-
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας..
-
ROOMSTER ROOMSTER και τα μυαλα στα καγκελα!!!Να αγορασεις το πιο ασχημο αυτοκινητο μετα το Velsatis δημιουργια σχεδιαστη με ειδικες αναγκες.
Ψηφισα,ορκιζομαι! -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
ROOMSTER ROOMSTER και τα μυαλα στα καγκελα!!!Να αγορασεις το πιο ασχημο αυτοκινητο μετα το Velsatis δημιουργια σχεδιαστη με ειδικες αναγκες.
Ψηφισα,ορκιζομαι! -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πάρε Grande Punto με 13Κ-14Κ και τα υπόλοιπα Γερμανικές μπύρεςΗ ενδεχομένως Polo με 13-14Κ και τα υπόλοιπα ιταλικές πίτσες!!!
-
ή καλυτερα συνδρομη για τα χρονια εκτος εγγυησης ,στο συνεργειο της γειτονιας
-
ωραια αυτα ρε παιδια αλλα νομιζω βγαινουμε λιγο εκτος θεματος
-
ε,τοτε να βγουμε και για κανα ποτο,καμια τσαρκα,καμια κοντριτσα
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Επειδη τα εχω δει τα περισσοτερα και εχω χασει την μπαλα γιαυτο ειπα να δοκιμασω και εδω να δω γενικοτερα τις τασεις, γιατι
Βρηκα το Jetta -> σκεφτομαι κοστος συντηρησης
Μazda -> Μεταπωλητικη αξια / καταναλωση
Cmax -> πολυ καλο σε χωρους αλλα αδιαφορο σαν σχεδιαση
Altea -> κινητηρας μικρος (1.6)
**Golf plus -> ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ (fsi???) **υπάρχει πλέον και TSI...
-
Που υπαρχει ??? Ξερουμε ποτε θα ερθει στις αντιπροσωπειες ?? γιατι μονο το Golf εχω δει και οχι το Golf Plus!!!
Thanks
-
Που υπαρχει ??? Ξερουμε ποτε θα ερθει στις αντιπροσωπειες ?? γιατι μονο το Golf εχω δει και οχι το Golf Plus!!!
Thanksυπάρχει ήδη στη ΔΕΘ, οπότε σιγά-σιγά θα μπεί και στις εκθέσεις...
απ' ότι είδα ήταν κατά 700-800 ευρώ ακριβότερο του Golf
-
Με 19.500
-
Φιλε γερασιμε ΜΗΝ κανεις το λαθος και παρεις γκολφω...
Εκτος αν θελεις να πιασεις φιλιες με τους μηχανικους.. Τοτε παω πασο..
Ειχα και το πουλησα μεσα σε 3 μηνες..Στα λεφτα που λες, η λυση ειναι Ιαπωνας. Και μαλιστα Toyota ή αλλιως το καινουριο Civic 1.800.
Σ'αυτην την τιμη δεν υπαρχει αξιοπρεπης γερμανος. Opel και VW ντροπιαζουν τη Γερμανια.. (η Opel ανεκαθεν, η VW τα τελευταια χρονια)Αν κανεις την υπερβαση και πας για BMW, Merc (σειρα 1, A-class), τοτε σιγουρα δεν θα το μετανιωσεις. Αν παρεις ιαπωνα τοτε παλι δεν θα το μετανιωσεις.
Μονο μην παρεις VW.. -
α) Τι προβλήματα αντιμετώπισες με το γκολφ?
β) Τι εννοείς δεν θα το μετανοιώσει αν πάρει 1/Α ? Με ποια κριτήρια?
γ) Καλωσήρθες! -
Δημήτρη, τον ρώτησα και στο θάψιμο της vw...
-
Thanx Kid
για τα προβληματα δες στο αλλο θεμα.
για την 1 και την Α, εννοω σε ολους τους τομεις. Ενταξει η Α εχει διαφορετικο προσανατολισμο στην οδηγηση αλλα ο καθενας με τα γουστα του.
εγω πλεον εχω μια BMW 120 και εχει αποδειχτει εξαιρετικη. Ποιοτητα κυλισης, fun to drive, αξιοπιστια-ποιοτητα κατασκευης, εξαιρετικη. -
Άλλο η 120 όμως και άλλο η 116 και η αντίστοιχη Merc.
Κατά την γνώμη μου, τα μικρά μοντέλα αυτών των 2 εταιριών - πλην της 130 - είναι υπερκοστολογημένα γι αυτό που προσφέρουν. Εσύ θα έδινες 25-26 για την 116?
-
Που υπαρχει ??? Ξερουμε ποτε θα ερθει στις αντιπροσωπειες ?? γιατι μονο το Golf εχω δει και οχι το Golf Plus!!!Thanks
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52777
-
Kid δεν εχεις κι αδικο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άλλο η 120 όμως και άλλο η 116 και η αντίστοιχη Merc.Κατά την γνώμη μου, τα μικρά μοντέλα αυτών των 2 εταιριών - πλην της 130 - είναι υπερκοστολογημένα γι αυτό που προσφέρουν. Εσύ θα έδινες 25-26 για την 116?
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
Ιαπωνα ή Γερμανο μεχρι 20.000 ???