-
red_army7
ρε συ αυτο το RedLine ειναι πολυ προβοκατορικο nick. Καφενειο ειμαστε ή φορουμ, δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στο copyright; Ο Tsoukalastern τι σκ@τ@ mod ειναι και δεν τον ban-αρει; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
red_army7
ρε συ αυτο το RedLine ειναι πολυ προβοκατορικο nick. Καφενειο ειμαστε ή φορουμ, δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στο copyright; Ο Tsoukalastern τι σκ@τ@ mod ειναι και δεν τον ban-αρει;Χαχαχαχαχα καλο!
-
RedLine σαφως και η Χουντα πληρωσε τον Ερυθρο Αστερα. Μαλιστα ειχατε γινει ρεζιλι ,γιατι το ειχαν πρωτοσελιδο και σε εφημεριδες την Γερμανιας κ.τ.λ
Την Χερενφεν και την Μονλτε τις νικησα μεσα στην εδρα μου. Να κοιταξεις εσυ πως εχασες μεσα-εξω απο Στουρμ Γκρατς ,1-3 απο τα ΤΡΙΤΑ της Αρσεναλ κ.τ.λ
Επισης ο Ολυμπιακος εχει μια προκριση στους 8 ενω θα επρεπε να ειχε τουλαχιστον αλλες 2 ,αλλα η διατησια στην Ευρωπη μας παιζει 100-0 εναντιον μας.(2 πεναλτυ δεν μας εδωσαν εναντιον της Λυον, ο Ρομπερτο Καρλος επαιζε και τερματοφυλακας κ.τ.λ)
Επισης σε προκαλω να πας σε forum αλλων ομαδων στο εξωτερικο και να τους ρωτησεις αν θυμουνται τις επιτυχιες του Παο στην Ευρωπη. Ειμαι σε 2 site γραμμενος(black. rovers,west ham) και οχι μονο δεν ξερουν τις επιτυχιες σας ,αλλα και ουτε την ομαδα γενικα.
Δεν υπαρχει Ευρωπαναθας παρα μονο πρασινη προπογανδα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ: Η μάχη της Ευρώπης v. 610502.2
+1
+2..
(ΔΕ βαρεθηκατε ακομη...)αντι να κοιταμε τα χαλια μας λεω'γω........................ΟΛΟΙ
ιστοριες γι'αγριους -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
RedLine σαφως και η Χουντα πληρωσε τον Ερυθρο Αστερα. Μαλιστα ειχατε γινει ρεζιλι ,γιατι το ειχαν πρωτοσελιδο και σε εφημεριδες την Γερμανιας κ.τ.λΤην Χερενφεν και την Μονλτε τις νικησα μεσα στην εδρα μου. Να κοιταξεις εσυ πως εχασες μεσα-εξω απο Στουρμ Γκρατς ,1-3 απο τα ΤΡΙΤΑ της Αρσεναλ κ.τ.λ
Επισης ο Ολυμπιακος εχει μια προκριση στους 8 ενω θα επρεπε να ειχε τουλαχιστον αλλες 2 ,αλλα η διατησια στην Ευρωπη μας παιζει 100-0 εναντιον μας.(2 πεναλτυ δεν μας εδωσαν εναντιον της Λυον, ο Ρομπερτο Καρλος επαιζε και τερματοφυλακας κ.τ.λ)
Επισης σε προκαλω να πας σε forum αλλων ομαδων στο εξωτερικο και να τους ρωτησεις αν θυμουνται τις επιτυχιες του Παο στην Ευρωπη. Ειμαι σε 2 site γραμμενος(black. rovers,west ham) και οχι μονο δεν ξερουν τις επιτυχιες σας ,αλλα και ουτε την ομαδα γενικα.
Δεν υπαρχει Ευρωπαναθας παρα μονο πρασινη προπογανδα
Φιλτατε Red_army7 αν εχεις αποδειξεις οτι η χουντα πηγε τον Παναθηναικο τελικο τοτε να τις μοιραστεις μαζι μας, στα site της UEFA ΔΕΝ υπαρχει ουδεμια αναφορα η υπονοια περι συμετοχης 'τριτων' στην πορεια μας στο τελικο των πρωταθλητων Ευρωπης, σε αντιθεση με οτι ανεφερα, εσεις ειστε κατωχηρωμενοι στα αρχεια της UEFA ως η μοναδικη ομαδα χωρις νικη εκτος εδρας σε 10 χρονια παρουσιας, οπως επισης η μοναδικη ομαδα που εφαγε 7αρα, και οχι μονο 7αρα αλλα η μεγαλυτερη σε εκταση ηττα στον θεσμο. Οσο αναφορα τωρα τα πρωτοσελιδα εφημεριδων ειναι να σαν μιλαμε για το derby και τον πρωταθλητη.........
