-
Λαμία-Βόλο αλλα με κάρο,αντιάμο τσιμέντο,φίλε σκάι.
(μέ κατάλαβε ρε; )
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
pasxos: άσε μας ρε που θες και μαρεοτροπέτο.
μαρεοτροπέτο δε με ενδιαφέρει ρε... από Hgt Bravo να ειναι ή στη χειρότερη...από Coupe 20v... Φασούλι το φασούλι...στο τέλος θα γεμίσει το σακούλι με τα ευρω...
-
Γνωστός φίλου έχει φτιάξει bravo με κινητήρα από Coupe 20V και μπλοκέ. Καλό είναι (λένε, μέχρι αποδείξεως του εναντίου*), αλλά για να κάνει επιτόπιο ελιγμό χρειάζεται περισσότερο χώρο από τέτοιο:
*δηλαδή μέχρι να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, που συνήθως δεν αργεί με τα ιταλικά (α ξέχασα, σε άλλο θέμα τα γράφουμε αυτά).
-
Καλά καλά Νικολάκη... Τα μπερδεύεις με τα φλώρικα..εεε συγνωμη...τα αδερφίστικα...ωχχχ συγνωμη..τα γαλλικά ήθελα να πω.. Αυτό που εκανε ο γνωστός σου θελω να μου πεις πόσο κόστισε γιατί αν είναι κάτω από 10000 τότε θα πάθει δυστυχώς αυτό που λες.. Αργά ή γρήγορα όλα τα γαλλικά σκουπίδια και μαϊμουδίστικα τετράτροχα και οι παραπλήσιες αντιγραφές τους αυτό παθαίνουν όπως άλλωστε ξέρεις καλά..
-
pasxos
Ανασκευασε την υβριστικη σου δηλωση γιατι βολτα στα Μεγαρα δεν εχει
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
pasxosΑνασκευασε την υβριστικη σου δηλωση γιατι βολτα στα Μεγαρα δεν εχει
σκίστονα τον φούστη
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
pasxosΑνασκευασε την υβριστικη σου δηλωση γιατι βολτα στα Μεγαρα δεν εχει
Γιατί θα την ακούσουν τη δήλωση τα μοτερ σας και δε θα παίρνουν μπρος;;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
pasxos
σκίστονα τον φούστη
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλά καλά Νικολάκη... Τα μπερδεύεις με τα φλώρικα..εεε συγνωμη...τα αδερφίστικα...ωχχχ συγνωμη..τα γαλλικά ήθελα να πω.. Αυτό που εκανε ο γνωστός σου θελω να μου πεις πόσο κόστισε γιατί αν είναι κάτω από 10000 τότε θα πάθει δυστυχώς αυτό που λες.. Αργά ή γρήγορα όλα τα γαλλικά σκουπίδια και μαϊμουδίστικα τετράτροχα και οι παραπλήσιες αντιγραφές τους αυτό παθαίνουν όπως άλλωστε ξέρεις καλά..Το ξέρω καλά από πού? Μόνο από τους γνωστούς που έχουν ιταλικά.
Τα γαλλικά σκουπίδια δεν τα γνωρίζω, δεν έχω το συνήθειο να ψάχνω στους κάδους απορριμάτων των άλλων. Αντίθετα, απ'ό,τι φαίνεται, οι ιταλοί το έχουν (ειδικά όταν ψάχνουν εξαρτήματα για την παραγωγή αυτοκινήτων).
Δεν ξέρω πόσο κόστισε ούτε το έχω δει από κοντά (θα μπορούσα κάλλιστα να αμφισβητώ και την ύπαρξή του, αν ο φίλος δεν είχε επανειλημμένως αποδείξει την αξιοπιστία του).
Και κομμένο το 'Νικολάκη'. Σεβασμό στους μεγαλύτερους. Και κυρίως στο θείο (μη μας πάθει και τίποτα).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
pasxos
σκίστονα τον φούστη
-
Αρκει μια σπιθα για να μετατραπει το Pub/Σουβλακερι ολονυκτις κ ολημερις σε Γαλλια Vs Ιταλια....
Το FIAT μπορει να γινει και FIAP
Fix It Again Pasxos
-
Είναι αλήθεια ότι πήγε στήν Εξπρές-Σέρβις,και ζητούσε....διαρκείας;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι πήγε στήν Εξπρές-Σέρβις,και ζητούσε....διαρκείας;Οι Ιταλοι εχουν ειδικες μειωμενες τιμες κ προνομια....
Στις 3 μεταφορες με οδικη η μια δωρο....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι πήγε στήν Εξπρές-Σέρβις,και ζητούσε....διαρκείας;
Οι Ιταλοι εχουν ειδικες μειωμενες τιμες κ προνομια....
Στις 3 μεταφορες με οδικη η μια δωρο....
Και με κάθε εγγραφή,δώρο ένα φιαλάκι με αντισκωριακό
-
HUNTER
pasxos
Που εισαι βρε ???
Για πλακα τα λεμε.....
Δεν τα εννοουμε..... -
Το άκρον άωτον της αξιοπιστίας: Να ξεκινήσεις το πρωί του Αυγούστου από το σπίτι με την Alfa Romeo σου επειδή η Ducati δεν έπαιρνε μπρος, να μείνεις με την Alfa Romeo στο δρόμο, να φωνάξεις την οδική βοήθεια, να περιμένεις 3 ώρες γιατί έμεινε το Fiat Fiorino της οδικής βοήθειας, και τελικά να έρθουν να σε πάρουν με Fiat Ducato το οποίο θα μείνει στο δρόμο με την AR σου επάνω.
Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι πήγε στήν Εξπρές-Σέρβις,και ζητούσε....διαρκείας;Ειχαν έλλειψη μου είπαν εξαιτίας του 106club που κανει td μεθαυριο... Εχουν επιστρατεύσει το 90% του στόλου τους γι αυτη την περίπτωση.. Οπότε 3 μερες πριν και 3 μερες μετα δεν το μετακινω..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία.Ο Pasxos το χει ζήσει αυτό με Marea αντί για Alfa..
-
Ε δηλαδή σα να λέμε τι Γιάννης τι Γιαννάκης.
-
Kid
Ε ρε ξυλο που θελουν μερικοί εδω μέσα...
Το παραδεχομαι πάντως..ήταν μια περίοδος...ενα φεγγαρι όπως λέμε .. που η πρώτη εξερχόμενη στο κινητό ήταν το 1168...Ωχ τι θα ακούσω από δω και πέρα...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]