-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Τέτοιες μπανιερο-πισίνες μ'αρέσουν παιδιά! Τί να πω; Περί ορέξεως ...κολοκυθόπιττα!
Σωστόοος. Αφού σου αρέσει 'χτύπα το' και καλοτάξιδο να είναι.
Περιμένουμε και τις εντυπώσεις σου βέβαια.
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
εγω οταν τα βλεπω στο δρομο ανοιχτα νομιζω οτι καποιος βγηκε βολτα με τη μπανιερα του!!!γμτ πηγα να το γραψω, αλλα μετα σκεφτηκα οτι ισως γινω σπαστικος..
απο την αλλη, αφου ρωταει αποψεις.....το ιδιο πραγμα μου συμβαινει. ειδικα ανοιχτο, οπως τα λες.. ειναι και τεραστιο το τιμημενο, και μου χτυπαει ασχημα που του λειπει η λαμαρινα απο πανω..
παρε ρε συ κανα ευρωπαϊκο.. καμια ε36 cabrio ξερω'γω// πολυ καλυτερη μου φαινεται
-
Όπως προανέφερα είναι το στυλ που μου αρέσει. Αν έπαιρνα καινούριο και το φύσαγα το παραδάκι θα έπαιρνα το volvo.
Όσο για τις απόψεις είναι όλες ευπρόσδεκτες!
-
Αφού σου αρέσει φίλε μου και έχεις συνεργείο εμπιστοσύνης, χτύπα το!
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Το συγκεκριμένο αμάξι έβγαλε πάρα πολλά χαζοπροβλήματα
Κάποιο παράδειγμα;
Συγνώμη που άργησα, λείπω σε διακοπές.
Εννοώ πως κάποιες ηλεκτρονικές ενδείξεις δε δουλεύουν (όπως το οδόμετρο, στροφόμετρο), κάποια κομμάτια στο εσωτερικό αποσυναρμολογήθηκαν, όπως διακόπτες και το πλαστικό πλαίσιο απ' όπου βγαίνει η ζώνη (καλοπιστικό καθαρά θέμα), κάποια ηλεκτρικά, όπως το δυναμό χάλασαν αλλά το αμάξι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μια φορά που χρειάστηκε να αλλάξει η πόρτα του συνοδηγού λόγω χτυπήματος, η διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικές ήταν μηδενική.
Τη γνώμη σας για το chrysler Stratus Cabrio