-
-
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΡΕ!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
-
Πολύ ζόρικο αυτό το ποστ
Δεν τολμάω να γράψω τίποτα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΡΕ!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
ελπιζω να μηγν ερθουν βορεια ολοι αυτοι!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΡΕ!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
θα περναμε απο'κει καμια βολτα, ακινδυνα
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οποιος 8ελει ας κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σκεψεις που εχω γραψει στην κεντρικη σελιδα του http://www.topfuel.grΕνδιαφερουσες αποψεις...
Θα ηθελες να συζητησεις λιγο μαζι μας γι αυτες? Ειτε εδω ειτε σε καποιο αλλο τοπικ εδω μεσα. (αν υπαρχει κατι αντιστοιχο ηδη)
Νάσος
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
οποιος 8ελει ας κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σκεψεις που εχω γραψει στην κεντρικη σελιδα του http://www.topfuel.gr
Ενδιαφερουσες αποψεις...
Θα ηθελες να συζητησεις λιγο μαζι μας γι αυτες? Ειτε εδω ειτε σε καποιο αλλο τοπικ εδω μεσα. (αν υπαρχει κατι αντιστοιχο ηδη)
Νάσος
Εχει συζητηθεί στο παρελθόν.
Αυτός είναι ο λόγος που γραφτήκανε αυτά στήν κεντρική σελίδα τών 'μαχητών για το δικαίωμα τής κόντρας'
-
Τι δεν έχει καντίνα;;;;;;;;;
Θα ανοίξουνε goody's ?
-
το φορουμ των 4τ εχει δημιουργησει πολλους εχθρους τελικα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το φορουμ των 4τ εχει δημιουργησει πολλους εχθρους τελικαΕίναι δύσκολο το να κατανοήσεις τήν ουδετερότητα όταν είσαι 'ενταγμένος'.
Και προτιμότερο να βαφτίσεις κάποιους σαν 'εχθρούς' για να συσπειρώσεις άλλους κοντά σου.
Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται περισσότερο -
μαλλον, πιο σωστα: εχει αποκτησει πολλους εχθρους.
το 'δημιουργησει' ειναι πιο απολυτοεπισης, τα σχολια ενω γινονται συγκεκριμενα, ειναι πολυ γενικα..
του τυπου 'το παιζουν πολιτικως ορθοι αλλα ειναι παρανομοι κοντρακηδες κλπ'εκτος αν αναφερεται σε ολους τους χρηστες του forum ή στους περισσοτερους
-
οποιος 8ελει ας κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σκεψεις που εχω γραψει στην κεντρικη σελιδα του http://www.topfuel.grΠάει η κακομοίρα η περήφανη καντίνα που αγνάντευε το πέλαο.
Μου χε διδάξει οδηγική παιδεία να χώνομαι με τα όλα στο πέταλο και να φρικάρει ο κομπλεξικός ανυποψίαστος παππούς με το δίχρονο Wartburg από την απέναντι που πάταγε τη ρέισινγκ λάιν μου.
Κρίμα που κλείσανε την καντίνα, αυτή που με έμαθε και μια ανθρώπινη συμπεριφορά εκτός των άλλων. Και όπως είπε κι ο φίλος συνανθρωπιστής ΜΑD-MAX-13: 'κριμα για εκεινους που την γκρεμησαν και απεδειξαν ποσο απαιδευτοι αμορφωτοι συμφεροντολογοι γουρουνια ασχετοι κομπλεξικοι κλπ κλπ κλπ ειναι....
μα πανω απο ολα απεδειξαν ποσο σκουλικια ειναι και αυτοι και καποιοι δημοσιογραφοι που ειχανε κανει κατα καιρους κατι γλειωδη ρεπορταζ και ριχνανε το φτεξιμο στην καντινα...που να μην χαμογελασετε ποτε στην ζωη σας '
Γεια σου φίλε MAD-MAX-13 ανθρωπιστή. Κουράγιο, θα ανοίξουν κι αλλού καντίνες για μας.
-
οποιος 8ελει ας κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σκεψεις που εχω γραψει στην κεντρικη σελιδα του http://www.topfuel.grΠράγματι, μετά κόπου διαβάζονται...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γεια σου φίλε MAD-MAX-13 ανθρωπιστή. Κουράγιο, θα ανοίξουν κι αλλού καντίνες για μας.
eisai απιστευτος !!!!!!
-
Ω ρε κόμπλεξ που κυκλοφορεί στον κόσμο....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ!
-
Ε οτι θα διαβαζα και επικηδειο αυθαιρετου παραπηγματος.....
Τι αλλο θ' ακουσουμε....
-
η ημιμαθεια ειναι χειρωτερη απο την αμαθεια και αυτο το αποδεικνυεται με τα γραφωμενα σας....
προφανως εν σας προετρεψα να διαβασετε το editorial αλλα μερικες σκεψεις ελαφρως πιο κατω....
η προκαταλειψη και οι παρωπιδες δεν σας επιτρεπουν να δειτε την πραγματικοτητα και η ημιμαθεια σας εμφανιζει ακομα πιο αστειους....
και μια τελευταια ερωτηση προς τους υπευθυνους
ενα τοπικ το οποιο ειναι γεματο απο ειρωνικα σχολια απαξιωτικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ γιατι εξακολουθει να υπαρχει χωρις την παραμικρη παρατηρηση?
το ερωτημα ειναι ρητορικο την απαντηση την ξερω....οσο για το σε ποιους αναφερεται to editorial αυτο ειναι εμφανεστατο σε νοημοντα οντα.....
και ξανα λεω η ημιμαθεια σας κανει το λιγοτερο αστειους....
Ι rest my case γιατι ειμαι στο γραφειο και τα γελια μας εχουν αρχισει και ενοχλουν καποιους συναδερφους
-
η ημιμαθεια ειναι χειρωτερη απο την αμαθεια και αυτο το αποδεικνυεται με τα γραφωμενα σας....προφανως εν σας προετρεψα να διαβασετε το editorial αλλα μερικες σκεψεις ελαφρως πιο κατω....
η προκαταλειψη και οι παρωπιδες δεν σας επιτρεπουν να δειτε την πραγματικοτητα και η ημιμαθεια σας εμφανιζει ακομα πιο αστειους....
και μια τελευταια ερωτηση προς τους υπευθυνους
ενα τοπικ το οποιο ειναι γεματο απο ειρωνικα σχολια απαξιωτικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ γιατι εξακολουθει να υπαρχει χωρις την παραμικρη παρατηρηση?
το ερωτημα ειναι ρητορικο την απαντηση την ξερω....οσο για το σε ποιους αναφερεται to editorial αυτο ειναι εμφανεστατο σε νοημοντα οντα.....
και ξανα λεω η ημιμαθεια σας κανει το λιγοτερο αστειους....
Ι rest my case γιατι ειμαι στο γραφειο και τα γελια μας εχουν αρχισει και ενοχλουν καποιους συναδερφους
Έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις ό,τι θέλεις για όποιον θέλεις στην ιστοσελίδα σου. Έχεις ακόμη και το δικαίωμα να έρχεσαι στο μέρος (4TF) που βρίζεις και να ποστάρεις το λινκ προς αυτά τα όμορφα και διασκεδαστικά που γράφεις.
ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να την λες στους θαμώνες αυτού του μέρους και να τους προσβάλλεις ως αμαθείς, ημιμαθείς, αστείους και 'φέροντες παρωπίδες', και επίσης ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να κάνεις παρατηρήσεις γιατί ειρωνεύονται αυτά που γράφεις.
Αυτά!
[mod]
-
Εγω παντως για την μονη καντινα που θα λυπομουν αν εκλεινε,ειναι αυτη στις αρχες Χαμοστερνας κ Πειραιως....
Κορυφαιο βρωμικο λεμε.......
-
Πλάκα πλάκα αυτό το τοπικ μπορεί να συνεχιστεί ως 'οι καλύτερες καντίνες'
Θεσσαλονίκη, απέναντι απο την ΕΡΤ3 κάθε Παρασκευή (οταν έχει παζάρι). Σουβλάκι επιπέδου! Τις υπόλοιπες μέρες δεν ξέρω που βρίσκεται.Εδιτ: Σπύρο γύρισες φουριόζος από τις διακοπές ε;
Παει η ΚΑΝΤΙΝΑ στα ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ....((((