-
Οσο και αν σου φανει παραξενο ο Μητσοτακης ειχε πολυ καλη φυσικη κατασταση και ο ΤΠ ηταν πολυ καλυτερος απο πολλους αλλους. Επισης ευχαριστη εκπληξη ηταν ο Σομερ, πηγε να βαλει ενα απιθανο γκολ αλλα η μπαλα πηγε δοκαρι.
Τα ρεστα γελιου εδωσαν Μαντουβαλος, Ψωμιαδης, Παχατουριδης και Χειλακης. Ισως αδικω μερικους αλλους εξαιρετικοτατους μπαλαδορους...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οσο και αν σου φανει παραξενο ο Μητσοτακης ειχε πολυ καλη φυσικη κατασταση και ο ΤΠ ηταν πολυ καλυτερος απο πολλους αλλους. Επισης ευχαριστη εκπληξη ηταν ο Σομερ, πηγε να βαλει ενα απιθανο γκολ αλλα η μπαλα πηγε δοκαρι.Τα ρεστα γελιου εδωσαν Μαντουβαλος, Ψωμιαδης, Παχατουριδης και Χειλακης. Ισως αδικω μερικους αλλους εξαιρετικοτατους μπαλαδορους...
H μπαλιά του Τάκη για τον Λιάπη ήταν τέλεια ... αστεια αστεια !!!!!!
-
Λοιπον οντως ηθελα να ειχαν προβλεφθει μια επαφη και μια συνεντευξη τυπου. Καποιος φιλος παραπανω ειπε οτι 'Δε σου αρκεί που αυτοί οι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν στον αθηναϊκό καύσωνα'. Αληθεια ποιοι ταλαιπωρηθηκαν στον καυσωνα εκεινη τη μερα? Οι θεατες η καποιοι αλλοι? Πιστευω οτι υπηρξαν υπερβολικες αντιδρασεις απο τους διοργανωτες και θα μπορουσαν να γινουν περισσοτερα. Τωρα μαλλον θα περιμενουμε του χρονου...
-
Το σημερινό sportime έχει 2 ενδιαφέροντα αρθράκια για τη διοργάνωση
-
Που λέγανε τι ακριβώς...;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Που λέγανε τι ακριβώς...;Ε αγοράστε και καμιά εφημερίδα αν υπάρχουν στο internet θα βάλω το link. Ο Διαμαντής στη σελίδα του αυτοκινήτου αναφέρεται στο πανηγύρι των Ελλήνων διασήμων καλεσμένων και ο Καραπαπάς σε σχόλιο του στη συμπεριφορά κάποιων σεκιουριτάδων.
-
Φιλε μου θερμη παρακλησημ βαλε το λινκ για τις αθλητικες εφημεριδες. Εξαλλου τολμω να πω οτι δεν δεν φταιει για την λειψη διοργανωση ο Πουρναρακης που ηταν αψογος αλλα ο Α. Ειδαμε καποιοι εξυπνποι της αντιπρσωπειας της Νοκια να μπαινουν στα αποδυτηρια και να φωτογραφηθουν και φυσικα διερωτωμαι για κατι. Ενταξει για τον ΣΟυμι που ηταν βιαστικος. Για τους αλλους οδηγους γιατι δεν τους ειδαμε και οι ασφαλιτες επεσαν πανω τους? Τελικα νομιζω οτι οι δικαιλογιες δεν επαρκουν σε καμια περιπτωση..
