-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Θα εξαιρέσω οπωσδήποτε τους γάλλους κατασκευαστές όπως την De Carbon (που όμως πλέον δεν είναι και τόσο γαλλική...) και ακόμη περισσότερο την Record (100% γαλλική και παραδοσιακή οικογενειακή) που δοκιμάζει και εξελίσσει αμορτισέρ σχεδόν για κάθε γαλλικό μοντέλο χωριστά. Πολυδοκιμασμένα εξάλλου και επιβεβαιωμένα... Χώρια που είναι και ανθεκτικά.Eννοειται πως οι Γαλλοι κατασκευαστες εξαιρουνται.Παραληψις μου!
-
Παίδες, για το Xsara λέτε να κάνουν τα Record?
-
θες μια Kw variant 2 apo 306 με οχι πολυ σκισιμο?
ειδικα τα εμπρος δε πρεπει να τα ειχε επανω πανω απο 6μηνες... -
Γιάννη!! , Μίλτο!!... Πρώτα ο Θεός αυριο ή μεθαυριο έρχομαι Σαλονίκη.... Με την ανάρτηση πώς θα γίνει ρε παιδιά... Προλαβαίνουμε μέχρι τη δευτέρα να τη περάσουμε;
Αν είναι να τα πάρω τώρα και τη βάζω όταν ξανανέβω. -
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Γιάννη!! , Μίλτο!!... Πρώτα ο Θεός αυριο ή μεθαυριο έρχομαι Σαλονίκη.... Με την ανάρτηση πώς θα γίνει ρε παιδιά... Προλαβαίνουμε μέχρι τη δευτέρα να τη περάσουμε;
Αν είναι να τα πάρω τώρα και τη βάζω όταν ξανανέβω.Με το καλό να έρθεις.Έχεις ξεκαθαρίσει τι θες?Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα πάντως!!Τα βλέπουμε και από κοντά.
-
mia kalispera apo me na !!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ÅÃÙ ôï å÷ù ðåé. ôï ðéï óùóôï óåôáð íïìéæù ïôé åéíáé 4 óöé÷ôá áìïñôéóåñ...
êáé äõï ðá÷éåò áíôéóôñåðôéêåò óôï 206. ÔÉÐÏÔÁ ÁËËÏ.åðéóçò gskarmou øáîå ôç ëõóç ôïõ rebuilt ôùí ìáìá.å÷ù áêïõóåé ðïëõ êáëá ëïãéá áí êáé äå ôï å÷ù äåé ðñïóùðéêá óá ëõóç.
êïóôïò ôï ðïëõ 250åõñù...To rebuilt ôï Ý÷ù óêåöôåß áëëÜ :
1.Óáí éäÝá äåí ìïõ Ýêáôóå ðïôÝ êáëÜ (éäåïëïãéêÜ-øõ÷ïëïãéêÜ ) óáí áðüäïóç ìðïñåß íá åßíáé üôé êáëýôåñï ..
2.Ôï ôïõôïõ åßíáé ôï 'âáñý ðõñïâïëéêü ' ãéá Ýíá óýíïëï ìåôáêéíÞóåùí ïðüôå ìéá åíäå÷üìåíç åîôñá ðáñáìïíÞ ôïõ óå óõíåñãåßï -
Kyκλοφορησε μια φημη οτι τα αμορτισερ του ρουσου μπαινουν και σε μαμα ελατηρια 1.6...
μεχρι να επιβεβαιωθει περιμενε.....
αν και τα ρακορντ μου φαινονται πιο σωστη λυση...
παντως δοκιμασε και τις 22 ή 21αρες αντιστρεπτικες θα βοηθησουν πολυ τα αμορτισερ να δουλεψουν
-
Ο χρήστης Ιορδάνης έγραψε:
mia kalispera apo me na !!Καλώς τον!!Τι λέει?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Kyκλοφορησε μια φημη οτι τα αμορτισερ του ρουσου μπαινουν και σε μαμα ελατηρια 1.6...Έβαλε αμορτισέρ RC μέλος μας με μαμίσιο 206CC...
-
Ο χρήστης Ιορδάνης έγραψε:
mia kalispera apo me na !!Γειά σου Jordan!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Kyêëïöïñçóå ìéá öçìç ïôé ôá áìïñôéóåñ ôïõ ñïõóïõ ìðáéíïõí êáé óå ìáìá åëáôçñéá 1.6...ìå÷ñé íá åðéâåâáéùèåé ðåñéìåíå.....
êáé ìåôÜ ï Ìßëôïò > ¸âáëå áìïñôéóÝñ RC ìÝëïò ìáò ìå ìáìßóéï 206CC...
Ëïéðüí ôþñá åãþ èá áãéÜóù Þ ü÷é ?
-
Αφού τα έβαλε σημαίνει ότι μπαίνουν, εκτός εάν του τα πούλησαν για RC και δεν είναι...
Έχω την εντύπωση ότι τα Record SP είναι καλύτερα, ειδικά τα πίσω, αλλά είμαι και λίγο μπερδεμένος γιατί έχω κάνει και αλλαγές στο στήσιμο.
-
Παντως ρε παιδιά τι να πει κανείς για αυτά τα 206...μετράς 3 πόντους χαμήλωμα και τελικά έχει 5!!!
Ρε σεις για προσέχετε τι μετράτε..... -
TO cc εχει πιο σκληρα ομως ελατηρια απο τα δικα μας??????????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
TO cc εχει πιο σκληρα ομως ελατηρια απο τα δικα μας??????????Τώρα σώθηκες!!!!
-
Μάγκες καλησπέρα σας!
Βρίσκω ευκαιρία να (ξανα)κανιβαλίσω το θέμα σας, ρωτώντας για την ανάρτηση του Xsara.
Κάποιος (δε θυμάμαι ποιος ) είχε προτείνει τα αμορτισέρ του 306 Race / GTI-6, και ομολογώ πως ακούγεται σαν καλή λύση (είναι και αντίστοιχο βάρος με το Xsara).
Ομως, για να βρουν τους σωστούς κωδικούς από την Peugeot, χρειάζονται αριθμό πλαισίου... Και ο αριθμός του Xsara μάλλον δεν τους κάνει...
What to do? Μήπως κάποιο καλό παιδί προσφέρεται να βοηθήσει?
-
... μηπως μπλεκεις ιδιαιτερα?
-
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
-
Του vts δεν σου κάνουν; Αν και αν θυμάμαι το vts ήταν πιό μαλακό από το race...
Τα πάντα για το Peugeot 206