-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και μια που ειπες για Cisco... καλα, ακομα με κονσολα σεταρονται? Ενα μαμημενο web interface δεν τα φτιαξανε? Απλα ειχα πριν λιγες μερες μια στενη επαφη με ενα Cisco router 8xx και με εξεπληξε λιγακι... Και καλα θεωρειται ποιο PRO αν τα κανουμε ολα με το χερι?Υπάρχει Web interface. Αλλά δεν μπορείς να κανεις τα πάντα με αυτό.
Αν νομίζεις πως και στα Windows μπορείς να κάνεις τα πάντα με το GUI... Τα πιο χρήσιμα (και κρυφά) utilities είναι command line (πχ. όλα τα εργαλεία για να ρυθμίσεις ή να συνεφέρεις το Active Directory)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ερώτησις: έχω δύο αρχεία .avi που θέλω να τα ενώσω σε ένα. Ποιο καλό, οικονομικό (κοινώς freeware) προγραμματάκι θα μου κάνει τη δουλειά μου;
Το Virtual Dub
αν εχουν κοπει με hjsplit επισης...
-
Παίδες HELPPPP!
Χθες εγκατέστησα σύνδεση DSL στο σπίτι. Λειτούργησε ok. Μια κ που δεν είχα internet κανά 7μηνο έκανα όλα τα απαραίτητα updates στο zone alarm, antivir, firefox, thunderbird. Κ εκεί όλα ok. Βέβαια δεν ξέρω τι μ έπιασε κ έβαλα αρκετά add-ons στα firefox k thunderbird.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί σήμερα το πρωί δεν bootαρει???
Ξεκινάει κανονικά διαβάζει τα πάντα κ βγάζει στιγμιαία μια μπλε οθόνη με μηνύματα κ ξαναbootαρει.Δοκίμασα την επιλογή με τα πιο recet settings ξανά το ίδιο.
Μόνο σε safe mode μπορώ να μπω. Τι διάολο???
Εκάνα κ ένα scan στον folder που είχε κατεβάσει τα add-ons δεν έβγαλε τίποτα. (δεν είχα χρόνο για full scan όλου του δίσκου). Βέβαια να πω οτι μου έκανε εντύπωση οτι καθυστέρησε αρκετά να scanαρει το συγκεκριμένο folder.Καμιά ιδέα???
-
Το μόντεμ το συνδέεις με USB ή με Ethernet; Αν το δεύτερο, δοκίμασε από safe mode:
- απεγκατάσταση ή (αν το θες πολύ) κλείσιμο του Zone Alarm με απενεργοποίηση της εκκίνησή του με τα windows.
- απενεργοποίηση της σύνδεσης από το εικονίδιο στην taskbar, επανεκκίνηση και ενεργοποίηση - μετά ενεργοποίηση του ZA. Μου είχε τύχει παρόμοιο πρόβλημα παλιότερα.
-
Το έχω συνδέσει με ethernet.
Στο safe mode δεν φορτώνει το za. Αλλά θα κάνω απεγκατάσταση ή θα το φορτώσω για να το ρυθμίσω να μην κάνει start αν είναι. Αυτό λες να φταίει? -
Όταν απενεργοποιούσα τη σύνδεση και την ενεργοποιούσα ξανά, μου έβγαινε μπλε οθόνη. Είχα ΖΑ. Από τότε που το παράτησα δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
-
Σε εμενα ANTIVIR & ZONE ALARM δεν συνεργαζονται.Οταν δοκιμασα το ΖΑ μου εκλεινε το antivir χωρις να υπαρχει δυνατοτητα να το ενεργοποιησω εστω χειροκινητα!Επισης πουθενα δεν εβρισκα εικονιδιο του ΖΑ για να μπορεσω να το τρεξω ή να το απενεργοποιησω!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε εμενα ANTIVIR & ZONE ALARM δεν συνεργαζονται.Οταν δοκιμασα το ΖΑ μου εκλεινε το antivir χωρις να υπαρχει δυνατοτητα να το ενεργοποιησω εστω χειροκινητα!Επισης πουθενα δεν εβρισκα εικονιδιο του ΖΑ για να μπορεσω να το τρεξω ή να το απενεργοποιησω!!σε εμενα συνεργαζονταν μια χαρα.
-
Πάντως τον συνδυασμό τον έχω πολύ καιρό στο γραφείο κ παλαιότερα στο σπίτι χώρις κάποιο εμφανές πρόβλημα. Αυτό που είδα βέβαια στο γραφείο ήταν οτι το τελευταίο ή το προτελευταίο update είχε προβλήμα. Στο γραφείο το απεγκατέστησα κ έβαλα το προηγούμενο. Στο τελευταίο χανόταν το Icon από το systray κ απ ότι είχα διαβάσει στα forum του za είχε ολόκληρη διαδικασία για να το φτιάξεις αυτό.
Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω.
Κάποιο άλλο free firewall για να πάρει την θέση του? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σε εμενα ANTIVIR & ZONE ALARM δεν συνεργαζονται.Οταν δοκιμασα το ΖΑ μου εκλεινε το antivir χωρις να υπαρχει δυνατοτητα να το ενεργοποιησω εστω χειροκινητα!Επισης πουθενα δεν εβρισκα εικονιδιο του ΖΑ για να μπορεσω να το τρεξω ή να το απενεργοποιησω!!
