-
'μπαμπά με ακους?'
'ναι'
'Ωραία. Σε 10', 9', 8', 7' ....'3, 2' ,1' και πάμε, 100 και 3Η Δ πατημένη και 50 2Η Α κρατημένη και χάσιμο και 200 5Δ πατημενη....' -
Καλα κοροϊδευετε εσεις..........
Οταν οι παγκοσμιοι μου ζηταν την κορη μου για συνοδηγο ,τοτε να δουμε τι θα λετε , παλιοχαρακτηρες -
Καλημέρα σε όλους.
Δεν λεω καλο χειμώνα ακομα γιατι σκάει ο τζιτζικας.
Πρώτη μέρα στην δουλειά σήμερα μετα τις διακοπές και δεν μπορω να προσαρμοστώ με τιποτα.
Έχω αφήσει και τον πέζουλα για service και θα τον πάρω αργότερα. Υπολογίζω το 'μαλι' να ανέρθει σε καμια 700ρα euros -
Τι σέρβις; Πόσων χλμ;
-
40000 km έχω περιπού, αλλά είχα και κάποιες ζημιες, όπως διαρροή νερού κοντα στον θερμοστάτη, καθως και καποια στραβη δισκόπλακα που πάει για αλλαγή μαζί με όλα τα τακακια.
-
Για τηνδιαρρή νερού από τον θερμοστάτη κάπου είχα διαβάσει πως το αναγνωρίζει η πεζό και πάει στην εγγύηση...
-
Mακαρι, αν και δεν νομιζω να μου το αναγνωρίσουν εμένα, μιας και το δικο μου είναι μοντέλο 2001.
-
Χμμμ... για περίμενε λίγο,,,
-
Χμμμμμμμμμμ Λες????
-
Δεν έχεις να χάσεις τπτ! Αν το ψυκτικό το χάνεις από τον θερμοστάτη, και όχι από κολάρο ή φλάντζα, δοκίμασε να τους μιλήσεις. Να αναφέρεις οπωσδήποτε ότι υπήρχε τεχνική οδηγία.
-
759 πηγε τελικα
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
759 πηγε τελικαεεεεεεεεεεεε???????????
-
Μαζι με περιοδικο ελεγχο c, αλλαγή στα τακακια μπρος πισω, αλλαγη δισκοπλακας, λαδια συνθετικα, κάτι ιμαντες, αλλαγη βάσης θερμοστατη και κατι αλλα μπιχλιμπιδια.
Αμα θελετε σας τα γράφω και αναλυτικά, ειναι ένα κατεβατό.
-
Αν μπορέσεις να κάνεις τον κόπο, θα είναι ενδιαφέρον...σε αντιπροσωπεία;
-
Παραθέτω την λίστα. Το service εγινε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
ΔΙΣΚΟΣ ΕΜ.ΦΡΕΝ. 110,29
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ c 92,50
ΛΑΔΙΑ ULTRA 5W-40 58,88
Ε/Τ ΒΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ 55,50
ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕΤ ΕΜΠΡ 47,09
Α/Κ ΔΙΣΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΦΡΕΝΩΝ 33,30
ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ (ΣΕΤ) 307 32,30
ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕΤ ΟΠΙΣΘ 30,32
Ε/Τ ΤΑΚΑΚΙΩΝ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΩΝ 29,60
ΒΑΣΗ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ TU5JP4 27,52
ΜΠΟΥΖΙ (4) 22,84
ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΩΝ 22,20
ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΡΕΩΣ 307 13,51
ΥΓΡΟ ΨΥΓΕΙΟΥ 5L 11,54
IMANTAΣ 307 Κ6-LE1125 9,27
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ 307 9,08
ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ 7,46
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 7,19
ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ ΟΠ 6,59
ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ DOT4 0.5L 4,43
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ 2,00
YΓΡΟ ΥΑΛ/ΡΩΝ 500 ΜL 1,52
BIΔΑ Μ6Χ 14 F90 (4) 1,32
ΡΟΔΕΛΛΑ ΤΑΠΑΣ 1,01
KΟΛΙΕΣ 40-60 0,73ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 19% 759
-
Τι ιμάντα σου άλλαξαν; είχες χάσει και υγρά φρένων;
-
Τι είναι ο περιοδικός έλεγχος και κοστίζει 90 ευρώ;
Υαλοκαθαριστήρες 30+ ευρώ;Εργατικά;
Το συνολικό ποσό μου φαίνεται εξωφρενικό...
-
Και να σκεφτείς ότι εγώ αλλάζω τα λάστιχα στους υαλοκαθαριστήρες κάθε 6-8 μήνες περίπου με 3-4 ευρώ... χαράτσι! Τα εργατικά είναι ο περιοδικός έλεγχος c αν θυμάμαι καλά. και τα λάδια είναι λίγο τσιμπημένα...
-
O περιοδικος ελεγχος c είναι το μεγάλο service. Υγρα φρένων ζήτησα εγώ να μου αλλάξουν μιας και δεν τα είχα αλλαξει ποτέ. Ο ιμάντας δεν ξέρω ακριβως τι είναι. Στην καρτέλα του service λέει: Kατάσταση και πρόταση ιμάντων αξεσουάρ , και διπλα σημείωση οτι αλλάχτηκε.
-
Στα 40k χλμ αλλάζει ο ιμάντας; Πόσα χρόνια το έχεις το αμάξι;
PEUGEOT FORUM