-
δεν αποδικνύεται και πολύ calm όπως είχε δηλώσει πριν τον αγώνα....
-
-
θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι 'αντίσταση' θα έχουν οι Μακλάρεν αν καταταχθούν μπροστά από τον Αλόνσο σε μια πίστα που το προσπέρασμα είναι δύσκολο
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Αυτό και αν είναι δώρο για την Ferrari !!
Κάποιοι θα μιλήσουν για παράγκα...Εσυ το ειπες απο μονος σου . Καλυτερα να τον αποκλεισουν τον Αλονσο απο τους υπολοιπους αγωνες για να εξασφαλισει ο δικος σας το πρωταθλημα απο νωρις
Ενώ μέχρι την μέση του πρωταθλήματος πάλι ευνοούνταν η Ferrari με την απαγόρευση των flexi wings και την τιμωρία του MS στο Μονακό... Δεν θέλω να πιστεύω ότι η FIA ''μαγειρεύει'' το πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Alonso's move on Dornbos:Έως επικίνδυνη μου φάνηκε η ενέργειά του... Ο Dornbos αναγκάστηκε να τραβηχτεί στην άκρη για να μη συγκρουστουν.
Ένας νέος Schumi γεννιέται;
-
Aχρείαστο τελείως αυτό που έκανε ο Alonso...
Αν είχε 2 δευτερόλεπτα ποινή και στα τελευταία 5 GP θα ξεκινούσε:
Hockenheim - 19ος
Magny-Cours - 20ος
Indianapolis - 21ος
Montreal - 20ος
Silverstone - 16οςΒεβαια μπορεί τότε να μην πολυ-πίεζε στο Q1.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Alonso's move on Dornbos:
Έως επικίνδυνη μου φάνηκε η ενέργειά του... Ο Dornbos αναγκάστηκε να τραβηχτεί στην άκρη για να μη συγκρουστουν.
μπαααα μάλλον ένας νέος Villeneuve καλύτερα, θυμάσαι τα καμωματά του το 97? Χόμπι το είχε το overtaking under yellow flags
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Βεβαια μπορεί τότε να μην πολυ-πίεζε στο Q1.
το Q1 θα το περάσει και σίγουρα όχι το Q2. Απλά δε πιστεύω να πιάσει τη 10η θέση εκτός βέβαια να τρέξει εντελώς άδειος και με φρέσκα ελαστικά που είναι το πιο πιθανό να κάνει
-
Έως επικίνδυνη μου φάνηκε η ενέργειά του... Ο Dornbos αναγκάστηκε να τραβηχτεί στην άκρη για να μη συγκρουστουν.
μπαααα μάλλον ένας νέος Villeneuve καλύτερα, θυμάσαι τα καμωματά του το 97? Χόμπι το είχε το overtaking under yellow flags
Όχι, να σου πω την αλήθεια! Για τόσο σημαντικά θέματα όπως η Φ1 έχω μνήμη χρυσόψαρου! Θυμάμαι μόνο τους 2-3 τελευταίους αγώνες που είδα!
Θυμάμαι και κάποια highlights, αλλά ποιος, που, πότε κλπ δεεεν....
-
-
Ακόμα δεν εμβολίζει στεγνά αντιπάλους του όπως το ίνδαλμα σου όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακόμα δεν εμβολίζει στεγνά αντιπάλους του όπως το ίνδαλμα σου όμως...
όπως το βλέπει κανείς
-
Τί να λέμε τώρα;
====**Σαν το Μιχαλάκι κανείς **...μα κανείς....
κι αν εξαιρέσουμε το φετεινό Μονακό και με ατιμωρησία το Μιχαλάκι.
ο ιθπανός πρωταθλητής έχει χάσει την ψυχραιμία του αλλά δεν του φταίει κανεις ...το κούφιο του μυαλό ....