σε εμενα συνεργαζονταν μια χαρα.
Τι να σου πω και τι να σου απαντησω;
Τα pc και τα παραξενα τους!! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Πάντως τον συνδυασμό τον έχω πολύ καιρό στο γραφείο κ παλαιότερα στο σπίτι χώρις κάποιο εμφανές πρόβλημα. Αυτό που είδα βέβαια στο γραφείο ήταν οτι το τελευταίο ή το προτελευταίο update είχε προβλήμα. Στο γραφείο το απεγκατέστησα κ έβαλα το προηγούμενο. Στο τελευταίο χανόταν το Icon από το systray κ απ ότι είχα διαβάσει στα forum του za είχε ολόκληρη διαδικασία για να το φτιάξεις αυτό.Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω.
Κάποιο άλλο free firewall για να πάρει την θέση του?Kerio Personal Firewall (ρίξε μια ματιά 2-3 σελίδες πίσω)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάντως τον συνδυασμό τον έχω πολύ καιρό στο γραφείο κ παλαιότερα στο σπίτι χώρις κάποιο εμφανές πρόβλημα. Αυτό που είδα βέβαια στο γραφείο ήταν οτι το τελευταίο ή το προτελευταίο update είχε προβλήμα. Στο γραφείο το απεγκατέστησα κ έβαλα το προηγούμενο. Στο τελευταίο χανόταν το Icon από το systray κ απ ότι είχα διαβάσει στα forum του za είχε ολόκληρη διαδικασία για να το φτιάξεις αυτό.
Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω.
Κάποιο άλλο free firewall για να πάρει την θέση του?Kerio Personal Firewall (ρίξε μια ματιά 2-3 σελίδες πίσω)
Καψόνια μου κάνεις? 2-3 σελίδες πίσω διαβάζω για Mercedes κ Fiatακια...!!!
Thanks θα το ψαξω.
-
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Problem solved.
Boutαρα σε safe mode κ απενεργοποιησα το za, reboot κ παλι τα ίδια,
boot ξανά σε safe mode κ απεγκατάσταση τελείως το za. Boot ξανά κ όλα μια χαρά!Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ερώτησις: έχω δύο αρχεία .avi που θέλω να τα ενώσω σε ένα. Ποιο καλό, οικονομικό (κοινώς freeware) προγραμματάκι θα μου κάνει τη δουλειά μου;
Το Virtual Dub
αν εχουν κοπει με hjsplit επισης...
Τhanks guys!
-
Okkk , Kerio 4.2.2 is active. Κατέβασα πρώτα την 4.3.268 αλλά μέχρι εγώ να βρώ cracks κλπ καληνύχτα, οπότε πήγα στο free version.
Ερώτηση: Συνδέοντας ένα 2ο pc στο router της DSL (zyxel wifi) μπορώ να κάνω δικτυακή σύνδεση τα 2 pc. πως μπορώ να βάλω passwords για την προστασία του δικτύου αυτού? Δηλαδή έτσι διάβασα πως πρέπει να βάλω pass.
Επίσης το άλλο pc έχει F-secure antivirus, λέτε να έχει πρόβλημα αν εγκαταστήσω κ εκεί το kerio? να το σουτάρω κ να βάλω κ εκεί το antivir?
-
Οι 5 εκδόσεις των Win Vista: (καλύτερη όλων η Ultimate)
Windows Vista Business
Regardless of the size of your organization, Windows Vista Business will help you lower your PC management costs, improve your security, enhance your productivity, and help you stay better connected.Windows Vista Enterprise
Windows Vista Enterprise is designed to meet the needs of large global organizations with highly complex IT infrastructures. Windows Vista Enterprise can help you lower your IT costs while providing additional layers of protection for your sensitive data.Windows Vista Home Premium
Whether you choose to use your PC to write e-mail and surf the Internet, for home entertainment, or to track your household expenses, Windows Vista Home Premium delivers a more complete and satisfying computing experience.Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic is designed to deliver improved reliability, security, and usability to home PC users who just want to do the basics with their PCs.Windows Vista Ultimate
If you want all of the best business features, all of the best mobility features, and all of the best home entertainment features that Windows Vista has to offer, Windows Vista Ultimate is the solution for you. With Windows Vista Ultimate you don't have to compromise. -
Tι προγραμμα χρειαζομαι για να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια που κατεβασα;
-
Δηλαδή; Πώς θες να τους βάλεις; Τους έχεις ήδη και θες να τους παίξεις, θες να τους φτιάξεις από την αρχή, θες να τους κάψεις στην ταινία...;
-
Εχω την ταινια σε πολλα rar αρχεια,εχω τους ελληνικους υποτιτλους (2 .srt files) , και εχω και την απορία!
-
Τρέχεις κάποιο από τα rar με το winrar, το αποσυμπιέζεις κι έχεις την ταινία.
Οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία για να παίξουν (εκτός της κατάληξης εννοείται).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]