-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φιλιππε τι παιζετε AD&D ????Παραδοσιακα, δρακολογχη
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Φιλιππε τι παιζετε AD&D ????
Παραδοσιακα, δρακολογχη
Ποτε δεν μου αρεσε
Ravenloft ή forgotten realms
-
Αντε ρε ξενερωτε! βασικα τωρα (ξανα)γραφεται η ιστορια που επεσε το dragonlance στα χερια μου!
Παντως οι 3 πρωτες νουβελες πιστευω ηταν πολυ καλες.. -
Ravenloft
-
ρε παιδια να μαζευτουμε για κανα 4ΤF session ?
για μενα Dragonlance ειναι πολυ ιπποτικο-δηθεν
Ravenloft πολυ dark kai vampiric.
Forgotten realms μου αρεσουν, εχω πολλα handbooks αλλα το κανω low-magic.Τωρα παιζουμε σε ενα δικο μου κοσμο και η περιοχη που ειναι οι παιχτες ειναι ενα συμπλεγμα νησιων
-
1000 χλμ. φυσικά!!!! ή είμαστε αυτοκινηστιστικό φορουμ ή παίζουμε
Είναι ενα απλούστατο παιχνίδι με κάρτες όπου πρέπει να συμπληρώσεις 1000 χλμ. για να κερδίσεις. Ο αντίπαλος σου 'ρίχνει' εμπόδια όπως λάστιχο, κλήση κλπ. Εχει άπειρο γέλιο και κολλάς!
Οταν είμαστε αρκετά άτομα παίζουμε το 'Κληρονόμος 13' ενώ το Pictionary είναι all-time-classic!
Τελευταίο απόκτημα το 'Εκλημα στο πεκίνο' ή κατι τετοιο , αρκετά καλό και αυτό!
-
1000 χλμ και νόμιζα ότι το είχα μόνο εγώ αυτό το παιχνίδι!
Πολύ γέλιο!
Επίσης ένα 'επιτραπέζιο' που με τρέλαινε ήταν το όνομα ζώο φυτό!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επίσης ένα 'επιτραπέζιο' που με τρέλαινε ήταν το όνομα ζώο φυτό!
Στη γεωπονικη ισως. Ο υπολοιπος κοσμος το ξερει ως 'ονομα, ζωο, πραγμα'
-
ping of death
Εγώ πάλι (ως παιδί της επαρχίας ) το ξέρω με την πιο μινιμαλιστική (και γεωπονική) ονομασία 'ζώα φυτά'
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ping of deathΕγώ πάλι (ως παιδί της επαρχίας ) το ξέρω με την πιο μινιμαλιστική (και γεωπονική) ονομασία 'ζώα φυτά'
+1
-
Καλά αυτό έχει χίλια ονόματα. Εμείς το λέγαμε 'Πρόσωπα-ζώα-φυτά'
-
Δεν ξέρω πως το λέγατε, το θέμα είναι ότι δεν με κέρδιζε κανείς..........είχα παρει ένα 2φυλλο (ντροπή αμέσως ) και είχα γράψει απο το Α μέχρι το Ω για όλες τις κατηγορίες 1 λέξη, τα είχα μάθει απ'έξω....και φυσικά κανείς δεν με κέρδιζε!
-
Ουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου σκονάκια!
Ζώο από ω πιο είχες βάλει; -
Μάλλον εκείνο το ΖΩΟ τον ωτορινολαρυγγολόγο από απέναντι που τους φώναζε κάθε απόγευμα να κάνουν ησυχία
-
Δεν είχα βάλει ζώο απο Ω ρε έλεος! Το Ω μόνο πράγμα και εππάγελμα αν θυμάμαι καλά είχε, βέβαι απάνε και πάνω απο 15 χρόνια
-
Ωτοσκώληκας
-
ΣΚΟΤΛΑΝΤ ΓΙΑΡΝΤ
το απόλυτο επιτραπέζιο και δεν παίζει ρόλο άμα είσαι ευρύπρωκτος (όπως στα περισσότερα επιτραπέζια) ούτε επαναλαμβάνεται ποτέ (όπως τα περισσότερα επιτραπέζια)
-
salome ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν υπάρχει τέτοιο ζώο ρε, είσαι ζαβολιάρης!
Ή υπάρχει? τέλος πάντων σκέψου αν είσουνα 10-12 χρονών και να έπαιζες με το Ω και να έβαζες τετοιο ζ.ωο.....και δούλεμα θα έτρωγες, και δεν θα στο μετράγανε!
-
ρε παιδια το Σταυροφοριες στο Διαστημα, που θα το βρουμε ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
salome ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν υπάρχει τέτοιο ζώο ρε, είσαι ζαβολιάρης!Νομίζεις οτι δεν υπάρχει!!! Το είχα βρει σε εγκυκλοπαίδεια Ζώων!!!!
Και φυσικά το μετράγαν! Ας έκαναν κι αλλιώς!!!!!
Επιτραπεζια Παιχνιδια/Reviews/Προτασεις