-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος πότε έρχεται το Accord facelift Ελλάδα?Υπάρχουν ανεπίσημες πληροφορίες για άφιξη το Σεπτέμβριο...
-
Ούτε συζήτηση Accord καμία σχέση το ένα αμάξι με το άλλο
-
[quote='jd']Το facelift έχει VSA, trip computer και διατίθεται και με ηλιοροφή. Τί θα επιλέγατε λοιπόν έκπτωση 1500+
-
To Accord έχει 27.000 άρα με την έκπτωση πάει στα 25.500 με το κλειδί στο χέρι. Δε βλέπω το λόγο το νέο να πάει στα 28Κ τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη το facelift τιμάται λιγότερο από το παλιό. Θα μου πείτε εδώ δεν είναι Ευρώπη + το ότι υπάρχει ο Σαρακάκης.
-
Πήρα και εγώ απόφαση να πάρω το Accord (Αφού οδήγησα ενός γνωστού μου)
Υπέροχη κύληση (με τα 16'), στιβαρό, γρήγορο, ποιοτικό, με χώρους .....κλπ.
Πέρασα μια βόλτα απο HONDA sto Παλαιό φάληρο για το Accord
Ενώ έχει αλλάξει μπροστά η μάσκα δεν έχει αλλάξει τίποτα στον εξοπλισμό
Ούτε trip, ούτε ESP, ούτε cruise, Ούτε τίποτα απο όσα έχω διαβάσειΤιμή το απλό 27000 έκδοση : (confort).
Τιμή το (απλό plus) + τα πλαινά και εμπρός spoiler + αισθητήρα βροχής 29.000 έκδοση : (Σαρακάκης)
( το καγκουράδικο δηλαδή )Ούτε κουβέντα για το νέο.
Ούτε κουβέντα για καμιά καλή έκπτωση (συναγερμό μόνο και πατάκια )
Στο AMS και στο AT λένε άφιξη τον ιανουάριο 2007 'είναι δυνατόν '
κυκλοφορεί εδώ και 3 μήνες έξω.......το Σαρακακακακη μου !!!
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
To Accord έχει 27.000 άρα με την έκπτωση πάει στα 25.500 με το κλειδί στο χέρι. Δε βλέπω το λόγο το νέο να πάει στα 28Κ τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη το facelift τιμάται λιγότερο από το παλιό. Θα μου πείτε εδώ δεν είναι Ευρώπη + το ότι υπάρχει ο Σαρακάκης.Πού βρίσκεις τέτοια τιμή να πάω να ρωτήσω ?
-
γι αυτό ειναι φτηνότερο ρε παιδιά,.... επειδη εχουν στοκ
-
Πήγα χθες και μου είπαν ότι είναι 1-2 μοντελα σε καθε χρώμα
15-20 αυτ/τα δηλ.
Ειναι για γέλια ο Σαρα..βαλα..κης -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πήγα χθες και μου είπαν ότι είναι 1-2 μοντελα σε καθε χρώμα
15-20 αυτ/τα δηλ.
Ειναι για γέλια ο Σαρα..βαλα..κηςδε το κατάλαβα το αστειο? Ετσι είναι το στοκ? Τι περίμενες να σου πουν?
-
Το αστείο είνα ότι έχουν 15-20 αυτ/τα Πανελλάδικα και η παρουσίαση του είναι για τον ΙΑΝ.2007
Το πιασες το υπονοούμενο ......
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το αστείο είνα ότι έχουν 15-20 αυτ/τα Πανελλάδικα και η παρουσίαση του είναι για τον ΙΑΝ.2007Το πιασες το υπονοούμενο ......
όχι δε το επιασα...
Πουλάνε 8 το μήνα μαχ αρα θα τελειωσουν μέχρι το Ιαν του 2007,
Λες ότι έπρεπε να έχουν παραπάνω?
-
Accord από μένα!
-
στοκ?δλδ μενουν και απουλητα?
-
ωραιο το σιβικ αλλα το accord ειναι καλυτερο σε αυτο το επιπεδο.
-
To accord είναι πολύ καλό, απλό έχει αμερικάνικο τιμονι
-
spyrps κορυφη το avatar σου.το civic και απο κατω i-vtec sport
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
spyrps κορυφη το avatar σου.το civic και απο κατω i-vtec sportδεν ειναι δικο μου φιλε μου...'δανεισμενο' απο ενα honda civic φορουμ στην Αγγλια... ελπιζω να μην τους λειψει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το αστείο είνα ότι έχουν 15-20 αυτ/τα Πανελλάδικα και η παρουσίαση του είναι για τον ΙΑΝ.2007
όχι δε το επιασα...
Λέω ότι είναι σφάλμα τους η τόσο κακή προώθηση ενός ομολογουμένος καλού αυτ/του .
4 μήνες για 15-20 κομάτια είναι χάλια μαύρα. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
όχι δε το επιασα...
Λέω ότι είναι σφάλμα τους η τόσο κακή προώθηση ενός ομολογουμένος καλού αυτ/του .
4 μήνες για 15-20 κομάτια είναι χάλια μαύρα.το accord πεφτει πάνω σε άλλα αμάξια που στην Ελλάδα θεωρουνται κορυφαία στα 2000 cc
Απλά accord παίρνουν κάποιοι που ξέρουν... (τελικά πουλάνε 15-20 το μήνα)
HONDA Accord 2.0 vs Civic 1.8