Επισης μην εχεις επιλεκτικη μνημη, και αν στην Ευρωπη σε αδικησαν γιατι ξεχνας οτι ευνοηθηκες με απειρες αβαντες στην Ελλαδα? Εδω εχετε κερδισει πεναλτυ στην σεντρα και μιλατε για διαιτησιες?
Μια προκριση στους 8 ειναι οτι καλυτερο εχεις να αντιπαραθεσεις? Και 2 υποθετικες προκρισεις που επρεπε να εχετε παρει?Που επρεπε??? Ωραια επιχειρηματολογια, αν και πιστευω 'δακτυλος' της χουντας σας στερει καθε χρονο την καλη πορεια στην Ευρωπη
Οσο για το ποια ομαδα ειναι περισσοτερο γνωστη στην Ευρωπη σαφως και ολοι γνωριζουν τις Ευρωσφαλιαρες που τρωτε απο κατι απιθανες ομαδες, και την 7αρα που μαζεψατε απο τα δευτερα της Γιουβε, με αυτην την μορφη σας γνωριζουν σιγουρα, το καλο με εμας ειναι οτι μας ξερουν σαν αξιοσεβαστη Ελληνικη ομαδα με διαχρονικη και σταθερη πορεια στα Ευρωπαικα σαλονια. Και στο Ισραηλ σας ξερουν, σας ταπεινωσαν σε ελληνικο εδαφος-κυπρο με μια ωραια τριαρα. Επισης και στην Τουρκια σας ξερουν, ουτε την Ελληνικη σημαια δεν ειστε ικανοι να κρατησετε με αξιοπρεπεια, εμεις δεν χασαμε σε Τουρκικο εδαφος, ασε που ριξαμε και μια 4αρα στην Φενερ.
Ασχοληθειτε με το Ελληνικο πρωταθλημα, γιατι για Ευρωπη δεν σας παιρνει να μιλατε, παντα μετα απο εμας θα ειστε, εξαλλου μονο αξιοθρηνητη μπορει να χαρακτιριστει μια ομαδα που σε 10 χρονια παρουσιας στην κορυφαια Ευρωπαικη διοργανωση δεν εχει νικη εκτος και οχι μονο αυτο, εχει και την πιο οδυνηρη και ταπεινωτικη ηττα με 7 γκολ διαφορα
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:yawn: -
-
Oι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλες ήττες κι όλας ....
-
Μίλαν και Γιουβέντους βλέπουν την πόρτα της εξόδου από την G-14
Οι δυο ιστορικοί ιταλικοί σύλλογοι, Μίλαν και Γιουβέντους είναι κοντά στο να αποχωρήσουν αναγκαστικά από την G-14, λόγω τον αναμίξεων τους σε σκάνδαλα στο ιταλικό ποδόσφαιρό όπως ανακοινώθηκε από τον διευθυντή της G-14, Τόμας Κουρτ. «Καταστρέφουν την φήμη της συλλογικής οργάνωσης», τόνισε ο Κουρτ σε δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ. Στην συγκέντρωση των 18 ομάδων, που αποτελούν την G-14, στις 7 Σεπτεμβρίου θα αποφασιστεί εάν οι δύο σύλλογοι συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της οργάνωσης.
Ευκαιρία για Θρύλο και Βάζελο να μπούν στο G-14 ...
-
Φίλε redline σε ένα και μόνο έγραψες 3 φορές για το 7-0. Θα πρέπει να γουστάρεις πολύ άσχημα... Καλύτερα κάποιος βέβαια να χαίρεται για τις επιτυχίες της ομάδας του παρά να χαίρεται για τις αποτυχίες των άλλων.
Βλέπω ότι ξέρεις καλά από ποδόσφαιρο γι αυτό λοιπόν θα ήθελα να με βοηθήσεις σε κάτι που, τουλάχιστον εμένα, θα μου λύσει τις απορίες μου για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Πόσες φορές έχουν παίξει ο ο Ολυμπιακός με τιν Παναθηναϊκό και πόσες νίκες έχει η κάθε ομάδα;
-
Φίλε sotouras είναι 10 η ωρα ακόμα.....
Ο vasilakis ειχε δικιο....ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ v7.777777.777.77.7
-
Επανέρχομαι και διορθώνω...
Ο Ολυμπιακός με ΤΟΝ Παναθηναϊκό. Το 'ο' είναι δίπλα απ'ο το 'ι' ρε γμτ
-
Ο χρήστης sotouras έγραψε:
Επανέρχομαι και διορθώνω...Ο Ολυμπιακός με ΤΟΝ Παναθηναϊκό. Το 'ο' είναι δίπλα απ'ο το 'ι' ρε γμτ
Θα στο πω εγω. 70 ο Ολυμπιακος 49 ο Παο.
ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ? 21? ΠΟΣΕΣ? ΑΧΑΧΑΧΑΑ
-
[προβοκάτορας] Ε καλά τώρα, αν βγάλεις τα ματς με κάτι Παπουτσέληδες, κάτι Καζναφέρηδες και κάτι Μπριάκους στα ίσια έρχεστε[/προβοκάτορας]
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
[προβοκάτορας] Ε καλά τώρα, αν βγάλεις τα ματς με κάτι Παπουτσέληδες, κάτι Καζναφέρηδες και κάτι Μπριάκους στα ίσια έρχεστε[/προβοκάτορας]ιεεεεεεπππππππππ
σε αλλο τοπικ εσυ, να τα χωνεις στον γαβριηλ
-
Μα αυτός δεν είναι γαβρος...
-
Ο χρήστης sotouras έγραψε:
Φίλε redline σε ένα και μόνο έγραψες 3 φορές για το 7-0. Θα πρέπει να γουστάρεις πολύ άσχημα... Καλύτερα κάποιος βέβαια να χαίρεται για τις επιτυχίες της ομάδας του παρά να χαίρεται για τις αποτυχίες των άλλων.Βλέπω ότι ξέρεις καλά από ποδόσφαιρο γι αυτό λοιπόν θα ήθελα να με βοηθήσεις σε κάτι που, τουλάχιστον εμένα, θα μου λύσει τις απορίες μου για το ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Πόσες φορές έχουν παίξει ο ο Ολυμπιακός με τιν Παναθηναϊκό και πόσες νίκες έχει η κάθε ομάδα;
Καλημερα φιλε μου, οχι δεν χαιρομαι τοσο για τις αποτυχιες των αλλων, αλλοι το κανουν αυτο και βγαινουν μαλιστα στους δρομους και πανηγυριζουν, βλεπε 1996 μετα την νικη του Αγιαξ στην Αθηνα. Αρα αυτο ειναι προνομιο 'μαουνιερηδων'. Τωρα το ποσες φορες θα πω για την 7αρα που φαγανε , τι σημασια εχει, ψεμματα ειναι?
Τωρα οσο για την καλυτερη ομαδα γινε πιο συγκεκριμενος, πως το εννοεις, καλυτερη στα διαπλεκομενα? καλυτερη στις 'παραγκες'? Σε τι?
Ο ολυμπιακος εχει περισσοτερες νικες στα μεταξυ τους παιχνιδια με Παναθηναικο, εεε και? Αυτο τον κανει καλυτερο? Με την ιδια λογικη την τελευταια φορα που βρεθηκαν αντιμετωποι για κουπα κερδισε ο Παναθηναικος, αρα λοιπον δεν εχει λογικη αυτο. Εξαλλου δεν αμφισβητησα την κυριαρχια του ολυμπιακου στα εγχωρια, ειναι δεδομενη, αλλα μιλησα για Ευρωπη, τωρα αν δεν σας ενδιαφερει η Ευρωπη μην παιζεται το πολυ πολυ εκει.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
[προβοκάτορας] Ε καλά τώρα, αν βγάλεις τα ματς με κάτι Παπουτσέληδες, κάτι Καζναφέρηδες και κάτι Μπριάκους στα ίσια έρχεστε[/προβοκάτορας]Ξεχασες κατι Ευθυμιαδηδες και Μπριακους
-
Περα απο τις ατυπες κοντρες μας εδω και τα πικαρισματα, εκτος απο γαυρους και βαζελους, οπαδοι αλλων ομαδων παιζουν?????
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]