-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(χωρις να θελω να ξεκινησω κατι vs κατι και με εντελως..... αντικειμενικα κριτηρια , αυτο το αισθητικο εκτρωμα που εχεις στην υπογραφη σου, σοβαρα σ' αρεσει; καλο αμαξι, αλλα καθε φορα που το βλέπω, αναρωτιεμαι ποσα κιλα καγκουρας μπορει να ειναι ο σχεδιαστης μιας μεγαλης εταιρειας )
Αν είχες Firefox θα έβαζες το adblock και τα ματάκια σου ησύχαζαν απ' το μαρτύριό τους!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
pasxos
ε οχι και περιεργα περιεργα θα ηταν τα αναποδα
Πασχαλη, τα δικα του ειναι τα 'κανονικα' και τα υπολοιπα τα 'αλλα'.. Μην τα ξαναλέμε...
-
ΕΧΩ firefox. Ν' αρχισω να τον χρησιμοποιώ λες;
Funis
(Ωχ, τον ηπιαμε τωρα )
Εσυ, λεει, δε μπαινεις στο pub -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Funis
(Ωχ, τον ηπιαμε τωρα )
Εσυ, λεει, δε μπαινεις στο pubΕτσι λεει, αλλα να που μπήκα!! Το Νου σου
-
Εχει και θεματικη ενοτητα Φ1, ξερεις
Πανε εκει μεχρι να πω τα δικα μου και μετα μπες και γραψε ο,τι γουσταρεις
Γιατι με τις γυναικες, ως γνωστον, δε βγαζω ακρη -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:roll:ΕΧΩ firefox. Ν' αρχισω να τον χρησιμοποιώ λες;
Πολύ προπαγάνδα πέφτει σήμερα στο φορουμ για τον firefox... Βάλτον ρε Χρήστο να βρεις την υγειά σου... Απορίες μετά δε δεχόμαστε...
Α!Και που σαι..άσε την Ηλέκτρα να λέει ό,τι θέλει..Κάτι ξέρει... Ακους εκεί δεν τα πας καλά με τις γυναίκες...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κατσε να σκεφτω τι θα παιρνα με 40-45k
**Α3 **3.2, 130, Brera, ισως το ΤΤ.....Θελουμε να τα'χουμε καλά με ολους?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α!Και που σαι..άσε την Ηλέκτρα να λέει ό,τι θέλει..Κάτι ξέρει... Ακους εκεί δεν τα πας καλά με τις γυναίκες...Ο,τι κατι ξερει, κατι ξερει
Δεν βγαζω ακρη ειπαμεhrdoukas
Κανονικα, ναι. Αλλα ξεχνας οτι εθαψα τους γιαπωνεζους
-
hrdoukas
Εμ τι νόμιζες σιγά μην αρχίσει προστριβές με τους Vagέλληδες.... Αφού είναι πολύ Alfisti λέμε....Μου το είπε με πμ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
hrdoukasΕμ τι νόμιζες σιγά μην αρχίσει προστριβές με τους Vagέλληδες.... Αφού είναι πολύ Alfisti λέμε....Μου το είπε με πμ....
Α, το λεω και δημοσια
Αλλα ειμαι αντικειμενικος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
hrdoukas
Κανονικα, ναι. Αλλα ξεχνας οτι εθαψα τους γιαπωνεζους
Τι να τους κάνεις τους γιαπωνέζους; Αμα πιάσεις τους άλλους δυο μέχρι και Δήμαρχος Αθηναίων βγαίνεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος είναι για δικτυακό MOHAA?
Αυτά τα λένε πιο πρίν να κανονίσουμε κ εμείς.....
Όποιος ενδιαφέρεται για απόψε, να στήσω ένα σερβεράκι
msn me το βράδυΛοιπόν εγω είμαι έτοιμη....
Πέρασα και το spearhead στον υπολογιστή...
Σε περίπτωση που το προτιμήσουμε....
Κυριε krusenstern...τι θα γίνει...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
hrdoukas
Εμ τι νόμιζες σιγά μην αρχίσει προστριβές με τους Vagέλληδες.... Αφού είναι πολύ Alfisti λέμε....Μου το είπε με πμ....
