-
Kαι τα τρία της πρόσωπα φάλτσα είναι, οπότε να λείπει...
-
Εν τω μεταξύ λέει για 'μεγάλη συναυλιακή συνάντηση' και είναι ένα θεατράκι τόσο δα. Ασε που θα έπρεπε να το έχουν ονομάσει 'Θέατρο Σάρας και Μάρας' γιατί αυτό είναι το κοινό του συνήθως.
-
-
και η δική μου οπτική για τους DM:
Ξεκινήσαμε τα τρία άτομα της παρέας από το σταθμό Λαρίσης στις 17.20 (κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη μόνο κ μόνο για το live αλλά χωρίς αμάξι). Ήμασταν στον σταθμό Σφενδάλης περίπου στις 18.00. Μετά από μισάωρο περπάτημα φτάσαμε στο Terravibe. Υπήρχε ήδη πολύς κόσμος αλλά η είσοδος μας ήταν εύκολη υπόθεση.
Μετά την απαραίτητη αγορά της μπλούζας του τουρ (
-
[quote='ast']
Και κάπου εδώ μπορώ να πω τα χειρότερα για τη διοργάνωση του Terravibe, για πάρα πολλούς λόγους. Καταρχήν, αντί ν' ανοίξουν διάπλατα τα κάγκελα και τις πόρτες που μας περιόριζαν για να βγούμε άνετα κι ατσαλάκωτοι, μας άφησαν να βγούμε όλοι μαζί από εκεί που μπήκαμε σταδιακά μέσα σε τέσσερις ώρες! Ό,τι κι αν λέγαμε για αυτό το χάλι στους σεκιουριτάδες της διοργάνωσης ήταν όλο τσαμπουκά κι ειρωνεία. Εύγε! Βγαίνοντας μετά από μισή ώρα είχα πάνω μου τον ιδρώτα των 500 διαφορετικών ατόμων που στριμώχτηκα μόνο εγώ για να βγω. Τα σκουπίδια ήταν παντού κάτω, όπως είπε κι ο Vrax, αλλά δε είδα και κανένα κάδο για να μπορούμε να τα πετάξουμε. Και το highlight: Είχα αγοράσει με -
[quote='charmak66'][quote='ast']Και το highlight: Είχα αγοράσει με
-
Άντε να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου από τη συναυλία, επειδή βλέπω πως οι απόψεις είναι ποικίλες. Κατ αρχάς σε αυτόν τον Αρτεμάκη που έγραψε το άρθρο στο λινκ του Asimov, έχω να του πω να πάει να δει και καμμιά άλλη συναυλία στη ζωή του μπας και ξεστραβωθεί. Η συναυλία των DM στο Terra Vibe ήταν απλά καλή, με σκόρπιες κάποιες συγκλονιστικές στιγμές όντως. Highlights της συναυλίας θεωρώ τα 'Walking In My Shoes', το κλείσιμο με το 'Never Let Me Down Again', ενώ κορυφαία στιγμή ήταν το 'Enjoy The Silence'.
Δεν μπορώ να παραβλέψω τα σοβαρά προβλήματα στον ήχο στα 3-4 πρώτα κομμάτια, τα οποία με εξόργισαν επειδή δεν κατάφερα να απολάυσω όσο ήθελα το 'A Question Of Time', η ηχητική απόδοση του οποίου με απογοήτευσε. Επίσης κάποιος άθλιος είχε αποσυνδέσει το video wall πίσω από την κονσόλα, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά στο τέλος του Personal Jesus. Από εκεί και πέρα η συναυλία απόγειώθηκε (για τα τελευταία... τέσσερα κομμάτια) και πιστεύω ήταν αυτό που έλειπε για να 'πάρουν μπρος' και όσοι θεατές δεν βρίσκονταν μπροστά από την κονσόλα.
