-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άν είναι να αργήσεις να πω του meco να μιλάει στην αρχή οπότε δε θα χάσεις τίποτα.Είσαι μεγάλο @....
-
Για αύριο είμαι 99% μέσα. Κανονίστε μέρος (όχι πολυ μακριά)
-
Καταρχήν έχω ένα καλό και ένα κακό νέο! Θα σας πω πρώτα το κακό!!!
Αύριο Τρίτη δεν θα πάμε για φαγητό!!!!Δεν πειράζει όμως γιατί το καλό είναι ότι κάτι ψήνεται για το ΣΚ!
Αύριο Τρίτη θα βρεθούμε όμως βεβαίως βεβαίως για μπυρίτσα κους κους και βλέπουμε. Για να μπορέσουν όλοι ώρα συνάντησης 20:00 κάτω από το ΜΑΧ Χαλκιαδάκη που είναι στην Αλικαρνασσό. Μάλιστα επειδή θα είναι ακόμα ανοιχτό το Super Market κανονίζεται σημείο το περίπτερο που είναι μπροστά ακριβώς από το μαγαζί. Εκεί που πουλάνε οι γνωστοί μελαψοί τις πατάτες τα καρπούζια και τα πεπόνια!!!!!
Θα πέσουν φυσικά τα σχετικά τηλέφωνα για να μην χαθεί κανένας που απλά δεν θα μπει να δει μέχρι αύριο. Για τον Κλεισθένη θα κανονίσω εγώ. Ο Μανώλης όπως είναι φυσικό μια και είναι νωρίς και η δουλειά του δεν χαρίζει δεν θα μπορεί οπότε δεν τον ενοχλώ καθόλου.
Οπότε τελειωμένα όλοι αύριο για καλή παρέα και έχει ο θεός!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Οπότε τελειωμένα όλοι αύριο για καλή παρέα και έχει ο θεός!!!!
Αμήν...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Για να μπορέσουν όλοι ώρα συνάντησης 20:00 κάτω από το ΜΑΧ Χαλκιαδάκη που είναι στην Αλικαρνασσό. Μάλιστα επειδή θα είναι ακόμα ανοιχτό το Super Market κανονίζεται σημείο το περίπτερο που είναι μπροστά ακριβώς από το μαγαζί. Εκεί που πουλάνε οι γνωστοί μελαψοί τις πατάτες τα καρπούζια και τα πεπόνια!!!!!Πού θα πάμε αρχηγέ και δίνουμε εκεί ραντεβού και μάλιστα στις 20:00???
Θα έρθω πάντως. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για να μπορέσουν όλοι ώρα συνάντησης 20:00 κάτω από το ΜΑΧ Χαλκιαδάκη που είναι στην Αλικαρνασσό. Μάλιστα επειδή θα είναι ακόμα ανοιχτό το Super Market κανονίζεται σημείο το περίπτερο που είναι μπροστά ακριβώς από το μαγαζί. Εκεί που πουλάνε οι γνωστοί μελαψοί τις πατάτες τα καρπούζια και τα πεπόνια!!!!!
Πού θα πάμε αρχηγέ και δίνουμε εκεί ραντεβού και μάλιστα στις 20:00???
Θα έρθω πάντως.Ρε κουφαλες επιτηδες κανονιζετε ραντεβου κοντα στη δουλεια μου για να μου τη 'σπασετε;'
Αντε βρε, καλα να περασετε
-
Παίδες 20:00 αδύνατον. Γύρω στις 21:30 θα έχω τελειώσει. Ρίξτε σήμα που είστε κι έρχομαι.
-
Καφεδομπυράκι απο τις 20:30 έως τη 01:00. Να τ’αφήσω;
-
Καλά τα είπαμε, είχε και δροσιά . Γνώρισα και τον saxostudent και τον Στάθη.
Θα τα λέμε συχνότερα τώρα, ελπίζω.
-
Ωραία περάσαμε χτες και χάρηκα που γνώρησα τους cmarin και kleisj...
Άντε και την επόμενη φορά με το καλό -
Γεια σας και απο εμενα.
Να το ξανακανουμε συντομα ολοι μαζι παρεα
Καλη αρχη και καλες δουλειες στον cmarin.
Χαρηκα πολυ για την γνωριμια. -
Κ εγώ χάρηκα πολύ που ξαναβρεθήκαμε όπως κ για την γνωριμία με SAXOstudent.
Κώστα καλές δουλειές. -
Καλά περάσαμε καλά τα είπαμε και σύντομα θα τα ξαναπούμε!
Κλεισθένη καλά να είσαι καλό ταξίδι και κάτι μου λέει ότι θα μας ξαναέρθεις σύντομα όπότε με το καλό!!!Όπως είπαμε η επόμενη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο και δεν θέλω κουβέντα! Η ταβέρνα μας περιμένει. Θέλω όμως έγκαιρα δηλώσεις συμμετοχής για να κλείσω τραπέζι. Καλό είναι οι συμμετοχές να δηλωθούν άμεσα με σαφήνεια και διευκρίνηση πόσα άτομα θα φέρει ο κάθε ένας. Βέβαια δεν χάθηκαν και τα τηλέφωνα έ!
Καλά έχουμε να κάνουμε κάτι έσω κοιλιακούς άλλο πράγμα!!!!
-
Καλά βρε δεν πεινάει κανένας;;;;;;;
Πάει χάλασε το Forum μας!!!!
Επειδή δεν έχει νόημα πλέον για αύριο Σάββατο αν θέλετε το κανονίζω για Κυριακή. Περιμένω συμμετοχές!!!!! -
Παιδιά, δεν θα μπορέσω να είμαι Σάββατο ή Κυριακή. Μία επειγουσα δουλειά για την Δευτέρα με κάνει να πάω Χανιά αύριο Σάββατο. Σύντομα όμως θα τα ξαναπούμε.
-
Κρίμα Κώστα να μην μπορέσεις να είσαι παρόν. Καλά λες και οι άλλοι έσκισαν τα ρούχα τους για να κλείσουν θέση!!!!!
Ελπίζω να τα πούμε οι υπόλοιποι. Υπάρχει φυσικά και ουρά στην υπόθεση μια και η Ρένα θα είναι εδώ 2 με 5 του Σεπτέμβρη. Αλλά μην περιμένουμε να έρθει για να κανονίσουμε ξανά συνάντηση. Την Κυριακή μπορώ οικογενειακά μια και η Άννα δουλεύει πρωί. Αν θέλετε το κανονίζουμε για το απόγευμα. Δεν είναι ανάγκη να πάμε στην ταβέρνα που σας είπα. Μπορούμε να κάνουμε ότι επιλέξουμε!!!Αλήθεια Κώστα πήγες στην ταβέρνα που σου είπα στη Ρογδιά; Αν ναι πως σου φάνηκε;
-
Και εγώ συμφωνώ πως με τόσες ελλείψεις καλύτερα που δε το κανονίσαμε.
Αύριο Κυριακή θα είμαι στη Σητεία μέχρι και το βραδάκι οπότε δύσκολα θα μπορέσω.
Κανονίζουμε αν θέλετε καφεδάκι στο Ρέθυμνο μεσοβδόμαδα ή ακόμη και Χανιά άμα λάχει να'ουμ...! -
Για μεσοβδόμαδα δυσκολεύομαι. Καταρχήν έχω το γνωστό πρόβλημα με την Άννα και τα παιδιά. Επίσης έχω 32ωρη υπηρεσία από 30 πρωί έως 31 μεσημέρι. Καταλαβαίνετε ότι είναι όχι απλός δύσκολο αλλά αδύνατο. Αν θέλετε να κανονίσουμε κάτι εντός πόλεως όλα οκ για αργά όπως πάντα. Ελπίζω το επόμενο ΣΚ να είμαστε περισσότερο διαθέσιμοι μια και θα είναι εδώ η Ρένα και καλό είναι να βρεθούμε.
-
Nταξ, θαν πολύ καλή φάση να ουμ αν έρθετε Χανιά!
Θα πάμε και για καρτ στην καινούργια πίστα, πήγα και την προϊγούμενη εβδομάδα με τον Fiestapower αλλά έβαλε τα κονέ και του έδωσαν πιο δυνατό καρτ από το δικό μου!
Και για Ρέθυμνο πάντως ψήνομαι, αν και έχω διάβασμα μπορεί να έρθω μία βόλτα.
-
Θα έλεγα να κάνουμε μια καλή συνάντηση με την Ρένα την επόμενη εβδομάδα και για Χανιά το συζητάμε.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο