-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το γυρίσαμε στα ποιηματάκια Σπύρο?Ωχχχχ....τώρα το πρόσεξα...
-
Οπως ειπε ο hannibal εγω ειμαι ενας απ'αυτους που πανε να τρεξουν για την κ@υλα τους.Γιατι φετος τρεχω πρωτη χρονια και θελω να αποκομισω εμπειριες και αγωνιστικα χιλιομετρα.Το αμαξι μου ειναι σχεδον ''δρομου'' αν εξαιρεσεις το roll bar.Γιατι ουτως η αλλως δεν ''κυνηγαω'' τιποτα.Ουτε ΑΝ παρω κυπελλο δεν θα το πανηγυρισω γιατι ξερω οτι αν ετρεχαν οι γνωστοι της κατηγοριας μου που δεν πιανονται προς το παρον θα επαιρνα τα @#$%^@$ μου.Οντως ο ανταγωνισμος θα ειναι σχεδον ανυπαρκτος εγω ομως παω για να αποκομισω κατι απο τα λιγα αυτα χλμ της αναβασης.Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να δωσω λογο σε καποιον ή να ζητησω συγνωμη που εκπληρωνω ενα απο τα ονειρα μου.
Και να πω και το αλλο?Τι περιμενετε να αλλαξει στην Ελλαδαρα μας ρε παιδια?Ποιος εργατης ποιος συνταξιουχος ποιος αγροτης εβγαλε κατι ουσιωδες με απεργιες πορειες και τα συναφη?Γιατι να βγαλουμε εμεις?Καλοπροαίρετα πάντα
Δημήτρης -
'Και να πω και το αλλο?Τι περιμενετε να αλλαξει στην Ελλαδαρα μας ρε παιδια?Ποιος εργατης ποιος συνταξιουχος ποιος αγροτης εβγαλε κατι ουσιωδες με απεργιες πορειες και τα συναφη?Γιατι να βγαλουμε εμεις'
Για δυο βασικους λογους (υπαρχουν και αλλοι ,ενω ολοι φυσικα παραδεχομαστε οτι ειναι κατι πολυ δυσκολο,αλλα χρειαζεται η συμπαρασταση ολων,μεταξυ αλλων και της δικη σου)
1.εμεις ειμαστε περιπου 1000-2000,αυτοι που λες ειναι εκατομμυρια...
2 εμεις σε αντιθεση με ολους αυτους που λες(εξαιρεση οι συνταξιουχοι,αλλα και για αυτους ισχυε παλαιοτερα)ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και οπως και να εχει αυτο ειναι ο βασικοτερος παραγοντας για να πετυχεις ενα αιτημα ως πελατης.Κανε υπομονη μερικα χρονια και σκεψου τι θελαμε να κανουμε το 2006....
Θα φας ηττα..... -
Ο χρήστης DLS έγραψε:
παντως και να ειχα δηλωσει (χλωμο) με 34 συμμετοχες θα ντρεπομουν να παω να τρεξω... αλλα βλεπεις μερικοι πανε να μου παρουν το πρωταθλημα (κυπελο) στη Ν1... δεν πειραζει, ας μην ξανα τρεξω ποτε αν ειναι να κερδιζω ετσι πρωταθληματα......Αγαπητέ φίλε Ντελή όλοι μας βλέπουμε την εικόνα και την αδιαφορία μερικών ανθρώπων για ένα καλύτερο αυριο στους αγώνες.Εγώ αν είμουνα στην θέση τους θα ντρεπόμουν να σε κοιτάξω στα μάτια στην επόμενη συνάντηση μας.Πρωσοπικά μιάς και είμαστε και με ίδια αυτοκίνητα ξέρω ποιος είσαι πώς οδηγάς σε σχέση με τους υπόλοιπους επωφελητές σου και εκτιμώ τον ανθρωπο Ντελή που δεν βάζει περισσότερη αξία στην κούπα,αλλα στην ασφαλεια του προς το κυνήγι της.
