-
Ο χρήστης TSOLAKOS έγραψε:
Να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή ΑΕΚ για παράδειγμα που δεν είχε ούτε χρήματα, ούτε παίχτες και η συμμετοχή της ήταν μια κακή παρένθεση στην ιστορία της.Αυτά μας έχουν φάει φίλε μου,οι συγκρίσεις.Κοίτα να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς εσύ,να αποκομίσουν κι εμπειρίες τα νιάτα σου και άσε την ΑΕΚ στην δυστυχία και την αφάνειά της.
Προσπάθησε να έχεις μια πορεία αντάξια του ονόματος του ΑΡΗ και όχι καλύτερη από την περσυνή της ΑΕΚ. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή ΑΕΚ για παράδειγμα που δεν είχε ούτε χρήματα, ούτε παίχτες και η συμμετοχή της ήταν μια κακή παρένθεση στην ιστορία της.
Αυτά μας έχουν φάει φίλε μου,οι συγκρίσεις.Κοίτα να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς εσύ,να αποκομίσουν κι εμπειρίες τα νιάτα σου και άσε την ΑΕΚ στην δυστυχία και την αφάνειά της.
Προσπάθησε να έχεις μια πορεία αντάξια του ονόματος του ΑΡΗ και όχι καλύτερη από την περσυνή της ΑΕΚ.Αν και Αριανός δεν σας αφηνώ ούτε στη δυστηχία σας ούτε στην αφάνειά σας. Σας θέλουμε δυνατούς σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μαζί με τον ΠΑΟΚ, τον ΗΡΑΚΛΗ, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ κτλ. Στεναχωρήθηκα πολύ πέρσι μαζί σας και είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει. Δεν σύγκρινα την ομάδα αλλά το αποτέλεσμα και το πως αυτό επιρεάζει την πολύ καλή Ιστορία που έχει η ΑΕΚ και αυτό μόνο και μόνο για να μην πάθουμε τα ίδια γιατί δεν το αξίζουμε όπως δεν το αξίζατε εσείς.
-
TSOLAKOS
Εγώ πάλι δεν στενοχωρήθηκα καθόλου με την πορεία της βρωμοΑΕΚ Παλιοβάζελος είμαι
Πάντως για λόγους που γράψαμε σε προηγούμενες σελίδες,χαίρομαι που ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην γουρνολίγκα αντί του Αμαρουσίου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
TSOLAKOSΕγώ πάλι δεν στενοχωρήθηκα καθόλου με την πορεία της βρωμοΑΕΚ Παλιοβάζελος είμαι
Πάντως για λόγους που γράψαμε σε προηγούμενες σελίδες,χαίρομαι που ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην γουρνολίγκα αντί του Αμαρουσίου.
Για την ευρολίγκα μπορούμε να προχωρήσουμε μέχρι τους 16. Όσο για το μπάτζετ προτιμώ περισσότερα έσοδα παρά έξοδα. Το να ξοδεύαμε 2 εκ. παραπάνω θα κάναμε κάτι διαφορετικό? Τους στόχους τους πιάνουμε και με αυτό το μπατζετ. ΟΣΦΠ και ΠΑΟ έχουν διπλάσιο και πάνε για πολλά, και να τους στραβώσει δεν θα τους λείψουν. Αν την πατήσουμε εμείς θα γίνουμε ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ κτλ. Για να χτίσεις κάτι θέλει χρόνο, για να το γκρεμίσεις το κάνεις σε μια νύχτα.
Το ΜΑΡΟΥΣΙ ούτε στο ULEB δεν ήθελε να κατέβει, τη να την κάνει την ευρολίγκα????? Αν ο ΒΩΒΟΣ είχει αγοράσει μια ομάδα με ιστορία αντί για το ΜΑΡΟΥΣΙ θα τολμούσε να έκανε κάτι τέτοιο??? Έτσι θα πάει μπροστά το μπάσκετ στην Ελλάδα???
-
οι ομαδες που μπορει να χτυπησει ανετα ο αρης απο προχειρη ματια ειναι η ορτεζ και η ναπολι...με τις αλλες θα χει πολυ προβλημα...
-
Παίδες δεν μιλάμε για καμιά τρομερή αισιοδοξία. Έγω τουλάχιστον από την αρχή έχω πει ότι είμαι απαισιόδοξος φέτος.
Ελπίζουμε λέμε, στους 8 να βγούμε έκτοι. Δύσκολο είναι, αλλά όχι και ακατόρθωτο, δεδομένης και της δυνατής έδρας.
Συμφωνώ με τον TSOLAKOS στα περισσότερα με δύο παρατηρήσεις:- ΟΣΦΠ-ΠΑΟ δεν έχουν διπλάσιο, έχουν υπερπενταπλάσιο μπάτζετ. Μόνο ο Μασιγιάουσκας κοστίζει περισσότερο από όλη την 12άδα του Άρη.