Για τα support έχω να πω πως οι Schiller ήταν πάρα πολύ καλοί, αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ώρα που τους έβγαλαν να παίξουν. 6:30 με 7:30, μέσα στο λιοπύρι να ακούς χαλαρή electronica είναι κάπως άτοπο, δεν υπήρχε κάνενα στοιχείο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να τους υποστηρίξει. Εκείνη την ώρα ο κόσμος εννοείται 'στον κόσμο του', δε φάνηκε να ασχολείται καθόλου με ένα συγκρότημα που έπαιζε live στη σκηνή. Όμως παρ' όλα αυτά παίξαν καλά και εμένα μου άρεσαν. Αυτό που συνέβη μετά όμως, ήταν η χειρότερη στιγμή της ημέρας. Από τις 8 ως τις 9, έπρεπε τα αυτάκια μου να υπομείνουν ένα μάτσο ατάλαντα ανθρωπάκια να βασανίζουν κάτι Fender Jaguars κι ένα drumkit. Η 'one hit wonder' μπάντα των Raveonettes (ή όπως διάολο λέγονται αυτοί) μας υπέβαλλε σε μία ώρα απίστευτου μουσικού ξενερώματος, με τραγουδάκια που γράφονται κατά τη διάρκεια χεσίματος στην τουαλέτα και μετά παίζονται από 16χρονα σε πρόβα της πρώτης τους μπάντας. Ήχος 'και καλά' alternative (έτσι λέμε αυτό που βαράμε άμα δεν έχουμε ιδέα από μουσική), μια παρακμιακή γκόμενα να 'τραγουδάει' ξεψυχισμένα και να μιλάει ακόμα πιο ξεψυχισμένα και κάτι άλλοι τελειωμένοι από δίπλα να περιφέρουν νωχελικά τις λετσαρίες τους αριστερά δεξιά στη σκηνή 'παίζοντας' κιθάρα και μπάσο. Ήταν κρίμα που εκείνη την ώρα που είχε πέσει ο ήλιος και η ατμόσφαιρα είχε δροσίσει, να παίζουν αυτοί οι άχρηστοι αντί για τους Schiller - οι οποίοι Schiller παρεμπιπτόντως θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό σχήμα για να βάλουν τον κόσμο στη διάθεση για τους Depeche Mode.
Για την αποχώρηση δε θα σχολιάσω, τα είπαν τα παιδιά παραπάνω και τους πιστεύω. Εγώ έχω πάει πάρα πολλές φορές Terra Vibe και πλέον έχω μάθει να αποφεύγω τις κακοτοπιές και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κατ αρχάς σε αυτόν τον Αρτεμάκη που έγραψε το άρθρο στο λινκ του Asimov, έχω να του πω να πάει να δει και καμμιά άλλη συναυλία στη ζωή του μπας και ξεστραβωθεί.Αν ηταν οντως οπως τα περιγραφετε, δεν εχεις κι αδικο.....
ενώ κορυφαία στιγμή ήταν το 'Enjoy The Silence'.
Παντως, εγω θα ημουνα διατεθειμενος να δωσω το εξηνταρι και να υποστω την ολη ταλαιπωρια και μονο γι' αυτο
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό που συνέβη μετά όμως, ήταν η χειρότερη στιγμή της ημέρας. Από τις 8 ως τις 9, έπρεπε τα αυτάκια μου να υπομείνουν ένα μάτσο ατάλαντα ανθρωπάκια να βασανίζουν κάτι Fender Jaguars κι ένα drumkit. Η 'one hit wonder' μπάντα των Raveonettes (ή όπως διάολο λέγονται αυτοί) μας υπέβαλλε σε μία ώρα απίστευτου μουσικού ξενερώματος, με τραγουδάκια που γράφονται κατά τη διάρκεια χεσίματος στην τουαλέτα και μετά παίζονται από 16χρονα σε πρόβα της πρώτης τους μπάντας. Ήχος 'και καλά' alternative (έτσι λέμε αυτό που βαράμε άμα δεν έχουμε ιδέα από μουσική), μια παρακμιακή γκόμενα να 'τραγουδάει' ξεψυχισμένα και να μιλάει ακόμα πιο ξεψυχισμένα και κάτι άλλοι τελειωμένοι από δίπλα να περιφέρουν νωχελικά τις λετσαρίες τους αριστερά δεξιά στη σκηνή 'παίζοντας' κιθάρα και μπάσο. Ήταν κρίμα που εκείνη την ώρα που είχε πέσει ο ήλιος και η ατμόσφαιρα είχε δροσίσει, να παίζουν αυτοί οι άχρηστοι αντί για τους Schiller - οι οποίοι Schiller παρεμπιπτόντως θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό σχήμα για να βάλουν τον κόσμο στη διάθεση για τους Depeche Mode.Όπα, όπα, εδώ διαφωνώ. Οι Raveonettes ΔΕΝ είναι one hit wonders (έχουν βγάλει τρία άλμπουμ, και έχουν ιστορία στη σκηνή), η Sharin ΔΕΝ είναι παρακμιακή γκόμενα, και στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα είχαν ισοπεδώσει ηχητικά το Gagarin. Aπό κει και πέρα, όντως ήταν κουλή επιλογή για να ανοίξουν για τους DM. Επειδή δεν ήμουν εκεί, θέλω να πιστεύω ότι αν τους έβλεπες σε δικό τους gig, με 'καλό' ήχο, θα σχημάτιζες διαφορετική γνώμη.
