το καταλάβω, γιατί ουκ ολίγα από αυτά που γράφεις τα θεωρώ παράλογα και επικίνδυνα.
Ζώα ζώα ζώα [#2]