-
βρε σεις.... ακόμα 88 σελίδες το thread? ηλπιζα ότι θα χετε κάνει τίποτα 200αρες αλλα τίποτα....
-
Και είσαι και μπροστά 5 σελίδες! Ποστ από το μέλλον!
-
Που εισαι ρε Πανοοοο ???
-
εχω ενα προαισθημα οτι καποιος θα γραψει σαχλα...
-
Pano Welcome Back !!!
-
Εβαλα επιτελους το quick shift της Sadev(Renault sport) στο κλιο......
Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες..
Οι διαδρομη του λεβιε μικρυνε,αισθηση πιο «σφιχτου» σαζμαν κ με μεγαλυτερη ακριβεια πλεον.Δεν συντονιζει/κουδουνιζει κ θελεις να αλλαζεις συνεχεια ταχυτητες...
Για 90 Ευρω ειναι πολυ καλα..
Συστεινεται ανεπιφυλακτα στους εχοντες Jb/Jc σαζμαν...
Το κακο ειναι οτι δεν το δοκιμασα πολυ,γιατι αφησα το αμαξι για αντικατασταση αμορτισερ
-
με γεια...
αμορτισερ?????
-
Bagus πόσο πάει η τοποθέτηση ενός quickshift περίπου; Είναι δύσκολη δουλειά;
Ποιός ξέρει τι αμορτισέρ βάζεις, πάλι...
-
οτι και να κανεις βαγκους σε 3 ροδες θα στριβεις παλι!!!
-
adis4gr
charmak66
Αυτο που πηρα εγω εκανε 90 Ευρω,το παρηγγειλα μεσω ιντερνετ κ το κατασκευαζει η Sadev για λογαριασμο της Renault sport.Μπαινει πανευκολα σε 5 λεπτα μεσα(αρκει να εχεις ραμπα να σηκωσεις το αμαξι) Ο μηχανικος μου,το τοποθετησε κ δεν μου πηρε λεφτα.
Εννοειται οτι ειναι πληρως αναστρεψιμη διαδικασια,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το βγαλω,γιατι ειναι εξαιρετικο...
Βεβαια υπαρχουν κ αλλα quick shift(πχ B&M ) τα οποια ειναι δυσκολα στην τοποθετηση τους(~ 1 ωρα δηλαδη)
Στο θεμα των αμορτισερ,ακομα περιμενω να με παρουν τηλ να μου πουν τι γινεται απο την renault
Eχε χαρη που ειμαι στην εγγυηση κ θα πρεπει να τους λουστω για 1,5 χρονο ακομα...
-
Με πηραν τηλ,ετοιμο το αμαξι...
Ηθελαν σφιξιμο τα πιατελαΤο εκανα μια βολτα,δεν ακουγεται τιποτα περιεργο...Μαλλον λυθηκε το «προβλημα»...
-
Bagus
Με γειες Αυτό το μαραφέτι(quick shift)κονταίνει τις σχέσεις του σασμάν ή την διαδρομή του λεβιέ;Μάλλον το πρώτο έτσι;
Επί της ουσίας πετυχαίνεις καλύτερο 0-100;Μπορείς να ρυθμίσεις όπως εσύ θέλεις πλέον το κιβώτιο(διαδρομή σχέσεων)ή υπάρχει στάνταρ ρύθμιση;
Στο fiesta βγάζει η B&M και ψήνομαι κι εγώ
-
Κονταινει την διαδρομη του λεβιε κ οχι τις σχεσεις(οι οποιες παραμενουν ιδιες)
Πιο πολυ εχει να κανει με την αισθηση,η οποια τωρα ειναι πολυ καλυτερη....
