-
Οδηγώ….ανάβει για κάποιο χρονικό διάστημα (από δευτερόλεπτα μέχρι 5 λεπτά συνήθως) και μετά σβήνει.
Έτσι μου είχαν πει στο συνεργείο. Δεν νομίζω ότι είναι π.χ. κάποιος αισθητήρας. -
Καταρχήν σιγούρεψε την βλάβη που καταγράφεται. Και μετά βλέπεις. Συνήθως παθαίνει κάποια ζημιά ο αισθητήρας στην πλύμνη. Αλλα αν σίγουρα σου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος του abs, αλλάζει το πράγμα.
Καλώδια κτλ είναι ελεγμένα ότι κάνουν καλή επαφή;
-
Αν ήταν ζημιά αισθητήρα λογικά θα έπαιζε και το ταχύμετρο.
Τα καλώδια δεν έχουν ελεγχθεί. Θα πάω την Τετάρτη για ψάξιμο( φοβάμαι ότι θα το κάνουν χειρότερο…).
Δεν βρίσκω λογικό ο εγκέφαλος να επηρεάζεται έτσι εύκολα από τη μεταβολή της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. -
Όχι, το ταχύμετρο δεν έχει καμία σχέση. Την θερμοκρασία περιβάλλοντος όχι, θερμοκρασία μηχανοστασίου όμως, αν και πάλι πολύ απίθανο. Δες τι βλάβη θα σου πουν συγκεκριμένα, και βλέπουμε...
-
Αν βγάλεις την ασφάλεια του ABS χάνεις και το ταχύμετρο. Τουλάχιστον αυτό διάβασα σε κάποιο φόρουμ της οπελ. Ελπίζω να βρω τη λύση την Τετάρτη…..(λέμε τωρα)
-
Μπορεί να κάνω λάθος, οκ! Καλή επιτυχία πάντως...
-
Ευχαριστώ. Θα τη χρειαστώ γιατί στα συνεργεία μόνο κατά τύχη μπορείς να λύσεις κάποιο πρόβλημα…
-
Πες μας και τι έγινε τελικά!
-
Θα βγάλω …δελτίο τύπου όταν επιστρέψω από το «χειρουργείο»
-
Πήγα σήμερα και ξαναβάλαμε το διαγνωστικό. Ο τεχνικός σύμβουλος επέμενε ότι είναι ο εγκέφαλος. Εγώ πάντως είδα δύο διαφορετικούς κωδικούς. Στον ένα πάντως αν είδα καλά(καθόταν αυτός στη θέση του οδηγού και ο γωνία θέασης του τεκ2 δεν μου επέτρεπε να βλέπω καθαρά) στο κείμενο από κάτω περιέχονταν και η λέξη «τάση» (στα αγγλικά). Ο άλλος αναφέρονταν σε βαλβίδες. Αύριο ταξιδεύω. Θα πάρω και μια δεύτερη άποψη από το συνεργείο που είναι στον τόπο προορισμού που μου έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις. Νεότερα σε 10 μέρες.
-
Έχεις πάει φίλε στον ΔΡΟΜΩΝ δίπλα απο την τουοτα στην ε8νική? Αν όχι πήγαινε και ζήτα τον τεχνικό Κάκνο να το δεί. Δεν νομίζω να μην σου βρεί λύση. Τόσο καιρό ταλαιπωρια θα τρελαθούμε!!!
Και για να μην κουράζετε ο φίλος krusenstern δεν είναι πελάτης μου που διαφημίζω απλά έχω δεί ότι κάνει καλά την δουλειά του και προσπαθώ να βοηθήσω τον φίλο
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και για να μην κουράζετε ο φίλος krusenstern δεν είναι πελάτης μου που διαφημίζω απλά έχω δεί ότι κάνει καλά την δουλειά του και προσπαθώ να βοηθήσω τον φίλο
Έεεετσι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έεεετσι!
Προσπάθησε να γράφεις μηνύματα που μπορούν να τα καταλάβουν όλοι και όχι μόνο εσύ. thanks
-
Πήγα αλλά δεν ήταν εκεί. Έχει πάει στην στο συνεργείο του καματερού (έτσι μου είπαν).
-
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
Πήγα αλλά δεν ήταν εκεί. Έχει πάει στην στο συνεργείο του καματερού (έτσι μου είπαν).τραβα στο καματερο, αξίζει τον κόπο νομίζω
Πρόβλημα ABS