-
BILL33
καλά ΡΕ κάθε εβδομάδα αμάξι αλλάζεις?
περιμένουμε φωτό...μηνχαλάσουμε την παράδοση!καλοτάξιδο και όσο για το καλοκαίρι μέχρι και τέλη Οκτώβρη καλοκαίρι έχουμε ...relax!
-
Πειρα και εγω το Γκραντε Πουντο σπορτινγκ!
Θα το εχω στα χερια μου την Παρασκευη, μεχρι τοτε το εχουν οι δικοι μου και μου λενε τα καλυτερα απο οδικη συμπεριφορα!
-
Ω ρε μανούλα μου..
Καλορίζικο.. Ο σωστός ο άνθρωπος φαίνεται από μακριά..
Φιατίστι μέχρι το κόκκαλο..Τα σχόλια πάνε και για τους δύο:βασιλης και γιαννης..
-
Fiat 850 (70s)
Fiat 127 Abarth (80s)
Fiat Tempra 90s
Fiat Punto Mk1 86hp 16V (90s/00s)
Fiat G.Punto 16V Sporting 06
... G.Punto Abarth 2008Εχουμε μεγαλη αγαπη για τα Φιατ στην οικογενεια (και για Αυτομπιανκι Αμπαρθ αγωνιστικο 1980'ς).
Δε ξερω, δεν εχω οδηγησει ακομα το Γκραντε μιας και ειμαι εξωτερικο για κατι δουλειες... αλλα φαινεται πολυ σωστο αμαξι. Αν ανοιξει και το μοτερ μετα τα 5000χλμ τοτε το βλεπω οτι πρεπει για να ξαναθυμηθω τα στροφιλικια μου, μεχρι να βγει το Αμπαρθ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ω ρε μανούλα μου..
Φιατίστι μέχρι το κόκκαλο..Τα σχόλια πάνε και για τους δύο:βασιλης και γιαννης..
ενώ εσύ είσαι γιαλατζί ... ...με τέτοιον συνδιασμό αβατάρ-υπογραφή...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ω ρε μανούλα μου..
Α με τον ff νομιζα οτι δε θα σου φαινόταν η υπογραφή.. Απλά βρε Σάββα..το ενα υποδηλώνει το παρόν και το άλλο το μέλλον..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ω ρε μανούλα μου..
Α με τον ff νομιζα οτι δε θα σου φαινόταν η υπογραφή.. Απλά βρε Σάββα..το ενα υποδηλώνει το παρόν και το άλλο το μέλλον..
με τον FF κόβουμε διαφημίσεις και επιλεκτικά κάποια σπαστικά στυλ υπογραφής Random.
το ίδιο μου λες...γιαλατζί είσαι.
-
Καλοτάξιδα παίδες!
BILL, πήρες το Punto σε κάμπριο, ε; (ίδιο κινητήρα-κιβώτιο δεν έχουν; )
Θέλω βολτααααα!
Και μη στεναχωριέσαι, το φθινόπωρο είναι ο καλύτερος καιρός για κάμπριο!
-
-
Οικτρό ψέμα αυτό το αυτοκόλλητο.. Κάποιος που ζηλεύει τα Φιατ θα το έκανε φωτοσοπιά... Κανας Ikar,κανας chrmes ή κανας tazio...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οικτρό ψέμα αυτό το αυτοκόλλητο.. Κάποιος που ζηλεύει τα Φιατ θα το έκανε φωτοσοπιά... Κανας Ikar,κανας chrmes ή κανας tazio...μα καλά αυτός ο θείος ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΣΕΙ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οικτρό ψέμα αυτό το αυτοκόλλητο.. Κάποιος που ζηλεύει τα Φιατ θα το έκανε φωτοσοπιά... Κανας Ikar,κανας chrmes ή κανας tazio...Κάποτε είχαν αυτό το 'αυτοκίνητο' οι γονείς του lkar, παιδικά τραύματα, ευτυχώς πήγε στον αγύριστο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οικτρό ψέμα αυτό το αυτοκόλλητο.. Κάποιος που ζηλεύει τα Φιατ θα το έκανε φωτοσοπιά... Κανας Ikar,κανας chrmes ή κανας tazio...
Κάποτε είχαν αυτό το 'αυτοκίνητο' οι γονείς του lkar, παιδικά τραύματα, ευτυχώς πήγε στον αγύριστο
Ετσι εξηγούνται διάφορα....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κάποτε είχαν αυτό το 'αυτοκίνητο' οι γονείς του lkar, παιδικά τραύματα, ευτυχώς πήγε στον αγύριστο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μα καλά αυτός ο θείος ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΣΕΙ?
Εχμ, ο εγκάθετος είναι που τα μισεί όλα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι εξηγούνται διάφορα....
όχι... αντικαταστάθηκε με Uno 1.4 που αποδείχθηκε... αξιόπιστο!
αλλά το 126 μια φορά το οδήγησα απο περιέργεια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι... αντικαταστάθηκε με Uno 1.4 που αποδείχθηκε... αξιόπιστο!
Όλοι κάποτε έρχονται στον ίσιο δρόμο...
-
ε ναι κι αφού είχα Fiat κάποτε, έπρεπε ν'αγοράζω συνέχεια Fiat (ή ιταλικό) και να υποστηρίζω με πάθος τα ιταλικά, άσχετα με το τι προϊόντα βγάζουν
-
Αυτό εννοείται πως δεν ειναι σωστό..Εκτός αν έχεις τόσο μεγάλη αγάπη αλλά χωρις να την υπερασπίζεσαι μέχρι αηδίας.
Δε βλέπεις εμένα που ονειρεύομαι Τζαπωνέζικο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΑΔε βλέπεις εμένα που ονειρεύομαι Τζαπωνέζικο;
Και γω (όχι το ίδιο όμως).
Μήπως είμαστε άρρωστοι;
FIAT FORUM