Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ο Ελληναρας και η Ζωωδης Λογικη της Αριστερης Λωριδας
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ο Ελληναρας και η Ζωωδης Λογικη της Αριστερης Λωριδας
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 8 / 8
    Περί αυτοκίνησης
    61
    146
    299
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kacey last edited by

Ο χρήστης kkot έγραψε:
      @kacey

Δηλάδη δέχεσαι να παίξεις το παιχνίδί του και να χαλάσεις την ημέρα σου παίζοντας ξύλο με κάποιον κόπανο που δεν ξέρεις τι κουβαλάει στο κεφάλι του αλλά και κυριολεκτικά? Το όφελος για εσένα τελικά ποιο θα είναι? Δεν μιλάμε για την περίπτωση που μπορεί να είναι ο Ζαμπίδης και να σε στείλει στο νοσοκομείο μιλάμε για την περίπτωση που θα φας και θα ρίξεις.

την μερα μου θα την χαλασει το να κανω την κοτα οταν καποιος που εχει αδικο θα με απειλησει να επιβαλλει το αδικο του με ξυλο και με αυτο τον τροπο να του δωσω την ικανοποιηση οτι μπορει να κανει οτι θελει και οτι επιβληθηκε. Ειναι θεμα προσωπικων πεποιθησεων και εγωισμου και το εχω ξαναγραψει πολλες φορες, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΜΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, τι δεν καταλαβαινεις?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kantoniou last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
        α) O Asimov δεν εζησε στην ελλαδα.

Και γαυρος πως εγινε;
        Ειπαμε, παγκοσμιου φημης η ομαδα, αλλα τοσο πια;;;

• K
          kkot last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

@kacey

Δηλάδη δέχεσαι να παίξεις το παιχνίδί του και να χαλάσεις την ημέρα σου παίζοντας ξύλο με κάποιον κόπανο που δεν ξέρεις τι κουβαλάει στο κεφάλι του αλλά και κυριολεκτικά? Το όφελος για εσένα τελικά ποιο θα είναι? Δεν μιλάμε για την περίπτωση που μπορεί να είναι ο Ζαμπίδης και να σε στείλει στο νοσοκομείο μιλάμε για την περίπτωση που θα φας και θα ρίξεις.

Ειναι θεμα προσωπικων πεποιθησεων και εγωισμου και το εχω ξαναγραψει πολλες φορες,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΜΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ , τι δεν καταλαβαινεις?

αυτό είναι απολύτος σεβαστό και μου απαντά στο ερώτημα. Δεν είχα δει πως το έχεις ξαναγράψει γιαυτο και σου έκανα την ερώτηση.

• N
            natasha-n last edited by

αλλα οταν εμμεσως πλην σαφως λες οτι καποιες φορες μπαινεις αναποδα επειδη βιαζεσαι και ο σωστος δρομος ειναι πηχτρα, τοτε τι συζηταμε?

Δεν το λέω εμμέσως πλην σαφώς, αλλά ευθέως!
            Αλλά, σε καμία περίπτωση αυτό δεν γίνεται εκ συστήματος. Οδηγώ 22 χρόνια* και έχω μπει ανάποδα 4 φορές.
            Όποιος δε, έχει την εμπειρία της Τατοΐου (στην Κηφισιά) στη διασταύρωσή της με την Όθωνος ('όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον σταθμό') μάλλον ξέρει περί τίνος πρόκειται και, αντιλαμβάνεται τις 2 εκ των 4 περιπτώσεων!
            Όσον αφορά τις άλλες δύο, επρόκειτο για δρόμους που είχαν μονοδρομηθεί μεταγενέστερα της τελευταίας φοράς που είχα περάσει από εκεί.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω (για άλλη μία φορά) είναι... πώς καταλήξαμε στους μονόδρομους, από τη στιγμή που το θέμα αφορά τον Ελληναρα και την Ζωωδη Λογικη της Αριστερης Λωριδας όπως σε προηγούμενη δημοσίευσή μου, δεν καταλάβαινα πώς φτάσαμε στο... ξύλο!