Το πλεονεκτημα του ειναι οτι ειναι φτηνο σχετικα(τα B&M πχ κανουν υπερδιπλασια λεφτα)
Ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να πετυχεις καλυτερο 0-100,ουτε κ σε βοηθαει ιδιαιτερα στις επιταχυνσεις εν κινησει(θα γινουν ομως δοκιμες με ομοϊδεατες κ θα αναφερω )
Παραθετω κ 3 φωτο απο την τοποθετηση του σε clio 1,4 16v ενος φιλου:
εδώ είναι η διαδρομή του λεβιέ πριν και μετά,αν και δεν φαίνονται καλά οι φωτό,πριν ήταν γύρω στα 13εκ και μετά έγινε 11εκ.
-
Ωραίο πράγμα το quick shift!
Α, ρε τυχεροί Γάλλοι με την Renault Sport και την Peugeot Sport σας...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραίο πράγμα το quick shift!Α, ρε τυχεροί Γάλλοι με την Renault Sport και την Peugeot Sport σας...
Εισαι κ χωρατατζης βλεπω
Peugeot sport μπορει να φερει ο καθενας,αφου αν δεν κανω λαθος,η ιδια η Peugeot εχει καταλογο στο ιντερνετ με παρα πολλα πραγματα...
Renault sport πραγματα,απλα δεν φαιρνεις.....Ρουχα,μινιατουρες,παιδικα κ τιποτε αλλο...
Ευτυχως που καποια πραγματα που ειναι R.sport τα φτιαχνουν αλλοι κατασκευαστες(για λογαριασμο της) κ μπορουμε να τα προμηθευτουμε...(Παντως ειναι πολυ λιγα αυτα κ οχι «μηχανικα» )
Edit: Το φαιρνεις ^^^ ηταν παιρνεις
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ωραίο πράγμα το quick shift!
Α, ρε τυχεροί Γάλλοι με την Renault Sport και την Peugeot Sport σας...
Εισαι κ χωρατατζης βλεπω
Peugeot sport μπορει να φερει ο καθενας,αφου αν δεν κανω λαθος,η ιδια η Peugeot εχει καταλογο στο ιντερνετ με παρα πολλα πραγματα...
Renault sport πραγματα,απλα δεν φαιρνεις.....Ρουχα,μινιατουρες,παιδικα κ τιποτε αλλο...
Ευτυχως που καποια πραγματα που ειναι R.sport τα φτιαχνουν αλλοι κατασκευαστες(για λογαριασμο της) κ μπορουμε να τα προμηθευτουμε...(Παντως ειναι πολυ λιγα αυτα κ οχι «μηχανικα» )
Σε σχέση με την Abarth, η οποία τα τελευταία χρόνια παράγει εξαιρετικής ποιότητας αυτοκόλλητα, μια χαρά είστε!
Μη γκρινιάζεις, υπάρχουν και χειρότερα...
Ζήλεψα το quick shift!
-
υπαρχει παντα ενα διλιτρο κλιο char...
-
σωστος
-
Τα Νόκια (αυτά τα 6210 που έχω βάλει στο Clio) ξηγιούνται μια χαρά. Σε κρύα σχετικά κατάσταση και σε υπερδοκιμασμένη στροφή που γλιστράει ακόμα και οχτακίνητο, έστριψα με σιγουριά και με διάρκεια που δεν είχα καταφέρει ποτέ με το Clio...
Thumbs up λοιπόν για το στριψιματάκι και κυρίως την σταθερή αίσθηση στο τιμόνι που παρέχουν...άκαμπτο προφίλ ίσως; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα Νόκια (αυτά τα 6210 που έχω βάλει στο Clio) ξηγιούνται μια χαρά. Σε κρύα σχετικά κατάσταση και σε υπερδοκιμασμένη στροφή που γλιστράει ακόμα και οχτακίνητο, έστριψα με σιγουριά και με διάρκεια που δεν είχα καταφέρει ποτέ με το Clio...Thumbs up λοιπόν για το στριψιματάκι και κυρίως την σταθερή αίσθηση στο τιμόνι που παρέχουν...άκαμπτο προφίλ ίσως; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...
Το μενού τους και η μπαταρία λιθίου θα 'ναι!
RENAULT FORUM