-
Και εγω σαν θεατης...θα δηλωσω αποχη και δεν θα παρακολουθησω την αναβαση ομπλου, οχι μονο για τις φτωχες συμμετοχες, οσο γιατι δεν μου αρεσουν οι επιλογες τις λεσχης σε πολλα πραγματα, οπως επισης για την ασχετοσυνη της πατραικης αστυνομιας που θα κλεισει την προσβαση απο τις 6 το πρωι λες και κανουμε ακροπολις!
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Οπως ειπε ο hannibal εγω ειμαι ενας απ'αυτους που πανε να τρεξουν για την κ@υλα τους.Γιατι φετος τρεχω πρωτη χρονια και θελω να αποκομισω εμπειριες και αγωνιστικα χιλιομετρα.Το αμαξι μου ειναι σχεδον ''δρομου'' αν εξαιρεσεις το roll bar.Γιατι ουτως η αλλως δεν ''κυνηγαω'' τιποτα.Ουτε ΑΝ παρω κυπελλο δεν θα το πανηγυρισω γιατι ξερω οτι αν ετρεχαν οι γνωστοι της κατηγοριας μου που δεν πιανονται προς το παρον θα επαιρνα τα @#$%^@$ μου.Οντως ο ανταγωνισμος θα ειναι σχεδον ανυπαρκτος εγω ομως παω για να αποκομισω κατι απο τα λιγα αυτα χλμ της αναβασης.Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να δωσω λογο σε καποιον ή να ζητησω συγνωμη που εκπληρωνω ενα απο τα ονειρα μου.
Και να πω και το αλλο?Τι περιμενετε να αλλαξει στην Ελλαδαρα μας ρε παιδια?Ποιος εργατης ποιος συνταξιουχος ποιος αγροτης εβγαλε κατι ουσιωδες με απεργιες πορειες και τα συναφη?Γιατι να βγαλουμε εμεις?Καλοπροαίρετα πάντα
ΔημήτρηςΠιστευω οτι δεν χρειαζεται να δωσω λογο σε καποιον ή να ζητησω συγνωμη που εκπληρωνω ενα απο τα ονειρα μου. Προσοχη ομως φιλε μου γιατι πολυ ευκολα καποια στιγμη αυτα τα **ονειρα **μπορει να γινουν εφιαλτες....
-
εαν γινουν εφιαλτες οι αγωνες ειναι απλο το πραγμα το κλειδωνεις
στο γκαραζ και βρισκεις ενα χομπι αλλο.
στη τελικη δεν θα βγαλουμε και τα συκωτια μας. -
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Ποιος εργατης ποιος συνταξιουχος ποιος αγροτης εβγαλε κατι ουσιωδες με απεργιες πορειες και τα συναφη?Γιατι να βγαλουμε εμεις?1.Στη Γαλλία όμως, που έγινε μια φορά 'επανάσταση' από τους φοιτητές, ο ντε Βιλπέν έβαλε την ουρά στα σκέλια.
Και εδώ μια φορά στα 10 χρόνια γινεται μια κινητοποίηση με αφορμή, όχι την προβολή και τα παράβολα, αλλά τους θανάτους και τους παρολίγον θανάτους και θα το παρομοιάσεις αυτό, με τις μαλακίες του ελληνικού συνδικαλισμού τα τελευταία 25 χρόνια;
2. Η λογική σου μου θυμίζει κάποιον που πετάει σκουπίδια στο δρόμο με τη λογική 'έλα μωρέ τώρα, τόσοι πετάνε, από μένα θα καθαρίσει η πόλη;'- Αν και διαφωνώ με τη λογική του μη προσωπικού γιουχαρίσματος σε όσους τρέξουν, πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους κυνηγάνε από την αρχή του έτους πρωταθλήματα και δεν τρέχουν ...
