-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
pasxos
Βρε αλήτη χύνεις τα κεράσμαστα στην μπιγκόνια?
Χρησταρα μη μου τη μπαίνεις και πολύ γιατι θα ρθω απέξω και θα σου βαράω γκαζιές με σκασίματα.. Εγω είμαι τίμιο αφεντικό..πώς νομίζεις έφτασα εδώ που είμαι;
Silver Turbo:
Τα κορίτσια απέναντι ειναι ενταξει,πίνουν κερασμένα από μενα. Τα δικά σας έρχονται σε λίγο..είχα και σφουγκάρισμα και ο tazio καθυστερησε να φέρει τον κουβά..
-
Μαγαζάτορα, πιάσε μια κοκα κόλα για τον κινταρο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μαγαζάτορα, πιάσε μια κοκα κόλα για τον κινταρο.Aπ τη γνωστή ή μήπως θες την Pepsi twist που εχει και λίγο λεμονάκι μέσα;Το λέω για να μη σου πέσει βαριά..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαγαζάτορα, πιάσε μια κοκα κόλα για τον κινταρο.
Aπ τη γνωστή ή μήπως θες την Pepsi twist που εχει και λίγο λεμονάκι μέσα;Το λέω για να μη σου πέσει βαριά..
Αι ρε να πλύνεις κανα πιάτο που θα με ειρωνευτείς κιόλας.
(την απλή, η twist θα μου πέσει βαριά)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
tazio εσυ μην πιεις και στουκαρεις πουθενα!!
Δεν είναι και τόοοοοοσο κάφρος ρε συ να πιει και μετα να (κάνει πως) οδηγεί...
Αλλωστε μεχρι το σπίτι του είναι μια ευθεία..Ευθεια ευθεια αλλα μπορει να την κανει με 8αρια.
Δεν με επιασες αλλά εννοώ ότι είναι 'αναγκαστική' ευθεία ... Σα να κινείται σε ράγες ενα πράμα..
Όπως όλα τα Ιαπωνικά.
-
Δεν τα πλένω εγώ τα πιάτα μητσακλα.. Εχω κάτι τσέχες γι αυτή τη δουλειά..
Εσύ κοίτα να πλύνεις κανα πιάτο που εχουν γίνει στοίβα τόσο καιρό που χει να ρθει η μάνα εκει πάνω.. Και που να ξερε τα όργια που κάνει ο γιοκας της.. -
Κατέστημαααααααααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσύ κοίτα να πλύνεις κανα πιάτο που εχουν γίνει στοίβα τόσο καιρό που χει να ρθει η μάνα εκει πάνω.. Και που να ξερε τα όργια που κάνει ο γιοκας της..Ο γιόκας της μάνας μου κάνει όργια, ο γιόκας της δικιάς σου τι κάνει? Πλύστρα έχει καταντήσει. Οι τσέχες είναι του νάσου, οπότε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΚατέστημααααααααααααααααααααααααααΠεστο μαστρο-φραγκίσκο..
-
Ένα τσίπουρο και πετάξου να φέρεις ένα Καρέλια κασσετίνα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ κοίτα να πλύνεις κανα πιάτο που εχουν γίνει στοίβα τόσο καιρό που χει να ρθει η μάνα εκει πάνω.. Και που να ξερε τα όργια που κάνει ο γιοκας της..Ο γιόκας της μάνας μου κάνει όργια, ο γιόκας της δικιάς σου τι κάνει? Πλύστρα έχει καταντήσει. Οι τσέχες είναι του νάσου, οπότε
Για τον αδερφό μου μιλάς;
Εγω ο γιοκας της πάντως **τα εζησε αυτα **πιο πριν απ το γιοκα της μάνας σου... Τουμπεκι Μητσο..
-
pasxos
Φωναξε και τις κοπελες να γινουμε μια παρεα.
Οσο για τον κουβα που δεν εφερε ο tazio για το σφουγγαρισμα,δεν χωραει το Φιατ μεσα στο μαγαζι.γκαραζ θα το κανουμε?? -
Τώρα θα γίνω lkar
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ένα τσίπουρο και πετάξου να φέρεις ένα Καρέλια κασσετίνα.Ελα και εχω πραμα που σαλεύει λέμεεεεεεε...κατευθείαν παραγωγής μου Γιαννιώτικο..
Αμα θες χρυση κασσετίνα να μου κάνεις τράκα...δε λεει να ξοδεύεις έτσι τη σύνταξη.. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
pasxosΦωναξε και τις κοπελες να γινουμε μια παρεα.
Οσο για τον κουβα που δεν εφερε ο tazio για το σφουγγαρισμα,δεν χωραει το Φιατ μεσα στο μαγαζι.γκαραζ θα το κανουμε??1ον:Δε λέμε ΠΟΤΕ το φιατ Λεμε το Bravo.-Capici;
2ον:Ενας ειναι ο κουβάς..και ειναι και άσπρος για να λερώνει.. -
Bravo ??
Μα το marea δεν έχεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω ο γιοκας της πάντως **τα εζησε αυτα **πιο πριν απ το γιοκα της μάνας σου... Τουμπεκι Μητσο..Αυτό είναι το θέμα, τα έζησε όντως ή τα φαντάστηκε? Όπως για παράδειγμα φαντάστηκε ότι το μαρέα είναι γρήγορο και στριφτερό αυτοκίνητο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
pasxos
Φωναξε και τις κοπελες να γινουμε μια παρεα.
Οσο για τον κουβα που δεν εφερε ο tazio για το σφουγγαρισμα,δεν χωραει το Φιατ μεσα στο μαγαζι.γκαραζ θα το κανουμε??1ον:Δε λέμε ΠΟΤΕ το φιατ Λεμε το Bravo.-Capici;
2ον:Ενας ειναι ο κουβάς..και ειναι και άσπρος για να λερώνει..1ον:Paso!
2ον:Ασπρο?Α, ενταξει δεν ειναι το δικο μου. -
Συρμα ρε σεις...μπήκε ο montreal blauς... Γράφτε για να ανέβουν οι σελίδες να μη δει τίποτα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
1ον:Δε λέμε ΠΟΤΕ το φιατ Λεμε το Bravo.-Capici;
2ον:Ενας ειναι ο κουβάς..και ειναι και άσπρος για να λερώνει..Χωρίς να θέλω να γίνω ρουφιάνος..
lkar, αυτός κάτι είπε για το GTi.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]