-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Κύριε Λ.Μ. να σας κάνω μια 'διαδικαστική' ερώτηση; Εσείς χαιρεστρ συνοδήγηση στην άσφαλτο ή στο χώμα;;ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
προσπάθησα να σας στείλω πμ και δεν στέλνωνταν. επίσης προσπάθησα να στείλω e- mail και πάλι δεν στέλνονταν. ??????????
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
προσπάθησα να σας στείλω πμ και δεν στέλνωνταν. επίσης προσπάθησα να στείλω e- mail και πάλι δεν στέλνονταν. ??????????ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΟ Ρ.Μ. ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλησπέρα. Έστειλα και γώ E-MAIL αφού το PM έβγαλε μήνυμα λάθους. Ελπίζω να έφτασε...
-
Ο χρήστης Mach έγραψε:
Καλησπέρα. Έστειλα και γώ E-MAIL αφού το PM έβγαλε μήνυμα λάθους. Ελπίζω να έφτασε...ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ Ρ.Μ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Χίλια ευχαριστώ...Θα ήμαστε σε επαφή...
-
Ήρθε και η δικιά μου η σειρά να περιγράψω την εμπειρία μου από το διπλανό μπάκετ του Άρη! Μετά από 2 'ατυχείς' προσπάθειες, στο Θερμαικού και τη Λειβαδειά, τελικά η στιγμή έφτασε!!!
Το κομμάτι, η αρχή της Ε.Δ. Παλαιοχώρι του περσυνού Ακρόπολις, 3,5 χλμ ανηφόρα και πίσω 3,5 χλμ ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!!!!!!!!
Ας βάζουμε και καμιά φώτο ενδιάμεσα, 'ετσι για να χει και ενδιαφέρον!
Κατά το μεσημεράκι το ραντεβού και σε κάποια στιγμή το τέρας εμφανίζεται! Μitsubishi Lancer Evolution 9 N/4!Πιάνουμε λοιπόν συζήτηση με τον Λώρη, μέχρι να στηθεί το σκηνικό! Μετά από 2-3 πήγαινε-έλα που κάναν για να ετοιμάσουν το αυτοκίνητο (και ανάμεσα σε αυτά ερχόταν πότε ο ένας και πότε ο άλλος και μας ζητούσαν συγνώμη για την καθυστέρηση! λες και είχα να πάω πουθενά! ), ξαφνικά ο Λώρης μου λέει ΕΛΑ!!!
Κάθομαι λοιπόν μέσα και με δένει ο Λώρης και προσπαθώ να το παίξω ψύχραιμος! Κάπως έτσι έδειχνα πριν ξεκινήσουμε!
Και εκεί αρχίζει το πανυγύρι! Ξεκινάμε και στην πρώτη αριστερή στροφή σκέφτομαι ότι δεν είναι δυνατον να στρίψαμε με τόσα! Ευθεία και βλέπω το απότομο πέταλο να 'ρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και λέω 'ε, εντάξει θα φρενάρει αργά' αλλά κούνια που με κούναγε!!! Ούτε που κατάλαβα πως πρόλαβε και μάζεψε τόσες ταχύτητες και κατάφερε να φρενάρει ώστε να κοιτάμε ήδη την επόμενη ευθεία μέσα σε ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ!!! Και μετά από λίγο (το αποτελείωμα μου) μια δεξιά κλειστή με κάτι σαν ανάχωμα στην εσωτερική, γυρνάει το αμάξι ο Άρης από πριν και πάμε με το πλάι με πολλά, περνάει πάνω από το ανάχωμα και στην έξοδο της στροφής περνάμε τον γκρεμό σύρριζα!!!
Κάπου εκεί άρχισα να συνηθίζω την κατάσταση και να διασκεδάζω την βόλτα μου...
Μωρέ τι μας λές βρε γειτόνισσα! Έτσι σου τα πανε? Τελειώνει το ανηφορικό κομμάτι και περιμένουμε να πέσει η σκόνη για να ξεκινήσει η κατηφόρα!
Με ρωτάει ο Άρης αν μου άρεσε και εγώ λες και δεν ήξερα να μιλάω έβγαζα κάτι προτάσεις που θύμιζαν γλώσσα νοηματική από την εποχή των Νεάντερταλ προσπαθώντας να περιγράψω τη χαρά μου!
Κάτσε να δεις τώρα στην κατηφόρα μου λέει!
Μα τί άλλο να δω?, σκέφτομαι από μέσα μου!
Ξεκινάμε και εκεί αρχίζει η υστερία! Τρομοκρατία!!! Ότι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει ποτέ μου!!!!!!!!!! Πολλά τα χιλιόμετρα, τα φλικαρίσματα και τα φρεναρίσματα σου έδιναν την αίσθηση ότι θα βγεις από το παρμπριζ! Απορώ πως αυτός ο Λώρης καταφέρνει να διαβάζει σημειώσεις κιόλας εκεί μέσα! Και όλα αυτά τα έκανε ο άνθρωπος με μια 'εκνευριστική' ψυχραιμία και μια σιγουριά στις κινήσεις του στο τιμόνι που στο τέλος στη μεταδίδει και σε σένα!!!Τελιώνει η βόλτα και ενώ εγώ ακόμα φώναζα ρυθμικά μέσα από τα Peltor 'ΚΑΤΗ-ΦΟΡΑ-ΚΑΤΗ-ΦΟΡΑ-ΚΑΤΗ-ΦΟΡΑ', σταματάμε! Γιατί ρε γμτ? ) Με ρωτάει ο Άρης πως μου φάνηκε και εκεί μου ήρθε να του απαντήσω ότι εδώ θα μείνω για πάντα!!!