Δελής
Ζάγαρης
Σμυρναίος
Ξανθάκος κ.α.... -
- Αν και διαφωνώ με τη λογική του μη προσωπικού γιουχαρίσματος σε όσους τρέξουν
Δε μας λες καλυτερα ποιος εισαι εσυ που θεωρεις κιολας οτι εισαι σε θεση να γιουχαρεις αυτους που θα τρεξουν?
Παρεπιπτοντως εσυ με τι τρεχεις, αν τρεχεις? -
[quote='Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να δωσω λογο σε καποιον ή να ζητησω συγνωμη που εκπληρωνω ενα απο τα ονειρα μου.
Δημήτρης[/quote]Αγαπητέ μου
Λόγο δεν θα δώσεις βεβαίως σε κανέναν
Όμως θα πρέπει να είχες την δυνατότητα να σκεφτείς ότι τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται τώρα, έχουν ληφθεί αφού προηγουμένως κάποιοι πήραν το δρόμο γιά τα θυμαράκια. Σε αυτούς θα πρέπει να δώσεις λόγο και όχι σε εμάς που έχουμε απομείνει.
Και όλα αυτά αφορούν όλους μας, είτε πάμε γρήγορα είτε αργά. Και στις δύο περιπτώσεις είναι αγώνας και ο αγώνας έχει και τις αναποδιές του.΄Οσον αφορά το τι έχουν πετύχει οι φοιτητές ή οι εργάτες με τις κινητοποιήσεις τους και πολλές φορές με το αίμα τους και την άποψη που διατυπώνεις, ΄θα τολμήσω να πω ότι εκτός του ότι δεν διαθέτεις προσωπικές εμπειρίες, είσαι ανιστόρητος και προφανώς αδιάφορος να μάθεις πως τελικά φθάσαμε στο σήμερα που απολαμβάνουμε ένα σωρό ελευθερίες τις οποίες οι γονείς μας στερήθηκαν.
Κάνε λοιπόν τον αγώνα σου, καλή επιτυχία, αλλά μην προκαλείς με τέτοιου είδους συναισθήματα με ανάλογες απόψεις οι οποίες στηρίζονται σε λάθος στοιχεία.
kri.,kri
-
Δλδ για να κράξει* κάποιος κάποιον που τρέχει θα πρέπει να τρέχει και ο ίδιος, κάποιον ποδοσφαιρηστή, θα πρέπει να παίζει μπάλα σε ομάδα τουλάχιστον ερασιτεχνικά, κάποιον.....στο ΙΚΑ που αργει να τον εξυπηρετήσει.....να είναι και ο ίδιος υπάλληλος του ΙΚΑ, οπότε μια χαρά!
- κράξει= να πει τη γνώμη του.
-
παιδια αν μερικοι δεν μπορειτε να καταλαβετε τη σοβαροτητα της καταστασης **καντε αποχη ως φορο τιμης στα παιδια που χαθηκαν **μεχρι σημερα.... (και ηταν η αφορμη να αλλαξει κατι στους ελληνικους αγωνες...αν αλλαξει)!!!
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Υγ .ειδατε και ποιος μεταξυ αλλων ΔΕΝ συμμετεχει, πατηρ και υιος Φωτεινελλης..... Ωραιοι!,εγω δεν το περιμενα παντως,για να ειμαι ειλικρινης
Πράγματι μη αναμενόμενο. Πάντως μπράβο τους.
Μάλλον τούs έχετε παρεξηγήση. Είναι πολύ ποιό εντάξη από πολλoύs αγωνιζόμενουs.
ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ
Αν ξαναγίνει στραβή.....να δώ σέ ποιούs θά κλαψουρίζεται.
ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ -
Ο χρήστης neron έγραψε:
Υγ .ειδατε και ποιος μεταξυ αλλων ΔΕΝ συμμετεχει, πατηρ και υιος Φωτεινελλης..... Ωραιοι!,εγω δεν το περιμενα παντως,για να ειμαι ειλικρινης
Πράγματι μη αναμενόμενο. Πάντως μπράβο τους.
