Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις
Αν και καινουργιος σε αυτη την μορφη αγωνων, εχω χρονια το μικροβιο. Ξεκινησε ως θεατης και τον τελευταιο χρονο και σαν αγωνιζομενος. Επειδη ομως τα πραγματα δεν πανε και τοσο καλα στους ελληνικους αγωνες, αποφασισαμε να αλλαξουμε πορεια.
Στο θεμα μας ομως
Ειμαστε απο τα ατομα που δεν μπορουμε χωρις μαστορεματα. Σε μπελα να βρισκομαστε με λιγα λογια
Φτηνο αυτοκινητο ηταν, ειχαμε και καποια ανταλακτικα απο γνωστο, σε πολυ καλη κατασταση το βρηκαμε, δεν αργησε να γινει το κακο
Εχουμε σκοπο να το φτιαξουμε οσο το δυνατον πιο ομορφο, με προσωπικη εργασια, εκτος αυτων που δεν γινεται διαφορετικα (βλεπε βαψιμο). Χρονος ψιλουπαρχει (οχι παντα) αλλα δεν βιαζομαστε. Οπως ειπα το αυτοκινητο ειναι αρκετα καλο. Χωρος υπαρχει προς το παρον. Χρημα, για αυτα που θελει, υπαρχει. Γιαυτο πηραμε κατι φτηνο και στην αγορα και στην συντηρηση για να μπορουμε να τα βγαλουμε περα. Ετσι ελπιζουμε τουλαχιστον
Πινακιδες εχει κανονικες. Επειδη η χρηση που θα γινεται θα ειναι αγωνες, και μαστορεμα, γιαυτο σκεφτομστε την λυση των 'αλλων'. Αν υπολογισουμε ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας, θελει 400 ευρω το χρονο χαλαρα. Με τις αλλες θελει τα μισα. Ή κανω λαθος? Αληθεια ποσο κοστιζει να εχεις πινακιδες ΕΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ η ΕΟΟΕ? Συμπερασμα? Ο μονος λογος που το σκεφτομαστε ειναι το κοστος. Εχουμε και ενα αγωνιστικο να πληρωνουμε βλεπετε
Συνοδηγο Νασο απο οτι καταλαβες εχω. μια εγω μια ο ξαδερφος, αρκει να περναμε καλα Οσο για τις συμβουλες, ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη και απο κοντα
Η δικη μας ειναι berlina. Για να χωραμε πιο πολλοι για χαβαλε. Αληθευει πως μπορουν να ειναι και 3 επιβατες σε αγωνα?

Ευχαριστω και παλι!!!