-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τόπικ 'Θάψτε τον Κιμι' γιατί δεν έχουμε;
ανάξιος θαψίματος
Θάβεται μόνος του.......
βάζει και το χεράκι της κάποια Premium γερμανική εταιρεία που γνωρίζει πολύ καλά 'γαλλομαθής' του 4TF
-
οποιος καναζμπρωξει....
-
Δείτε την παρακάτω περίληψη και βγαλτε συμπερασμα για τα γαλλικά
Αγορα Peugeot 406 5.850.000 δρχ το '98
Διαρκεια χρησης 1,5 χρόνο
Χιλιόμετρα 45.000- 15 επισκέψεις στο συνεργείο (σχεδόν 1 το μήνα)
- Αλλάγή 3 φορές εγκέφαλο μηχανής ( 1 ανα 3μηνο)
- Αλλάγή 3 φορές εγκέφαλο οργάνων ταμπλό ( το ίδιο ανα 3μηνο)
- Βάψιμο λόγω σκασίματος του χρώματος ( προς το μπλέ σκούρο)
- Αλλαγή πεταλούδας γλαζιού ( 2 φορές )
- Αλλαγή Χταποδιου ( η πολλαπλή σκούριασε και κόπηκε στο 11 μήνες )
- Κρέμασμα δεξιάς μπρός και πίσω πόρτας
- Αλλάγή μπροστά δεξιας ανάρτησης
- Αλλαγή Καζανάκι εξάτμισης ( 1 μηνα μετά την πολλαπλή)
- Τρίξιμο απο το ταμπλό και τα δεξιά παράθυρα
- Αλλαγή σερπαντίας τιμονιού
Και το καλύτερο
Μάς το καθυστέρησαν 10 ημέρες ' γιατι έπρεπε να περάσει............. '
ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΤο πήραν πίσω με μείωση τις αξίας κατά 1.250.000 δρχ
I rest my case
-
Μπλέ σκούρο....σκουρίες....
Μήπως το παρκάρατε μέσα στην θαλασσα για να μην φαίνεται και σας κοροϊδεύουν οι γείτονες που αγοράσατε γαλλικό κουβά -
Στο γκαραζ το είχαμε ........
Λές να φταίει που ο πατέρας μου είναι ναυτικός
Τώρα που το θυμάμαι ο κωδικός του χρώματος ήταν
RODOS SEA BLUE -
Πάντως από τους γείτονες το κρύβατε μια φορά
-
Ε δεν είναι να κυκλοφορείς με τέτοιους κουβάδες... Κανονικά έπρεπε να το χετε σε κλειστό γκαράζ και πάντα με κουκούλα για να μην κόψει το χρώμα...
-
Εφόσον άρχισαν τα σοβαρά, θα επανέρθω σε καμιά ώρα.
Να μαι και εγώ!
[σοβαρό mode on]
Επειδή τόσον καιρό το ριχνα και εγώ στην πλάκα γιατί τα γαλλικα έχουν πλάκα, ας πω και εγώ κάτι σοβαρό.sprsk, τι αποδεικνύει αυτό που λες;
Να σου πω και εγώ την δική μου εμπειρία.
3 πεζό στην οικογένεια. Ένα 304 του 78, ένα 406 του 98 (σαν το δικό σου) και ένα 307 του 05.
Το 304 έχει παραπάνω από 1 εκ χλμ, με την ίδια μηχανή, το ίδιο κιβώτιο. Όσον αφορά την μηχανή, έχει ανοιχτεί μια φορά, για αλλαγή φλάτζας και τρίψιμο βαλβίδων. Ούτε 'πουκάμισα', ούτε τπτ, και ακόμα πάει μια χαρά. Μάλιστα πέρασε κτεό πριν 1 μήνα περίπου, χωρίς λάδωμα και τέτοια. Μας έχει αφήσει για 2 λόγους: έμεινε από βενζίνη και από μπαταρία. Κατά τα άλλα, σκυλί το συγκεκριμένο. Αλλαγές εξαρτημένων: 1 ψυγείο γιατί τρύπησε πριν από 5 χρόνια, 1 μίζα, ακρόμπαρα φέτος.
Το 406 έχει τώρα 210 χιλ. χλμ. Μας άφησε 2 φορές από αντλία βενζίνης λόγω νοθευμένης (τι νοθευμένης, νερό βγάλαμε από το ρεζερβουάρ). Κατά τα άλλα, αλλάξαμε μίζα πριν από 10.000 χλμ, μοτέρ ανακύκλωσης. Αυτά. Ακόμα να αλλάξουμε συμπλέκτη, ενώ το οδηγούμε 3 άτομα.
Το 307 το έχω έναν χρόνο τώρα, και έχει 23000 χλμ. Ζουάν έχω αλλάξει πολλά , κατά τα άλλα τπτ.
Όλα αυτά, με πολλά φτου φτου από την μεριά μου!
[/σοβαρό mode off]
Θα το σκίσω το ζουάν μου ρε γμτ, πάλι άρχισε!!!!
-
Ρε μην κάνετε σοβαρά post εδώ
-
χθες έμαθα ότι ένας πίσω προφυλακτήρας για ραλλύ κοστίζει.....ντα νταν ντα νταν.....480 Ευρώ
Στην ταπεινή 147 κάνει μόν 230.Premium και τo 106....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.........Premium και τo 106....
Τώρα???
Εδώ και χρόνια... -
Xθες ήταν μπροστά μου ένα 206 διετίας. Σταματημένοι στο φανάρι και οι δύο και αρχίζει να ανάβει και να σβήνει το αριστερό φλας, όχι όπως αν το άναβε κάποιος αλλά με τυχαίο ρυθμό. Ανάβει πρασινο το φανάρι, ξεκινάμε και τα φλας συνεχίζουν να αναβοσβήνουν, αυτή τη φορά και το αριστερό και το δεξί εκατέρωθεν Είναι τρελα αυτά τα γαλλικά
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
χθες έμαθα ότι ένας πίσω προφυλακτήρας για ραλλύ κοστίζει.....ντα νταν ντα νταν.....480 Ευρώ
Στην ταπεινή 147 κάνει μόν 230.Premium και τo 106....
Ναι, αλλά του 106 έχει και δικτυωτό καλσόν, ε, πλέγμα ήθελα να πω!
Γιατί νομίζεις βάζουν αφτερμάρκετ; Γιατί είναι πιο φτηνοί!
-
480 κανει ολο το αυτοκινητο χωρις τα πατακια...
-
Με πατάκια και τασάκι πόσο πάει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με πατάκια και τασάκι πόσο πάει;Δίνεις κάτι παραπάνω...άλλα δεν λερώνεις με τα πόδια σου την παχιά του μοκέτα...και βέβαια καπνίζεις αμέριμνος χωρίς να πετάς τα αποτσιγαρά σου απο το παράθυρο...
-
Καλή προσφορά μου φαίνεται...
Καλύτερη αγορά από το 307 μου, που δεν έχει αναπτήρα με 18000!
-
Tί να τον κάνεις τον αναπτήρα;; Μπορεί να χουμε καμιά έκρηξη από βραχυκύκλωμα όταν το ρίξεις στη θάλασσα...
-
Να ανάψω το γκαζάκι για να ζεστάνω το μαύρο τσαγάκι σου μικρέ μου...
-
Α!Δηλαδή το δικό σου λειτουργεί με υγραέριο ε; Καλές πατέντες κάνουν οι αδερφές...εεεεε...οι γάλλοι ήθελα να πω... Και γιατί να το ζεστάνεις;;Καλοκαίρι έχουμε....ή μήπως προτιμάς να στο σερβίρω ζεστό ζεστό;;;;
Θάψτε αλύπητα τους "Γάλλους" (μη ζμπρώχνεστε)