-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα νιώθω ότι έχω πουρέ μέσα στο κεφάλι μου...Αδυνατώ να καταλάβω τι διαβάζω...
Υπερθέρμανση, μάλλον!
μόνο σήμερα;
-
Ρε μην μας χαλάς το παιχνίδι, δεν του το έχουμε πει ότι την έκαψε την φλάτζα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε μην μας χαλάς το παιχνίδι, δεν του το έχουμε πει ότι την έκαψε την φλάτζα...Ειδοποιεί ο κόσμος στείλε ένα πμ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε μην μας χαλάς το παιχνίδι, δεν του το έχουμε πει ότι την έκαψε την φλάτζα...πρέπει να του το πούμε;
-
Τώρα μην μου πείτε ότι δεν το έχετε καταλάβει...
-
Δε στο λέμε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σήμερα νιώθω ότι έχω πουρέ μέσα στο κεφάλι μου...
Αδυνατώ να καταλάβω τι διαβάζω...
Υπερθέρμανση, μάλλον!
μόνο σήμερα;
Και προχθές και σε κάποια φάση την προηγούμενη βδομάδα...
Μάλλον δεν αλλάζω λάδια αρκετά συχνά!
Ευτυχώς έκανα λίγο θόρυβο με την κιθάρα μου και ηρέμησα. Ε φανταστικοί γείτονες;
Για να δούμε πως θα πάει από δω και πέρα...
-
Καλησπεραααα...(νεος πελατης)
-
Έτσι! Να μεγαλώνει η πελατεία μας...
Πάσχοοοο, πού είσαι; Δεν βλέπεις το παιδί;
-
Tο βλέπω ρε...αλλά μιλάω και με τη δεσποινίδα εδώ δίπλα..που να ξέρεις εσυ απ αυτά..
Πάρε παραγγελία και χρέωσέ το στο λογαριασμό του θείου.ετσι είπε.
-
Σήμερα ηρεμία κύριοι..
Μαγαζίιιιιιιιι, πιάσε 2 μερίδες γύρο με μπόλικο κρεμμύδι, (πω τι ειπα τωρα) μια χωριάτικη και μια μπύρα....
-
Να βάλω και ενα τζατζικάκι; Κερνάει το μαγαζί;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είναι να γίνει η καταστροφή με το κρεμμύδι, να γίνει all the way...
-
Mια πρασινη και ενα μεζεδακι υπαρχει?
Αντε και εχω στενοχωριες!
Κερναει ο θειος?
3 πρασινες,η μια να παει στη κοπελια που μιλαει το αφεντικο,ετσι για τη χαλαστρα! -
Έγινε... Πάρε και ένα πιτόγυρο από μένα...
Τι στεναχώριες ρε man; Μην μου λες τέτοια!
πάσχο, άσε την κοπέλα ήσυχη, και έλα εδώ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να βάλω και ενα τζατζικάκι; Κερνάει το μαγαζί;Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είναι να γίνει η καταστροφή με το κρεμμύδι, να γίνει all the way...
Ρίξε κάπελα, μη μασάς έχουμε ευρά... Ρε παιδιά θέλω πολύ ενα γυρο... Εδώ κατι μαλακιες πουλάνε για γυρους...
-
που να βρεις γυρο εσυ στον αρκτικο κυκλο?
-
Θα σου έστελνα με κούριερ, αλλά αν βάλω μέσα κρεμμύδια και τζατζίκια, θα το σταματήσουν για βόμβα... χαλαρά!
-
Πιτογυρο?
Ωραια!
Ε βρε δοκτορα,κοπηκα για 4η φορα χημεια ΙΙ και δεν πηγα να δωσω ενα μαθημα που εγινε πανικος απο αντιγραφη!
Αχ..στην υγιεια σααας.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που να βρεις γυρο εσυ στον αρκτικο κυκλο?Γκρρρρ. Καλά ρε δεν θα έρθω κάτω;;; Θα σε πώ εγώ!!!!
-
Είναι δύσκολο και κόβεσαι ή έχεις καθηγητή με κολλήματα;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]