-
Τι να σου πω; Μουσικά, θα έπρεπε λογικά να μου άρεσαν περισσότερο από τους Schiller μιας και το είδος τους είναι πιο κοντά στα δικά μου μουσικά ακούσματα και γούστα γενικότερα. Είμαι του ροκ εγώ, γουστάρω κιθάρα και ηλεκτρισμό. Δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα με την ηλεκτρονική μουσική, με εξαίρεση βέβαια μερικά συγκροτήματα με πρώτο και καλύτερο τους DM. Ακόμα κι αν αναγνωρίσω ότι οι Raveonettes είχαν τεχνικά προβλήματα με τον ήχο τους / εξοπλισμό τους, πάλι δεν μπορώ να πω πως είδα κάτι δελεαστικό στο background. Σίγουρα, τέτοια γκρουπ είναι για να παίζουν σε κλειστούς και πιο μικρούς χώρους, δεν είναι για ανοιχτά φεστιβάλ. Οπότε δεν αμφισβητώ πως θα ακούγονταν καλύτερα στο Gagarin και ακόμα καλύτερα στην 'Aρχιτεκτονική'. Απλά δυστυχώς, εμένα προσωπικά, με απογοήτευσαν την Τρίτη.
-
Τα κλασσικά χάλια της didi και στους DM δηλαδή...
Κρίμα.
-
Επιστροφη στο TV στη Μαλακασα μετα τους DM για placebo!Ποιοι θα ρθουν να τους ακουσουν για 712761987987349 φορα στη χωρα μας?
-
Εγώ πάντως θα πήγαινα, μετά τη δισκάρα που βγαλαν..
Αλλά είμαι λιιιιιγο μακρυά!
Edit:
Αναβάλλονται οι Simply Red:
-
Παντως εχουν ερθει πολλες φορες και αυτη ειναι η πιο ακριβη!Και πιθανολογω οτι θα χει και τον λιγοτερο κοσμο...
-
Πήγε κανείς Placebo τελικά? Πώς ήταν???
-
σε θεσσαλονικιωτικο ραδιο ακουσα οτι ηταν πολυ καλοι...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πήγε κανείς Placebo τελικά? Πώς ήταν???Πηγα εγω τελικα.Ηταν αρκετα καλοι και ειχε πολυ κοσμο.Δεν περιμενα να χει τοσο!Παιζει να ταν καμια 10αρια χιλιαδες.Ισως και παραπανω!Επισης και ο ηχος ηταν πολυ καλος!
-
Εξαιρετικός ο Λαυρέντης, προχθές στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής ...
Ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ....
Του αφιέρωσε τον Τουρκο στο Παρίσι ...
Ο Μιτζέλος εξαιρετική κιθάρα !! -
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ!
http://www.didimusic.gr/dates/default.asp?ID=269
Οι Tool στην Ελλάδα στις 16/12.
Αυτό το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού τι μέρος του λόγου είναι;
Ψήνομαι, ψήνομαι, καίγομαι...
Άμα κλείσω νωρίς αεροπορικά εισητήρια βρίσκω σε τιμή φτηνότερη του εισητηρίου της συναυλίας... -
Δεν είναι ότι δε θέλω να τους δω, αλλά μακάρι να είχε γίνει 4-5 χρόνια πριν αυτή η συναυλία.
Πλέον είναι πολύ απόμακροι σκηνικά για τα γούστα μου
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006