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Τελικα νομιζω οτι οι δικαιλογιες δεν επαρκουν σε καμια περιπτωση..Τελικα νομιζω οτι εχεις φαει κολλημα με το θεμα Χωρις παρεξηγηση αλλα αν εχεις παει σε αγωνα της F1 θα ξερεις οτι η προσβαση στους οδηγους ειναι εξαιρετικα δυσκολη. Ακομη και στην περιπτωση που πετυχεις οδηγο της F1 σε αλλο αγωνα (που εχει παει δηλαδη σαν επισκεπτης), παλι ειναι δυσκολα τα πραγματα. Καλως ή κακως οι ανθρωποι αυτοι ειναι σουπερσταρ, ο χρονος τους ειναι συγκεκριμενος και αν θα μπορουσαν να αποφυγουν σε καποιο event να ρωτηθουν τα ιδια ακριβως πραγματα που απαντησαν χθες στο προηγουμενο event θα το εκαναν ευχαριστως. Ποσο μαλλον οταν οι ερωτησεις θα ηταν απο μια χωρα της οποιας οι δημοσιογραφοι εχουν πολυ χαμηλη τριβη με την F1
-
Ποσο μαλλον οταν οι ερωτησεις θα ηταν απο μια χωρα της οποιας οι δημοσιογραφοι εχουν πολυ χαμηλη τριβη με την F1Ουπς γκάφα. Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα.
Ξέρω ξέρω δεν είναι για αυτόν που φαντάζομαι ότι είναι αλλά πολλές φορές μας φεύγει και καμιά κουβέντα παραπάνω και ορισμένοι την περεξηγούν. -
Τελικα νομιζω οτι εχεις φαει κολλημα με το θεμαΚαι να ήταν το μόνο θέμα που έχει φάει κόλλημα τι ωραία που θα ήταν...
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα.Δε θα με παρεξηγησει αυτος που εννοεις, εξαλλου δεν εννοουσα αυτον. Στο ΟΑΚΑ δυστυχως ή ευτυχως ειχε μαζευτει καθε καρυδιας καρυδι και στην κυριολεξια δεν μπορω τι θα μπορουσε να ακουστει σε μια ανοιχτη συνεντευξη τυπου ή ακομη χειροτερα σε 1-1 κουβεντα (που δε μας ακουνε και μπορουμε να πουμε καμια μαλακια παραπανω )
-
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι η μεγαλύτερη ντροπή ήταν η μικρή παρουσία του κόσμου. Το γήπεδο ήταν πραγματικά άδειο (άσχετα που αυτό βοήθησε να κάτσουμε όπου θέλαμε...).
Από την άλλη, για τον Schumacher και την προστασία του, επειδή ήμουν από αυτούς που έτρεξαν κοντά του, μπορώ να βεβαιώσω ότι η κατάσταση ήταν τουλάχιστον αποπνικτική για τον Michael, τη στιγμή που είχαν πέσει σαν τα κοράκια γύρω του κάμερες, διάσημοι και μη και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Όσο κι αν είμαστε σίγουροι για τις δικές μας -καλές- προθέσεις, κανείς δε μπορεί να εξασφαλίσει στον MS ότι ο καθένας που θα βρισκόταν εκεί δε θα προκαλούσε πρόβλημα με κάποια απερίσκεπτη ενέργεια.
Παρ'όλ'αυτά, ο κακομοίρης παρέμενε χαμογελαστός (και σίγουρα δεν ένιωθε χαρούμενος...) μέχρι να βγει από το γήπεδο.Το πρόβλημα ήταν η προβολή του γεγονότος και ότι στη λήξη δεν οργανώθηκε κάτι καλύτερο. Αλλά γενικά μπορώ να πω ότι πέρασα υπέροχα και ρίξαμε πολύ γέλιο με το όλο σκηνικό.
-
Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω με την φραση 'απο μια χωρα της οποιας οι δημοσιογραφοι εχουν πολυ χαμηλη τριβη με την F1' καθως δεν ισχυει δεδομενου οτι η χωρα μας και ο αθλητικος τπους εχει μεγαλο ενδιαφερον για τον μηχανοκινητο αθλητισμο. Οσο για τους οδηγους σε καποιους αγωνες μερες πριν οι επισκεπτες μπορουν να πανε στα πιτ και να παρουν αυτογραφα απο τους οδηγους και να τους μιλησουν οπως εχουμε δει σε αρκετα πλανα του Α. Οσο για το σουπερ σταρ πιστευω οτι σταρ ειναι αυτος που παραμενει ανθρωπος...
-
Αγαπητέ, θα σου απαντήσω μια τελευταία φορά, πιάνοντας μία μία τις φράσεις σου, μήπως και ξεκολλήσεις επιτέλους:
'δεδομενου οτι η χωρα μας και ο αθλητικος τύπος εχει μεγαλο ενδιαφερον για τον μηχανοκινητο αθλητισμο'
Ναι; Για δείξε μου το ενδιαφέρον αυτό. Το ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 15-20 δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου που ασχολούνται (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο επιτυχημένα) με την F1, δεν καθιστά τον ελληνικό ειδικό Τύπο στο σύνολό του σχετικό με την F1. Ακόμα ακόμα, το ότι ο αθλητικός τύπος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον μηχανοκίνητο, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει και τις γνώσεις για να τον κατανοήσει, τόσο ως σπορ, όσο και ως μηχανισμό (το κυριότερο, στην περίπτωσή μας).
'Οσο για τους οδηγους σε καποιους αγωνες μερες πριν οι επισκεπτες μπορουν να πανε στα πιτ και να παρουν αυτογραφα απο τους οδηγους και να τους μιλησουν οπως εχουμε δει σε αρκετα πλανα του Α.'
Γνωρίζεις τις υποχρεώσεις των οδηγών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του φιλανθρωπικού αγώνα; Πιστεύεις ότι θα ήταν εφικτό, για έναν αγώνα για τον οποίο ούτε αμοιβή έλαβαν ούτε άλλο όφελος είχαν, να έρθουν στην Αθήνα τρεις μέρες πριν για να δώσουν αυτόγραφα; Όπως (πιθανόν να μην) γνωρίζεις, οι ομάδες-εργοδότες των οδηγών ουδεμία σχέση είχαν με τον αγώνα. Σου φαίνεται λογικό, ενώ ακολουθούσε την επομένη τετραήμερο αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Σούμι, ο Τρούλι και οι λοιποί να έπαιρναν άδεια από τις ομάδες τους για να υπογράψουν αυτόγραφα;
'Οσο για το σουπερ σταρ πιστευω οτι σταρ ειναι αυτος που παραμενει ανθρωπος...'
Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που γίνονται τέτοιου είδους παιχνίδια: έτσι ώστε οι σταρ-άνθρωποι να συμβάλλουν σε έναν καλό σκοπό. Δε σου αρκεί αυτό;
Και κλείνοντας, θα σου πω το εξής, γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες: Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙΝ F1, ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
(Υποθέτω ότι πολύ θα χαιρόσουν όμως αν, με αφορμή τον αγώνα, ο σταρ-άνθρωπος Σούμι υπέγραφε μπλουζάκια Ferrari, και τα έσοδα πήγαιναν στο Μαρανέλο)
Τελικά, για πολλά πράγματα που δε χαιρόμαστε ως λαός δε μας φταίνε οι άλλοι, αλλά η δικιά μας η γκρίνια γμτ.
-
Εμένα πάντως παιδιά το μεγάλο μου παράπονο από τη διοργάνωση ήταν ότι μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε ένας εκφωνητής. Να δώσει μια νότα γιορτής, να πει δυο λόγια για αυτό που γινόταν ποιοι παίζουν κ.τ.λ. εγώ ξέρω ότι ξεκίνησα με τους φίλους μου, κάναμε ολόκληρο ταξίδι για να ρθουμε Αθηνα να πάρουμε μέρος σε αυτή τη γιορτή, και να συμβάλουμε στην όλη προσπάθεια που γινόταν και το μονο που κάναμε ήταν να πάμε σένα μεγάλο στάδιο να καθόμαστε κάπου ψηλά και να προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος ήταν αυτός, ποιος μπαίνει για αλλαγή τώρα ρε? Ποιος σούταρε? Ποιος είναι αυτός ρε Δημήτρη που μοιράζει όλη την ώρα αυτόγραφα? Ο μασσα είναι αυτός ρε? Κ.τλ. κ.τ.λ και να τρέχουμε να γυρίσουμε στο σπίτι του φίλου που μας φιλοξένησε για να προλάβουμε να δούμε την αναμετάδοση από τον alpha. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ
F1 PILOTS-GREEK TEAM: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