-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Στην Πατρα πάντως πριν μερικα χρονια εφαρμοσαν νεο μετρο. Οι αστυνομικοι που ήταν έξω να είναι ένας άντρας κ μια γυναικα..
epeidi aneferes Patra.... Se autokinita sthn patra exw dei na exoun pinakidoula 'exei blabh', alla na mpainei mesa kai na to pairnei na feygei kanonika
-
Μπορεί να του είχε τρυπήσει ψηγείο... και απλά να το πήγαινε σε κάνα διπλανό συνεργείο
Λέω εγώ τώρα...
-
Εγώ μια φορά χτες είχα έτοιμη και αληθινή δικαιολογία αν με έπιαναν να πάω όπως πήγαινα στην Πύργου-Πατρών. Το καράβι στην Κυλήνη μας αποβίβασε στις 5 παρά 10, με καθυστέρηση (ευτυχώς είχα μπει τελευταίος) και σε 1 ώρα έπρεπε να είμαι Αντίρριο για να πάρει η κοπελιά μου το ΚΤΕΛ, που είχαμε κλείσει εισητήριο. Δεν μιλάω για τίποτα τρελά κάφριλα, απλά για 'υπερβολική' ταχύτητα... Το θέμα είναι, θα με πίστευαν..?
-
συμβουλη προς ολους οσους χρησιμοποιουν δικυκλο με ληγμενη αδεια...
κλασικη ατακα πλεον γιατι εχει πιασει σε 6 περιστατικα...
τροχαιος:'καλα,την αδεια εχεις να την ανανεωσεις απο το 99΄....γκρρρρ'
εξυπνο-θυμα:'τιι???ανανέωση? για να δω...(κοιτας και καλα..για λιγο την αδεια..)..τι να πω.,1η φορα την ανοιγω την αδεια..!....πως μπορω να κανω ανανεωση?
τροχαιος:''ακου, για να μαθεις για να μην σε γραψω...Πας στην τροχαια το πρωι, στον 2ο οροφο,νωρις το πρωι...οχι μετα τις 1., χτυπας την πορτα στο δεξι σου χερι..κτλ κτλ....'
εξυπνο θυμα:''ευχαριστω πολυ,φανταστικε τροχονομε για τις οδηγιες, να στε σιγουρος οτι αυριο κιολας θα παω να την ανανεωσω...!'
100% success !
trust me...
-
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
-
Ο χρήστης kolabrou έγραψε:
τροχαιος:''ακου, για να μαθεις για να μην σε γραψω...Πας στην τροχαια το πρωι, στον 2ο οροφο,νωρις το πρωι...οχι μετα τις 1., χτυπας την πορτα στο δεξι σου χερι..κτλ κτλ....''Ευχαριστώ πολύ φανταστικές τροχονόμε! Αν και έκανες λάθος... η πόρτα είναι στα αριστερα. Ναι, ξέρω, έχω ακούσει καμμιά 30αριά φορά αυτές τις οδηγίες... Ουπς!!!!!!!!!!!!!! Ε... να φεύγω τώρα...'
-
αν εχεις και λιγο το ηθοποιιλικι εμφυτο....εισαι ο καλυτερος....α ρε(!),απορω ωρες ωρες με τον εαυτο μου...!
ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΗΣΗΣ