-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ένα χειμώνα μού βγήκε το λάδι στο νησί...Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
-
Υπάρχει καμία πρόβλεψη για φθινοπωρινό track-day;
Έχω αρχίσει και ψήνομαι! -
Εγώ να δεις που έχω και μια τετράδα λάστιχα να κάψω για το θεριό!!!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Υπάρχει καμία πρόβλεψη για φθινοπωρινό track-day;
Έχω αρχίσει και ψήνομαι!Stay tuned, Δημήτρη. Από Οκτώβριο...! Σεπτέμβριος είναι όλος κομπλέ.
...και ρίχνε και καμιά ματιά στο ΜΧ-5 forum...
-
Οκ, να προλάβω να κάνω κι ένα μικρό service πριν τον αγώνα!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Εγώ να δεις που έχω και μια τετράδα λάστιχα να κάψω για το θεριό!!!Εσύ δεν θα την γλυτώσεις πάλι.. Η Λίζα μου ξέφυγε, η γερμανίδα όμως με τίποτα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ δεν θα την γλυτώσεις πάλι.. Η Λίζα μου ξέφυγε, η γερμανίδα όμως με τίποτα..
Σε αυτή χωράνε +3 άτομα...
-
Είναι κανείς μέσα για Δευτέρα - Τρίτη ? αν είναι διαθέσιμη και η πίστα!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εσύ δεν θα την γλυτώσεις πάλι.. Η Λίζα μου ξέφυγε, η γερμανίδα όμως με τίποτα..
Σε αυτή χωράνε +3 άτομα...
Χωράνε +3 άτομα, αλλά δεν θα την κάνουμε και MegaraTaxi!
Δεν με λένε καν Sabine!
-
Καλά, στο όνομα θα κολλήσουμε τώρα; Προκειμένου να γευθούμε τα κάλλη της γερμανίδας, αλλάζουμε όνομα όλοι μας, εδώ μέσα.
-
Το περίμενα ότι θα απαντούσες, εξ ου και αναφέρθηκα στο MegaraTaxi!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Εγώ να δεις που έχω και μια τετράδα λάστιχα να κάψω για το θεριό!!!Kala, pote prolaves?
(PDA text)
-
Πρόλαβα, γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε ήδη περιποιηθεί τα πίσω ελαστικά του θεριού!
Όχι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια γι'αυτό με τόση δύναμη σε δυο ρόδες...Βλέπεις, είναι ένα από εκείνα τ'αμάξια που αλλάζεις (και φθείρεις εν γένει) τα λάστιχά του, πιο γρήγορα από τα λάδια του!!! -
Ααααααααααα Astra OPC αγόρασες; Παρανόησα... Αλλά βέβαια, γερμανικό γρήγορο έλεγες και το Opel τα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά (Κρύο το αστείο μου, ε; Αν δεν το καταλαβαίνετε, να σας το εξηγήσω ).
-
Μπρρρρρ....
-
Πάει με σύμφωνα με τον καιρό ο Δημήτρης!
Πρέπει πάντως να τον 'βάλουμε' άμεσα πάλι στο 'Μέγαρο', μπας και συνέλθει το χιούμορ του!
-
εμαθα θα εχει πολυ χαβαλε ,αυτο σαββατο ειναι!ξερει κανεις λεπτομερειες?
-
Να με βάλετε, γιατί να μην με βάλετε; Το Σάββατο θα είναι ανοιχτή η πίστα; Νόμιζα ότι ήταν κλεισμένη, αλλιώς θα πήγαιναν και κάτι ταπεινά βρετανικά οχήματα...
-
ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!
-
Σήμερα είχε καλό κόσμο στα μέγαρα μια Μ3 μια Μ5 3 elise, 2 miata 1 sportka 1 Micra Cup 1 Carina 4πετάλουδη και 2 106
Για τα Μ δεν θα πώ τπτ ούτε για τα elise..........προσπαθούσα να μην τα κοιτάζω!
Κατα τα άλλα καλά.........το mx5΄μάλλον ήταν κάποιος απο εδώ μιας και είχε και αυτοκόλητο 4τ στο κράνος......κουλάτζας μεγάλος, μια φορά ίσια δεν πήγε! Εκτός πλάκας απίστευτο control!
Εγω λογικά την άκρη θα τη βρω στα δικαστήρια με τους υπόλοιπους καταπατητες της Κ6, πόσοι θα την αγοράσουν τελικά?
Παμε Μεγαρα;