- Εγώ προτιμώ όσα είναι τα έσοδα, τόσο να είναι και το μπάτζετ. Τα υπόλοιπα που πάνε; Τσέπη;
Η διοίκηση αποτελείται από αρκετούς επειχηρηματίες, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν βάζουν, τουλάχιστον τα έσοδα να πηγαίνουν στην ομάδα.
Είμαστε πολύ πίσω, σιγά-σιγά πρέπει να ανεβαίνει και το μπάτζετ (το οποίο ανεβάζει και τα έσοδα).
-
Ξέρει κανείς πως βγαίνει η βαθμολογία στο μπάσκετ; Πως καταρτίζονται τα γκρουπ δυναμικότητας; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ποδόσφαιρο και αν ναι που μπορούμε να βρούμε την βαθμολογία;
-
Μαυροκεφαλίδης στη Ρόμα!!
-
Συζητιέται εδω και καιρό. Θα έφευγε του χρόνου ελεύθερος οπότε τον πουλήσανε.
-
εφοσον η ρομα μπορεσε να του κανει 3ετες ηταν καλη επιλογη για αυτην..
πηραμε 400 χιλιαρικα, να δουμε τους 2 παικτες που θα παρουμε..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι γαύροι στο Τσάμπιονς Λίγκ ,γιατί να είναι;;; Λόγω ...(προ) ιστορίας και αυτοί;;;
Ρωτα τη Μπαρτσα να σου πει
Ti να μου πει η Μπάρτσα? Για το Τσάμπιονς Λιγκ εννοείς; Δεν κατάλαβα
Σε περίπτωση που λες για το Βούγιανιτς...ή μάλλον άστο. Πες μου τι εννοείς πρώτα
-
Ρε συ.... 'περι καλαθοσφαιρισης' ειναι το θεμα
Στο 'τσαμπιονς λιγκ' της καλαθοσφαιρισης μας εχει γνωρισει καλα η Μπαρτσα
Ακουγεται οτι ο Βουγιανιτς θα παρει τη θεση του Τομασεβιτς Δε στεκομαι στον τραυματισμο του, αλλα.... ποιος θα παιξει σεντερ?
-
Βρέθηκε ο αντιπαλος του Σοφόκλα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε συ.... 'περι καλαθοσφαιρισης' ειναι το θεμα**Στο 'τσαμπιονς λιγκ' της καλαθοσφαιρισης **μας εχει γνωρισει καλα η Μπαρτσα
Em πήγες ...μέσω Λαμίας, που να το καταλάβω:lol:
Ακουγεται οτι ο Βουγιανιτς θα παρει τη θεση του Τομασεβιτς Δε στεκομαι στον τραυματισμο του, αλλα.... ποιος θα παιξει σεντερ?
Ο Βούγιανιτς
Ξέρω κι εγώ ρε Χρήστο...
-
ωχ θα ναι και ο γκαζολ στο ευρωμπασκετ λεει...
-
Τραυματίστηκε ο Μασιγιάουσκας, μάλλον σοβαρά στο φιλικό του ΟΣΦΠ.
Αν και δεν έγινε ακόμα μαγνητική, μάλλον ρίξη αχίλλειου τένοντα που σημαίνει 6 μήνες έξω! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τραυματίστηκε ο Μασιγιάουσκας, μάλλον σοβαρά στο φιλικό του ΟΣΦΠ.
Αν και δεν έγινε ακόμα μαγνητική, μάλλον ρίξη αχίλλειου τένοντα που σημαίνει 6 μήνες έξω!Δεν ειναι δυνατον γαμωτο. Οι κοντοι θα εχουν κανει βουντου. Μετα τον Ζιζιτς εκτος και ο Ματσε.
Αυτα δεν γινονται μωρε. Αι σιχτιρ πια.
-
Κριμα για τον αθλητη.
Αλλα ετσι θα εχετε και μια δικαιολογια για την αποψυξη που σας κανουμε παλι.
-20 θα κατεβει η θερμκρασια του ΣΕΦ. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Κριμα για τον αθλητη.
Αλλα ετσι θα εχετε και μια δικαιολογια για την αποψυξη που σας κανουμε παλι.
-20 θα κατεβει η θερμκρασια του ΣΕΦ.Καλα τραγουδα. Φετος ο Παο δεν θα δει κυπελλακι σε κανενα αθλημα. Ηδη στο βολευ φαγατε σφαλιαρα απο το νεοφωτιστο Αεκακι. Για ποδοσφαιρο δεν το συζηταω ,για πολο το ιδιο και για μπασκετ φετος εχω φορμαρισμενο ΣΟΦΟΚΛΗ. Καλος ο Ματσε ,αλλα το οπλο μας ειναι ο Σοφο
-
Σοφοκλης??
Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη!!Και αυτος ειναι μονος και ερημος!!
Εκανε η μυγα κολο(ΟΣΦΠ) και εχεσε τον κοσμο ολο(ΜΠΑΣΚΕΤ).
Φτιαξε πρωτα ομαδα και μετα μου λες για κυπελλα.
Ακομα δεν τον ειδαμε(ΟΣΦΠ) Γιαννη τον βαφτισαμε(Πρωταθλητη).Πολυ παροιμια σημερα.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]