-
Τιμωρηθηκε ο Αλονσο?? Καλα να παθει.. Και αυτο το λέω διότι σε μια τόσο κρισιμη στιγμη του πρωταθληματος, όταν εχεις αρχισει να κινδυνευεις σοβαρα να χασεις τον τιτλο, δεν κανεις μαγκιτσες στα ελευθερα δοκιμαστικα (ημαρτον δηλαδη, ουτε καν στον αγωνα! ).
Αυτη η Ουγγαρια δεν τον πάει πάντως.. Το φετινο όμως εχω μια αισθηση οτι θα του στοιχήσει πολυ.....
-
Sat practice: Schu sets searing pace
Saturday, 05, August, 2006, 11:09Michael Schumacher unleashed a stunning last lap stunner to knock team-mate Felipe Massa off the top of the times in Saturday morning practice - with his time over a second clear of the next non-Ferrari runner.
The German, chasing his fourth straight victory in Hungary, had been way down the timing sheets for most of the hour, but clocked the three fastest sector times on his final run to go almost 0.7s clear of Felipe Massa and over a second faster than the next best man, Robert Kubica in the BMW
But Jenson Button created the other big news of the hour when he brought out the red flag just 20 minutes in to the session, when he stopped on track with flames coming from the back of his Honda.
If the Briton is forced to change his engine before qualifying, he will incur a 10 place grid penalty.
-
εγω βλεπω πως οσο πιεζεται λογο βαθμολογιας κ ζοριζεται λογο προβληματων στην ομαδα του ο ισπανος τοσο θα κανει λαθη κ μ@λακιες (βλεπετε κ την αβιαστο λαθος κ την εξοδο που ειχε στην Γερμανία-Hockenheim, σε μια φαση του αγωνα που πηγαινε μονο για να τερματισει) κ αυτο που εγινε στην ουγγαρια με το πεναλντι,
θα εχει κ συνεχεια αυτη η Ιστορια
-
Θα μπεί δεκάδα πιστεύω ο Alonso στο τέλος των δοκιμαστικών !!! Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό αύριο όμως δεν ξέρω (λάστιχα, σετ που του μένουν κτλ)
-
Saturday Practice
Pos Driver Constructor Time Laps
1 Michael Schumacher Scuderia Ferrari 1m20.795 11
2 Felipe Massa Scuderia Ferrari 1m21.472 11
3 Robert Kubica BMW Sauber 1m21.806 18
4 Rubens Barrichello Honda Racing 1m21.833 18
5 Fernando Alonso Renault 1m22.119 25
6 Giancarlo Fisichella Renault 1m22.340 13
7 Christian Klien Red Bull Racing 1m22.362 15
8 Pedro de la Rosa Team McLaren Mercedes 1m22.424 14
9 Tonio Luizzi Toro Rosso 1m22.560 14
10 Kimi Raikkonen Team McLaren Mercedes 1m22.599 8
11 David Coulthard Red Bull Racing 1m22.643 14
12 Mark Webber Williams F1 1m22.839 17
13 Tiago Monteiro MF1 Racing 1m23.819 12
14 Scott Speed Toro Rosso 1m23.858 16
15 Ralf Schumacher Toyota 1m23.963 13
16 Nico Rosberg Williams F1 1m24.381 15
17 Jenson Button Honda Racing 1m24.731 4
18 Takuma Sato Super Aguri 1m24.847 15
19 Jarno Trulli Toyota 1m25.373 16
20 Nick Heidfeld BMW Sauber 1m25.597 14
21 Christijan Albers MF1 Racing 1m26.047 12
22 Sakon Yamamoto Super Aguri 1m26.260 19 -
Ο ms μαλλον θα λαβει κι αυτος την ιδια ποινη με τον Alonso.
-
τουλάχιστον δε πιστεύω να μας προβληματίσει η ποινή αφού λογικά θα περάσουμε το Q1
Επίσημο thread:GP Ουγγαρίας-Hungaroring