-
Ο καιρός κρύωσε,εαν σηκώνεστε πριν τις 8 θα το εχετε παρατηρήσει.
Εγω το καταλαβα απο την σουπα που εφαγα στο δρομο,πατησα φρενο πανω σε στροφή μολις 500 μετρα αφοτου ξεκίνησα,και το αυτοκινητο αρχισε τους αυτοσχεδιασμούς λες και μπήκα στην στροφή με τελικιασμένο κοντέρ και τραβηξα χειρόφρενο!
Ειχα καλομαθει το καλοκαιρι που τα λαστιχα ηταν ζεσταμενα πριν καν μπεις μεσα στο αυτοκινητο
-
Εγω το καταλαβα απο την σουπα που εφαγα στο δρομο,πατησα φρενο πανω σε στροφή μολις 500 μετρα αφοτου ξεκίνησα,και το αυτοκινητο αρχισε τους αυτοσχεδιασμούς λες και μπήκα στην στροφή με τελικιασμένο κοντέρ και τραβηξα χειρόφρενο!
Ειχα καλομαθει το καλοκαιρι που τα λαστιχα ηταν ζεσταμενα πριν καν μπεις μεσα στο αυτοκινητο
-
-
Συμφωνώ! Αλλά γιατί στον Αντίλογο; Θα το πάμε φιλοσοφικά το θέμα;
-
ναι,θα μελετησουμε τις ορμονικες αλλαγες βαση καιρου
-
Ουάου, τα λάστιχα έχουν και ορμόνες; Λογικό φαίνεται... κάτι νόκιαν σαν του άδη έχουν περισσότερα οιστρογόνα, ενώ τα ένερτζι που του έλεγα σαφώς περισσότερη τεστοστερόνη...σαν τον Ζαγοράκη ένα πράγμα...
-
Εγω παντως προτιμω να κρυωσει λιγο γιατι τα δικα μου γλυστρανε ακομα απο την καυτη ασφαλτο...
-
Ομοίως... ειδικά κάτι μεσημέρια με 38 βαθμούς σε άσφαλτο σαπούνι...
-
Το καλοκαίρι οι δρόμοι γλιστράνε πολύ γιατί δεν βρέχει συχνά και πιάνουν μια γλίτσα από σκόνη και λάδι, ειδικά στις στροφές που πέφτουν περισσότερα λάδια (δεν φαίνονται). Μόλις αρχίσει να βρέχει γλιστράνε πολύ περισσότερο μέχρι να καθαρίσουν.
-
-
Παντως εγω στις περισσοτερες περιπτωσεις βλεπω απ τη μερια των οδηγων λανθασμενες επιλογες ελαστικων.
Μη περιμενετε ενα potenza η pilot οτι δεικτη ταχυτητας και να εχει να αποδωσει σε ενα πεζο ραλυ που ζυγιζει οσο ενα μοτοσακο.Οι κατασκευαστες ελαστικων βγαζουν για καθε αυτοκινητο κι αλλες σειρες ελαστικων που ειναι εξισου καλες για συγκεκριμενους τυπους αυτοκινητων.Πχ σε bridgestone αν ειχαμε ενα καλο σενταν θα αεδιδαν πολυ καλυτερα τα ελαστικα turanza απ οτι τα potenza.
Rijte mia matia sta site των κατασκευαστων και θα καταλαβετε.
Μηπως ευθυνομαστε κι εμεις για τις στουκες μας αφου επιλεγουμε με βαση το μουρατο πελμα? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ουάου, τα λάστιχα έχουν και ορμόνες; Λογικό φαίνεται... κάτι νόκιαν σαν του άδη έχουν περισσότερα οιστρογόνα, ενώ τα ένερτζι που του έλεγα σαφώς περισσότερη τεστοστερόνη...σαν τον Ζαγοράκη ένα πράγμα...τα δικα μου στελνουν μηνυματα ρεεεεεεεεεεε !!!
-
Πάσο, έτσι γλυτώνεις και τα έξοδα του δικτύου...
-
εγω καθε βραδυ να σκεπαζω με κουβερτουλα... για να μην μου κρυωνουν ποτε!
-
Τα Uniroyal πάντως δεν κρατάνε, ούτε ζεστά ούτε κρύα... κι έχουν μόνο 33Κ χλμ...
Τα conti ήταν πολύ καλύτερα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τα Uniroyal πάντως δεν κρατάνε, ούτε ζεστά ούτε κρύα... κι έχουν** μόνο 33Κ** χλμ...Τα conti ήταν πολύ καλύτερα...
Μόνο ;;;
Μάλλον για αρκετά τα βλέπω, αν υπολογίσουμε ότι σε 40.000 περίπου χιλιόμετρα συνήθως τα λάστιχα πάνε για αλλαγή. -
Οχι ρε καινούρια είναι με 33.000
Ο θείος μου στο αγροτικό του τα μανίσια τα λάστιχα τα κρατησε 90.000 και τα άλλαξε επειδή θα περνούσε κτεο και φοβόταν μην τον κόψουν -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Οχι ρε καινούρια είναι με 33.000
Ο θείος μου στο αγροτικό του τα μανίσια τα λάστιχα τα κρατησε 90.000 και τα άλλαξε επειδή θα περνούσε κτεο και φοβόταν μην τον κόψουν -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
να αποδωσει σε ενα πεζο ραλυ που ζυγιζει οσο ενα μοτοσακο.δηλαδη τι λαστιχα θα προτεινες?ας πουμε σε 175/60/14..
-
Λάστιχα επιδόσεων σε 14άρια; δε νομίζω.
Υπάρχουν μερικές αξιοπρεπείς προτάσεις από συμφορουμίτες αλλά όχι επιδόσεων.Κάτι σε χιονιού;
Κρύα λάστιχα