Ανοίγει την πόρτα ο Λώρης και με κοιτάει στο πρόσωπο και μου λέει : Εντάξει, σου άρεσε! χωρίς να του πω τίποτα!Κατεβαίνω και συνειδητοποιώ οτί μόλις με έκανε βόλτα ένας από τους ανθρώπους που από παιδάκι έβλεπα και θαύμαζα στους αγώνες και σκεφτόμουν: Λες άραγε ποτέ να ζήσω από μέσα μια τέτοια εμπειρία?
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! Την έζησα και ήταν συγκλονιστικό!!!! Όσα ευχαριστώ και να σας πω Άρη και Λώρη ποτέ δεν θα είναι αρκετά για σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την εμπειρία που μου προσφέρατε!!!
Να σας έχει ο Θεός καλά και να συνεχίζετε να προσφέρετε αυτή την εμπειρία σε ανθρώπους που αγαπάνε το σπορ! Είναι πολύ 'μεγάλο' αυτό που κάνετε!!!Σας αφήνω με την φώτο την στιγμή που έβγαινα από το τέρας! Μια φώτο, χίλιες λέξεις!!! Τα λέει όλα!!!
-
αυτες τις βολτες τις χαριζουν???
-
Λογικά κάποιον θα πρέπει να σκοτώσεις!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Σας αφήνω με την φώτο την στιγμή που έβγαινα από το τέρας! Μια φώτο, χίλιες λέξεις!!! Τα λέει όλα!!!Αυτό το χαμόγελο το είδα ζωντανό μετά από λίγο!!!!!
Να το θυμάσαι πάντα αυτό που έζησες Τάσο.....!!! -
Ο χρήστης billf έγραψε:
Σας αφήνω με την φώτο την στιγμή που έβγαινα από το τέρας! Μια φώτο, χίλιες λέξεις!!! Τα λέει όλα!!!
Αυτό το χαμόγελο το είδα ζωντανό μετά από λίγο!!!!!
Να το θυμάσαι πάντα αυτό που έζησες Τάσο.....!!!Δεν έχω σκοπό να το ξεχάσω!!!
-
gia soy megale el-em an kai neos sinodigos molis diabasa tin stili.Makari na mporoyses mia stigmi na ta poyme kai na xazepso ligo ta grapta soy giati eime fan toy antikimenoy kai dopsao na matheno neoys tropoys grafis.sigxaritiria kanis den mpori na sas ftasi se kathe agona otan pernate ginete panikos kai niothoyme perifanoi.tha perimeno apantisi sas kai tha ithela para poli in car plana kai na akoygonte kai oi simioseis sas.
eyxome se epomeno acropolis na eiste mesa stin 5ada.exo di pramata kai thamata apo alloys sinagonizomenoys sas na trelenonte kai na lene,ma kala pos eine toso megali i diafora sta xronometra apo tin proti eidiki???
xerome gia sas dioti den eiste boytigmenoi stin mayrila poy legete panelinio protathlima rally.ta in car min ksexasoyme : ) -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτες τις βολτες τις χαριζουν???ΟΧΙ, ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ???
-
ΑΓΑΠΗΤΕ rallycards,,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ BUCKET ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 'ΑΛΗΘΙΝΟ' ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ GROUP 'N' ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 'ΑΛΗΘΙΝΟ'. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΑ ΛΕΓΑ TO WRC , ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΛΩΡΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...?
ΤΑΣΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΟΔΗΓΟΣ ΑΛΛΑ Κ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ rallycards,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ BUCKET ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 'ΑΛΗΘΙΝΟ' ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ GROUP 'N' ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 'ΑΛΗΘΙΝΟ'. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! (Ξέρετε, από αυτές τις ενισχυμένες )
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ) ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ) ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!
Μμμμμ... σιγά... εγώ πάω πιο γρήγορα ακόμα...
... στο playstation!!!
Φίλε rallycards, είναι από τις εμπειρίες που σου κολλάνε στο μυαλό και δε φεύγουν με τίποτα... Εκ πείρας...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΧΙ, ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ???
(ο γραπτος λογος σε εναν υπολογιστη παλι αλλαξε το νοημα)
λαθος δικο μου.και πως μπορει κανεις να συνοδηγησει??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΟΧΙ, ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
(ο γραπτος λογος σε εναν υπολογιστη παλι αλλαξε το νοημα)
λαθος δικο μου.και πως μπορει κανεις να συνοδηγησει??
Πόσα δίνεις?
-
αυτη τη στιγμη ουτε σεντσι.....
εχω αλλες προτεραιτοτητες
Στο δεξι μπακετ του Α.Βωβου.