-
Aπλά διασπάστηκε το θέμα γιατι είχε γίνει μεγάλο και δύσχρηστο...
-
Αργεί λίγο το φόρουμ, ή είναι η σύνδεσή μου;
-
Λειτουργεί εντάξει σε μένα, κοίταξε την σύνδεση σου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αργεί λίγο το φόρουμ, ή είναι η σύνδεσή μου;Το δεύτερο...Οτενετ είπαμε...
-
Μια ερώτηση για τα Avatar.
Προσπαθώ να μετατρέψω μια Photo που έχω τραβήξει σε avatar αλλά με 80x80px μου βγαίνει γύρο στα 35Κ
Με τίποτα δεν μπορώ να το κατεβάσω στα 6Κ και να βλέπετε. Σε τόσο μικρό μέγεθος δεν μπορείς να Ξεχωρίσεις τι είναι τι!!!!!!
Χρησιμοποιώ Photoshop. -
Ανέβασε την στο imageshack και βάλε το link της. Μπορείς να βάλεις και λίγο μεγαλύτερη φώτο ( 100Χ100 όχι παραπάνω ) με αυτό τον τρόπο
-
από πολλά τοπικ δεν έρχεται μέλι για νέες δημοσιεύσεις
-
Εδώ και λίγες μέρες (1 εβδομάδα?) ενώ έχω κλικαρισμένο το 'Προσάρτηση υπογραφής' και ενώ η υπογραφή δημοσιεύεται κανονικά, ως δια μαγείας και μετά από λίγες ώρες ή την επόμενη ημέρα η υπογραφή 'εξαφανίζεται'.
Είτε ξεκλικάρεται η επιλογή 'Προσάρτηση υπογραφής' είτε σβήνεται από το προφίλ......
Τι γίνεται; -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Εδώ και λίγες μέρες (1 εβδομάδα?) ενώ έχω κλικαρισμένο το 'Προσάρτηση υπογραφής' και ενώ η υπογραφή δημοσιεύεται κανονικά, ως δια μαγείας και μετά από λίγες ώρες ή την επόμενη ημέρα η υπογραφή 'εξαφανίζεται'.
Είτε ξεκλικάρεται η επιλογή 'Προσάρτηση υπογραφής' είτε σβήνεται από το προφίλ......
Τι γίνεται;Να στην αλλάξω με μια δικιά μου? Είναι καλής ποιότητας, δεν ξεβάφουν εύκολα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι γίνεται;Να στην αλλάξω με μια δικιά μου? Είναι καλής ποιότητας, δεν ξεβάφουν εύκολα
Αν θέλεις - μπορείς απαντάς, αλλιώς καλύτερα να μασάς...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Αν θέλεις - μπορείς απαντάς, αλλιώς καλύτερα να μασάς...
Όπως το είπες: ΑΝ θέλω!
-
Ετοιμοί για παρεξήγηση ρε γμτ είστε μερικοί εδώ μέσα.
-
Μαλλον εχω προβλημα με τα pm.Ειτε αργει να φτασει στον παραληπτη ή κανω κατι εγω λαθος.Αν θελει καποιος ας το τσεκαρει.
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
γιατί δε λαμβάνω μέιλ από νέα πόστ (συχνά συμβαίνει αυτό)
-
Τις τελευταιες 2-3 ημερες οταν ανοιγω την τελευταια σελιδα σε καποια τοπικ,μου εμφανιζει αυτο:
'Δεν υπάρχουν Δημοσιεύσεις γι' αυτή τη Θ.Ενότητα'
Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος ?
-
Παρών!
-
Γνωστό θέμα του phpBB. Δυστυχώς οι admins δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να το φτιάξουν.
Είναι minor όμως.
-
Μαζί με το ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις νέων απαντήσεων στα μεγάλα θέματα?
-
Όχι. Αναφερόμουν στο τελευταίο θέμα που είπε ο Bagus.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μαζί με το ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις νέων απαντήσεων στα μεγάλα θέματα?πές το ντέ, να μή μιλάω μόνος μου!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM