-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή ενός άντρα που πρέπει να πάρει την απόφαση να πάρει ένα 'αντρικό' laptop .... Επηρεάστηκα από το topic για τα αντρικά αμάξια....
Λοιπόν θέλω να αγοράσω laptop....Τι ζητάω?
1GB RAM
Δυνατό επεξεργαστή
Πολυμεσικές δυνατότητες
Μεγάλο σκληρό ( 100gb ας πούμε )
Μεγάλη οθόνη ( απο 15 ίντσες και πάνω )
Χαμηλό βάρος
Η αυτονομία δεν είναι σημαντική
....Έχω μπανίσει τον Toshiba Qosmio G35 αλλάαααα εδώ ακόμα πουλάνε τον Qosmio G20 στην εξωφρενική τιμή των 3000 ευρώ ( multirama ) και τα e-shops στην Ευρώπη από όσο είδα έχουν σταματήσει την διάθεση του G20 εν αναμονή του G35 ( κοινώς μας ληστεύουν κανονικά στο Ελλάντα αλλά αυτό το ξέρατε )....
Περιμένω τις προτάσεις σας....
Ευχαριστώμην αγορασεις τωρα
περιμενε τα Core 2 Duo (θα εμφανιστιυν σε λιγο)
δες Sony IBM/Lenovo Αpple και Toshiba
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ skye
Το να διαφημίζεται συμφωνώ είναι ακραίο (όχι ότι δεν γίνεται) και το μηχάνημα του κουκ μάλλον δεν είναι έτσι στημένο. Το έγραψα για να τονίσω ότι το δίκτυο που χρησιμοποιεί δεν είναι ασφαλές.Το να έχεις ενεργοποιημένα file shares πίσω από το NAT/hard. firewall δεν είναι καθόλου καλή ιδέα σε δίκτυο που συνδέεται στο internet. Δεν ξέρω τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά ξέρω (μου έχουν δείξει) να μπαίνουν σε τέτοια δίκτυα (με ΝΑΤ).
Τώρα που ξέρεις ότι χρησιμοποιεί το ρούτερ για να έχει internet τι λες;
μα το θεωρουσα απο πριν το πιο πιθανο σεναριο να ειναι ταυτοχρονα στο νετ.
γι'αυτο του ειπα να μου γραψει τις ip αρχικα, να του πω τι ακριβως να κανει βημα-βημα για να μην εχει κανενα προβλημα. αν χρειαζοταν, θα τον εβαζα να χτισει μεχρι και aclΑυτό δεν το κατάλαβα! Για σπάστο και ξαναρίχτο skye!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@ skye
Το να διαφημίζεται συμφωνώ είναι ακραίο (όχι ότι δεν γίνεται) και το μηχάνημα του κουκ μάλλον δεν είναι έτσι στημένο. Το έγραψα για να τονίσω ότι το δίκτυο που χρησιμοποιεί δεν είναι ασφαλές.Το να έχεις ενεργοποιημένα file shares πίσω από το NAT/hard. firewall δεν είναι καθόλου καλή ιδέα σε δίκτυο που συνδέεται στο internet. Δεν ξέρω τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά ξέρω (μου έχουν δείξει) να μπαίνουν σε τέτοια δίκτυα (με ΝΑΤ).
Τώρα που ξέρεις ότι χρησιμοποιεί το ρούτερ για να έχει internet τι λες;
μα το θεωρουσα απο πριν το πιο πιθανο σεναριο να ειναι ταυτοχρονα στο νετ.
γι'αυτο του ειπα να μου γραψει τις ip αρχικα, να του πω τι ακριβως να κανει βημα-βημα για να μην εχει κανενα προβλημα. αν χρειαζοταν, θα τον εβαζα να χτισει μεχρι και aclΑυτό δεν το κατάλαβα! Για σπάστο και ξαναρίχτο skye!!
στην αρχη, το πρωτο πραγμα που σε ρωτησα ηταν να μου δωσεις τις ip που εχουν τα 2 πισι, που δεδομενου οτι δε θα εχεις κανει σαμπνετινγκ θα εβγαζα καποια συμπερασματα. αν ηταν στο ιδιο υποδικτυο, τα πραγματα θα ηταν απιστευτα απλα. ομως εγω δεν ημουν σε θεση να το ξερω αυτο, και ξεκινησα για να παρω ολες τις πιθανοτητες
-
Είναι στοίδιο υποδίκτυο. Ενα υπάρχει έτσι κι αλλοιώς.
Αυτό που έχω ορισει στο Access Point/Router (Linksys WAG354G) -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μην αγορασεις τωρα
περιμενε τα Core 2 Duo (θα εμφανιστιυν σε λιγο)
δες Sony IBM/Lenovo Αpple και Toshiba
κι εγώ αυτά περιμένω...
-
Τα οποία έρχονται πότε????
Φεύγω Γερμανία τον Οκτώβριο και είμαι σε έρευνα αγορας...
Μπορεί να τον αγοράσω και από εκεί αν είναι πιο φτηνά... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα οποία έρχονται πότε????
Φεύγω Γερμανία τον Οκτώβριο και είμαι σε έρευνα αγορας...
Μπορεί να τον αγοράσω και από εκεί αν είναι πιο φτηνά...Mια χαρά εποχή είναι ο Οκτώβρης, αξίζει η αναμονή για τους core 2 duo...
Αν το πάρεις από Γερμανία θα είναι σίγουρα πολύ φθηνότερο αλλά έχε υπόψιν σου την διαφορά στο πληκτρολόγιο στα γράμματα (το Q και Z αν θυμάμαι καλά) και θα δυσκολευτείς να βρεις με αγγλικά ΧΡ (αν δεν ξέρεις γερμανικά). -
XP βρίσκονται πληκτρολογία θα ψάξω για international οπότε περιμένω ΟΚ thanks guys
-
Μπορει καποιος να μου πει αν εχει βρει κανα λινκ για free download του mobile phone tools v3.0 για motorola V3 (εστω και trial version)?. Εχω ψαξει αλλα ολα με βγαζουν στο επισιμο site της BVRP και δεν το εχει free ουτε καν trial. Ty mates
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
XP βρίσκονται πληκτρολογία θα ψάξω για international οπότε περιμένω ΟΚ thanks guysέχε κατα νου ότι τα laptop έρχονται με ghost cds (ή dvd) φορτωμένο και σεταρισμένο με το λειτουργικό και τους drivers.
Θα πρέπει δηλ εάν αποφασίσεις να τα καταργήσεις και να βάλεις τα δικά σου XP να βρεις και να βάλεις και τους σωστούς drivers.
-
Και κάπου εκεί το BIOS σε ειδοποιεί οτι ο σκληρός πάει για χτύπημα...250GB και κάνε τώρα back up
-
όταν σε ένα πρόγραμμα έχει αλλάξει κάτι κάτω στο taskbar αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα στα XP
πως αλλάζει αυτό το χρώμα?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει αν εχει βρει κανα λινκ για free download του mobile phone tools v3.0 για motorola V3 (εστω και trial version)?. Εχω ψαξει αλλα ολα με βγαζουν στο επισιμο site της BVRP και δεν το εχει free ουτε καν trial. Ty mateshttp://rapidshare.de/files/25057425/mPh ... s.exe.html
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και κάπου εκεί το BIOS σε ειδοποιεί οτι ο σκληρός πάει για χτύπημα...250GB και κάνε τώρα back upΚαι πως σε ειδοποιει δηλαδή, γιατί κάτι υποψιάζομαι (και είμαι και άσχετος);
-
Mέσω του συστήματος SMART ( Self Monitoring Analysis and Report Technology )...
Θα τρέξω τα διαγνωστικά της WD και θα δούμε... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
όταν σε ένα πρόγραμμα έχει αλλάξει κάτι κάτω στο taskbar αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα στα XPπως αλλάζει αυτό το χρώμα?
Έλα ντε...
Αλλάζει όλη την ώρα χωρίς προφανή λόγο και καταντάει εκνευριστικό
Control Panel > Taskbar and Start Menu > Start Menu > Customise > Advanced > απενεργοποιησέ το Highlight newly installed programs
-
Ενα τεχνολογικο update:
Και δεν μου λετε παιδακια? Θελετε να βλεπετε ειπαμε High Definition ταινιες στα νεα Windows ε? Νταξει, ξερατε ως τωρα πως πρεπει να πεταξετε το παλιο σας μονιτορ και να παρετε ενα με HDCP. Επισης ξερατε οτι πρεπει να πεταξετε και την καρτα γραφικων και να παρετε μια με HDCP.
Αυτο ομως που ΔΕΝ ξερατε και υπολογιζατε χωρις τον ξενοδοχο ειναι πως.... HD CONTENT ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 64bit VISTA Εχουν γινει εξαιρετικα αστειοι στην Microsoft... Ριξτε μια ματια στο παρακατω link.
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3922
Προσωπικα ημουν αποφασισμενος να κανω καποιες θυσιες και ελεγα να τα αγορασω τα Vista, καταντησε η ολη φαση τραγικη με τις διαφορες παραλογες απαιτησεις που αφορουν αλλαγες στις οθονες, καρτες γραφικων, καρτες δικτυου, καρτες ηχου, σκληρους δισκους... (δεν εμεινε και τιποτα) Πλεον αμφιβαλλω οχι αν θα τα αγορασω... αλλα αν θα μπω στον κοπο να τα εγκαταστησω. Και να τα βαλω... μια φορα κλεμμενα θα ειναι
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν χρησιμοποιείς τον router για να μοιράζεσαι αρχεία και να παίζεις παιχνίδια ανάμεσα στα 2 πισί, είναι σα να κατεβάζεις τα παντελόνια σου και να διαφημίζεις στο internet: ελάτε να με γ@@@@.
Αν μιλάμε για 'router' που είναι ταυτόχρονα και switch, ή για router που είναι και switch / Access Point, τότε το παραπάνω είναι ανακριβές.
Το πιο απλό: μπαίνεις σε 'κακή' ιστοσελίδα και NAT/hardware firewall επιτρέπουν τα πάντα (γιατί εσύ ξεκίνησες την επικοινωνία). Όχι μόνο δεν υπάρχει software firewall να σε γλυτώσει αλλά file share, printer share είναι ενεργοποιημένα. Καλώς ορίσατε.
Μεγάλε δεν έχεις ιδέα απο υπολογιστές έτσι ?
-
Αν γνωρίζει κανείς, υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσεις κι άλλα torrent sites εκτός από τα ήδη υπάρχοντα στον client σου π.χ. BitComet?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]