Περίεργες και μονόπλευρες απόψεις...
Ο σεβασμός στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός 18χρονου, σαν να ακούω...
...ε, λοιπόν ούτε με τα 50 ούτε με τα 250 σώζεσαι, αν το λάβουμε αυτό ως κανόνα. Εγώ τον εαυτό μου τον θεωρώ το ίδιο επικίνδυνο είτε καβαλάω τα 60 είτε τα 98 είτε τα 180, και είμαι μόλις 21...
...και σημαντική λεπτομέρεια ότι ΟΛΑ τα ατυχήματα των συνομηλίκων μου, πλην του περιστατικού με το 206, ήταν από μ@@@@@ς μεγατόνων (χειρόφρενα, ποτάκια , ανεπαρκή φρεναρίσματα, κλπ.), και φυσικά δεν ήταν από οριακή οδήγηση και υπο/υπερστροφές...Ακόμα και ο φίλος μου με το 206 είμαι σίγουρος ότι και ποδήλατο να οδηγούσε, κάποια στιγμή θα το έριχνε πάνω σε βράχια, με τέτοια μανία που πήγαινε στη συγκεκριμένη διαδρομή. Το αν η τράκα θα ήταν χειρότερη με 60 ή 120 ή 380 άλογα, είναι θεωρία παιγνίων για μένα.
Δεν είναι όλοι οι 18χρονοι δολοφόνοι, αλλά φυσικά δεν έχουν ΟΛΟΙ την ωριμότητα για πολλά-πολλά άλογα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, κύριε Πρόεδρε, είναι ότι και η λογική 'όσο το δυνατόν λιγότερα άλογα' κάνει και αυτή παρεμβολές στο σύστημα. Εκτός, πάλι, και αν ο εν λόγω νεαρός έχει τη δυνατότητα να αλλάζει αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, οπότε μετά το Golf με τα 60, θα έπρεπε να πάρει ιαπωνική πισωκούνα με 50 άλογα, μετά ένα γρήγορο προσθιοκίνητο 1.400αρι, μετά ένα 106 Ραλί κ.ο.κ.
Επίσης, για τους λίγο μεγαλύτερους της παρέας, pskarm, kouk, κλπ. που σκέφτονται τι έκαναν αυτοί στα 18, να υπενθυμίσω ότι ίσως τα πράγματα διαφέρουν πλέον...το αυτοκίνητο έχει αλλάξει λίγο θέση στην κοινωνία σε σχέση με τα χρόνια των παππούδων, των γονιών μας και θα αλλάξει πάλι σε σχέση με τα παιδιά μας...το βλέπετε και εσείς νομίζω.
Φυσικά αυτά είναι άποψή μου, αλλά σας λέω πώς τη βλέπει τη δουλειά ένας νεαρός-άπειρος οδηγός που έχει την τύχη να οδηγάει μερικά αυτοκίνητα πολλών επιπέδων.