*Οδηγώ. Δεν ανήκω στους οδηγούς του Σ/Κ, ούτε σε αυτούς/ές που το έχουν για το shopping τους.

• N
              natasha-n last edited by

Είπα κι εγώ! Να, πώς εξηγούνται όλα!

«Η ανδρική επιθετικότητα, αυτό που ονομάζουμε πλέον 'δηλητηρίαση από την τεστοστερόνη', αυξάνει τις λεγόμενες εξωτερικές αιτίες θανάτου(...) πρόκειται για φυσική μειονεξία, μια βιολογική αδυναμία φύλου».

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

• R
                ratanplan last edited by

Ο χρήστης natasha.n έγραψε:

μπαίνει σε στενάκι, μονόδρομο ανάποδα για παράδειγμα είσαστε στη μέση και οι 2, και σου λέει κάνε πίσω ρε!

Υπάρχει κανείς ανάμεσά μας που δεν έχει μπει σε στενάκι, μονόδρομο ανάποδα όχι από 'μαγκιά', αλλά επειδή συνήθως ο... κανονικός δρόμος είναι πήχτρα, βιαζόμαστε να φτάσουμε στη δουλειά μας κλπ.; (Εάν ναι... κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον!)
                Συνήθως στην άκρη, κάνει αυτός που μπορεί, ακριβώς επειδή όλοι κάποια στιγμή 'την κάνουμε' και άρα, θα πρέπει να υπάρχει αλληλοκατανόηση!
                Άντε στο... τσακίρ κέφι, ο πιο αγριεμένος, να ρίξει μια μεγαλοπρεπή μούτζα, να πει και κανένα γαλλικό και να λήξει εκεί, η σεμνή τελετή!
                Αυτή την λογική του παραλόγου βρίζω -> μουτζώνω -> 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε' -> πάρε να 'χεις -> ΕΚΑΒ... ειλικρινά, δεν την καταλαβαίνω!

Χεχε, μάλλον θα πληρώσεις πολλά χρυσά ρολόγια.....Μία και μοναδική φορά έχω μπει ανάποδα σε στενό, και αυτή καλοκαίρι πριν πολλά χρόνια 99-2000 κάπου εκεί, είναι πίσω από την Αγ.Ιωάννου στην Αγ. παρασκευή και έχουν κόψει το δρόμο (περιπολικό) και με βάζει αναγκαστικά ανάποδα σε στενό!!!!!!!!!!!! 6-7 μέτρα πριν βγω στην Αγ.Ιωάννου μπαίνει ένας 35ρης στο στενό, έρχεται κατα πάνω μου και φρενάρει.....βγαίνει ο μισός απο το παράθυρο σε έξαλη κατάσταση και απαιτεί να κάνω όπισθεν (πάνω απο 50-60 μέτρα σε πραγματικά στενό δρόμο με παρκαρισμένα) του λέω ρε άνθρωπς η αστυνομία με έστειλε απο εδώ Φυσικά δεν με πίστεψε...ούτε εγώ θα με πίστευα....αφου μιλήσαμε λίγο στα Γαλλικά ήρθαν άλλα 2-3 αμάξια απο πίσω μου οπότε αφού του είπαν και οι άλλοι τα ίδια το πίστεψε και έκανε πίσω!

Θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνει κάποιος ανάποδα σε στενό για να γλυτώσει την κίνηση, κύκλο για να πάει κάπου, μια γκόμενα

Κα ιδεν μπορω ρε συ να έχω αλληλοκατανόηση όταν ενώ κάνει τη μαλακία, το παίζει και καουμπόυς, πως να το κάνουμε!

• N
                  natasha-n last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
                  Χεχε, μάλλον θα πληρώσεις πολλά χρυσά ρολόγια.....

Τα στοιχεία σου στο κοντρόλ και εσύ!

• First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 3
                  • 4
                  • 5
                  • 6
                  • 7
                  • 8