Μάλλον τούs έχετε παρεξηγήση. Είναι πολύ ποιό εντάξη από πολλoύs αγωνιζόμενουs.
ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ
Αν ξαναγίνει στραβή.....να δώ σέ ποιούs θά κλαψουρίζεται.
ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
edit [kouk]
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ
Μ.Φ.Χ. P.LIATTI
-
ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ......
ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ** ΣΤΟΚΟΥΣ **ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ .
ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο **ΣΤΟΚΟΣ ** ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ , ΝΤΡΑΠΙΚΕ Η ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ , ΤΟΥ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥ .
ΗΘΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ...
ΟΙ **ΣΤΟΚΟΙ ** ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ .
Υ.Γ. ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ **ΣΤΟΚΟΥΣ **..... ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΟ
-
εχουμε κανενα νεο απο ομπλου???????
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ......ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ** ΣΤΟΚΟΥΣ **ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ .
ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο **ΣΤΟΚΟΣ ** ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ , ΝΤΡΑΠΙΚΕ Η ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ , ΤΟΥ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥ .
ΗΘΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ...
ΟΙ **ΣΤΟΚΟΙ ** ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ .
Υ.Γ. ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ **ΣΤΟΚΟΥΣ **..... ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΟ
Κύριε Χρήστο,
Μετά απο τόσο καιρό γνωριμίας (εντός και εκτός Φόρουμ) , για πρώτη φορά σχολιάζω δημοσίευση σας !
Ωφείλω να ομολογήσω πως σας βρίσκω , σε ανεβασμένη διάθεση , ποιητική θα έλεγα , αν κρίνω απο τον παραβολικό τρόπο γραφής σας !
Και μιάς και περι στόκου η κουβέντα , όταν η λαμαρίνα δεν καλαφατίζεται καλά , και ο πελάτης δεν θέλει να την αλλάξει , ο λαμαρινάς είναι αναγκασμένος να βάλει ΠΟΛΥ στόκο !!!! , τόσο που όταν ξεραθεί , έχει γίνει σαν ... πλακάκι !
[Η αναφορά της λέξης 'πλακάκι' μπορεί να έχει σχέση με την έκφραση 'τα κάνανε πλακάκια' , έτσι για να είμαι κι' εγώ ... ποιητικός , ή γραφικός , ο καθένας διαλέγει.]
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης DLS έγραψε:
παιδια αν μερικοι δεν μπορειτε να καταλαβετε τη σοβαροτητα της καταστασης **καντε αποχη ως φορο τιμης στα παιδια που χαθηκαν **μεχρι σημερα.... (και ηταν η αφορμη να αλλαξει κατι στους ελληνικους αγωνες...αν αλλαξει)!!!- 1
... Ουδεν σχολιο ... !!!
- 1
-
ti egine mathame tipota apo opmloy ??
-
Δέν τούs έφτανε πού ήταν τρίs κι'ο κο'υκοs
έκλεισαν καί τόν δρόμο από τήs 6,30
Βάλανε λέει καί πούλμαν
Αλλά καί πάλι μόνοι τούs ήτανε
Καί ο πολυπρωταθλητήs τά είδε τόσο εύκολα πού έβαλε λάστιχα τού 1980 μέ τά οποία είχε κάνει 2 Πάρνηθεs καί 4 Τατόι
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
κ. ΚΥΡΚΟ ΛΕΩ.
κ. ΚΥΡΚΟ ΛΑΜ.
κ. ΗΛΙΑΔΗ
κ. ΚΥΡΙΣΤΗ
κ. ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ
κ. ΚΑΤΣΙΜΗ
Τί σάs έκανε βρέ ή εκκλησία καί τήν κλέψατε;
ΜΦΧ. P.LIATTI
Ανάβαση ΟΜΠΛΟΥ (9,10 /9/2006)