Α, το λεω και δημοσια
Αλλα ειμαι αντικειμενικοςΚάτσε κάτσε,περίμενε μισό λεπτό να το περάσω στο 'Θάψτε τους Vagέλληδες'..
Αλήθεια αμα συναντηθούμε για να σου γνωρίσω την κοπέλα που ενδιαφέρεσαι με το Focus θα έρθεις..; -
ΜΟΝΟ Focus
Γιατι, πρεπει να ντρεπομαι;
hrdoukas
(μην αφησουμε απ' εξω και την ηπαμερικανικη πολυεθνικη )
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Ποιος είναι για δικτυακό MOHAA?
Αυτά τα λένε πιο πρίν να κανονίσουμε κ εμείς.....
Όποιος ενδιαφέρεται για απόψε, να στήσω ένα σερβεράκι
msn me το βράδυΛοιπόν εγω είμαι έτοιμη....
Πέρασα και το spearhead στον υπολογιστή...
Σε περίπτωση που το προτιμήσουμε....
Κυριε krusenstern...τι θα γίνει...
Βασικά.. εγώ για Breakthrough μιλούσα (είναι το επόμενο από το Spearhead), αλλά οκ, ας γίνει με Spearhead. Όποιος θέλει, ας με βρει στο msn ΤΩΡΑ! (ορατό από το προφίλ μου).
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΜΟΝΟ FocusΓιατι, πρεπει να ντρεπομαι;
Όχι ρε συ απλά άμα είναι έτσι να φέρω μια άλλη μαζόχα που της αρέσουν τα Focus...
Επειδή δεν έχει δει το δικό μου ακόμα..μπορώ να σου προσφέρω το Bravo και να πέσω στο επίπεδο να πάρω εγώ το Focus.. Αντε..θα κάνεις και καλή εντύπωση... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επειδή δεν έχει δει το δικό μου ακόμα..μπορώ να σου προσφέρω το Bravo και να πέσω στο επίπεδο να πάρω εγώ το Focus.. Αντε..θα κάνεις και καλή εντύπωση...Δεν ειμαι γενικα ιταλοφιλος Alfista ειμαι
Από τα Φιατ μονο το GP μ' αρεσει και η ρεσεψιονιστ στη σπικαρ στον ΑλιμοΕπειτα, ξερεις τι λενε: τις γυναικες και τ' αμαξια δεν τα δανειζουνε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επειδή δεν έχει δει το δικό μου ακόμα..μπορώ να σου προσφέρω το Bravo και να πέσω στο επίπεδο να πάρω εγώ το Focus.. Αντε..θα κάνεις και καλή εντύπωση...
Δεν ειμαι γενικα ιταλοφιλος Alfista ειμαι
Από τα Φιατ μονο το GP μ' αρεσει και η ρεσεψιονιστ στη σπικαρ στον ΑλιμοΕπειτα, ξερεις τι λενε: τις γυναικες και τ' αμαξια δεν τα δανειζουνε
Ελα τώρα που δεν είσαι ιταλόφιλος.. Τη ρεσεψιονιστ στη Σπικάρ πως δεν την έχω πετύχει;;;
Σωστός στο τελευταίο...απλά είναι για καλό σκοπό... -
Ιταλόφιλος είναι! Αφού τον πήγα βόλτα με το Punto και δεν μίσησε τα ιταλικά, είναι ιταλόφιλος!
-
Εχω ξαναπαει βολτα με Punto Εχω οδηγησει κιολας. Συνηθισα
πασχε, κανε μια βολτα απο Αλιμο απεναντι από το Καρφουρ (και καλα να ρωτησεις για το GP ) και ριξε κατα κει ενα βλεφαρο.... Μελαχρινη, αλλα στο δικο μου στυλ (μην περιμενεις καμια διμετρη) κι απ' οτι μαθαινω χωρις (αξιολογη) δεσμευση
Εχει καψει, λεει, πολλες καρδιες
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]