-
Προφανώς δεν έγινα αντιληπτός.
Εννοώ οτι θα ηταν πιο έξυπνο το bandwidth αυτό (ας πούμε ενα σύνολο 50 kb) να μοιραζόταν ισόποσα ανάμεσα σε avatar/sig... Έστω κι αν χρειάζεται offsite linking...
-
Σε κατάλαβα, απλά πλάκα έκανα. Εδώ που τα λέμε δε χρειαζόταν να μικρύνεις την εικόνα κιόλας, επειδή το είπα.
-
Don't worry, εδώ και καιρό ήθελα να δώσω στην εικόνα το grainy look σε στυλ 0-100-0
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σημερα ειπαν οτι θα τον επεκτεινουν με χερσαιες δυναμεις κτλ. Μακαρι!
Ελεος
Προτιμω να βριζουμε ο ενας την μανα του αλλου παρα να διαβαζω τετοια πραγματα.
Δεν ειναι πια φανερο τι κανει ο γαβριηλ;Υπαρχει καποιος mod που ακομα πιστευει οτι ο γαβριηλ εκφραζει στα αλήθεια αποψεις;
Ποσο χαμηλα πρεπει να πεσουν οι συζητησεις μας;Ποτε θα μπει και στο forum μας η λειτουργια ignore user?
+1
Οι διαχειριστές δεν τον σουτάρουν ως 'κατ'αποκλειστικότητα flame baiter'. όπως κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε αλλά δε μου πέφτει και λόγος. Ενα ignore όμως το φόρουμ το χρειάζεται. Κρίμα δεν είναι να αποφεύγουν κάποιοι ολόκληρες θεματικές ενότητες για να μην πέσουν πάνω στον σπάμερ; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
. Κρίμα δεν είναι να αποφεύγουν κάποιοι ολόκληρες θεματικές ενότητες για να μην πέσουν πάνω στον σπάμερ;
Οντως.Δέν ανοίγω κάν,τα ύποπτα θρέντς
Α,καί
μήπως μπορεί κανένα καλό παιδί να μου ξαναβρεί τή χαμένη 037 μου;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Α,καίμήπως μπορεί κανένα καλό παιδί να μου ξαναβρεί τή χαμένη 037 μου;
Αυτήν δεν είχες;Επιπλέον, της περισσότερες φορές που ανοίγω εικόνα που κάποιος χρήστης έχει ανεβάσει στο imageshack, το f-secure βρίσκει trojan. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
-
Aυτήν είχα Δημήτρη,αλλά τήν ξαναβλέπω στήν θέση της.
Κάποιος μόντ θα τήν έκανε τήν δουλειά,και τόν ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οι μηχανές αναζήτησης φυσικά και έχουν πρόσβαση στα μηνύματα των forum. Πολλές φορές χρησιμοποιώ το google για να βρω δημοσιεύσεις μου όταν δεν θυμάμαι σε ποια ενότητα, ή ποια σελίδα ήταν.
Αυτό πως το κάνεις αν επιτρέπεται; Μιλάμε για το παρόν φόρουμ παντα έτσι;
-
Στα φορουμ που ειναι ελευθερα και εγω βρισκω μυνηματα μου.Στο παρον φορουμ ομως οχι.
-
Έχεις δίκιο, Χρήστο. Στο δικό μας δεν λειτουργεί. Μπερδεύτηκα με τα άλλα fora όπου γράφω.
-
Πως γινεται απο χθες στην ενοτητα 'Ελληνικοι Αγωνες' να εχει κανει 2 δημοσιευσεις ο nikors και να εμφανιζει στην 'αρχικη σελιδα' τελευταια δημοσιευση στην ενοτητα, ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Πως γινεται απο χθες στην ενοτητα 'Ελληνικοι Αγωνες' να εχει κανει 2 δημοσιευσεις ο nikors και να εμφανιζει στην 'αρχικη σελιδα' τελευταια δημοσιευση στην ενοτητα, ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ?Μπορεί να συμβεί, αν οι δημοσιεύσεις έχουν διαφορά μερικών δευτερολέπτων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πως γινεται απο χθες στην ενοτητα 'Ελληνικοι Αγωνες' να εχει κανει 2 δημοσιευσεις ο nikors και να εμφανιζει στην 'αρχικη σελιδα' τελευταια δημοσιευση στην ενοτητα, ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ?
Μπορεί να συμβεί, αν οι δημοσιεύσεις έχουν διαφορά μερικών δευτερολέπτων.
09/08/06 11:56
09/08/06 12:15
-
Νταξ... μερικά δευτερόλεπτα είναι (1140 sec για την ακρίβεια)
-
-
Αν μπορεί να γίνει κάτι με τη ταχύτητα του φόρουμ καλά θα ήταν.
Είναι κάποιες φορές που κυριολεκτικά καταντά αηδία.
Ταχύτητα ανύπαρκτη. -
Ειδικά σήμερα και χθες και προχθες...
-
Διακοπές έχουμε ρε παιδιά μη ζητάτε κι εσείς πολλά...λίγη υπομονή θέλει..
-
Μια βοηθεια ρε παιδια. Πριν μερικες μερες εκανα ενα σχολιο στο θεμα 'ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ' στο 'Περι Αυτοκινησης' και τωρα βλεπω οτι με καποιο τροπο ανοιξα ενα ολοκληρο θεμα με τιτλο 'ΖΩΑ ΖΩΑ [2]'
-
Έγινε διάσπαση το 'ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ' σε '[#1]' και '[#2]' από moderator για να μην έχουμε topics με πολλές σελίδες.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM