-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Åßäåò; Ôïõò êÜíåéò êïìðëéìÝíôï, ôéò ðáñåíï÷ëåßò óåîïõáëéêÜ. Äåí ôïõò ëåò ôßðïôá, áíáñùôéïýíôáé ìÞðùò åßóáé áäéÜöïñïò Þ ãêÝé Þ áíáßóèçôïò Þ âüäé.
Åõôõ÷þò ðñüëáâá êáé óõíÜíôçóá êáé ãõíáßêá ðïõ äåí äéáêáôå÷üôáí áðï ôÝôïéåò åììïíÝò
ÐáñÜäåéóïïïò(áëëÜ ãéá ðïëý ëßãï äõóôõ÷þò) -
Υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες.
-
Á õðÜñ÷ïõí ëÝåé ,áëëÜ ðïõ äåí óå âïçèÜ êáíåßò íá ôéò âñåßò,ãéÜôé Üñáãå??
-
Θα σου απαντήσω με μαντινάδα:
Χρυσάφι ένας έβρηκε και όλοι εζηλεύαν
Που βρήκε το αυτός κι αυτοί αλλού γυρεύανΚι επά τονε ρωτάγανε πού ηύρε το να πει
Μα κι αυτουνού του χωριανού κιαείς δεν είχε πειΠού είναι το το μάλαμα, να πάει για να το πάρει
Γι'αυτό κι είναι και σπάνιο, κι όι για το παζάρι. -
KáëÞ ç ìáíôéíÜäá
-
Θα σου απαντήσω με μαντινάδα:Χρυσάφι ένας έβρηκε και όλοι εζηλεύαν
Που βρήκε το αυτός κι αυτοί αλλού γυρεύανΚι επά τονε ρωτάγανε πού ηύρε το να πει
Μα κι αυτουνού του χωριανού κιαείς δεν είχε πειΠού είναι το το μάλαμα, να πάει για να το πάρει
Γι'αυτό κι είναι και σπάνιο, κι όι για το παζάρι.ΕΛΑ-ΕΛΑ
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΦΤΕΙ
skullone ΣΚΙΖΕΙΣ -
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η kamil,ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΩΝ Η kamil,ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ(ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ'ΓΡΑΨΕ...).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ(ΥΠΟΠΤΕΥΩΜΑΙ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΩΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.
ΤΙ ΛΕΤΕ. -
Ðïëý óùóôÜ ôï èÝôåéò Hunter êÜèå íÝïò óýíôñïöïò åßíáé êÜôé ôï äéáöïñåôéêü áëëÜ áò áðïöåýãïõìå ôéò åðáíáëÞøåéò
-
hunter ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης
πιστεύω οτι κάθε μέρα της ζωής μας είναι και λίγο διαφορετική απο την προηγούμενη, έτσι πράγματα που θέλαμε/ψάχναμε η μας άρεσαν χτες μπορεί να μην μας αρέσουν αύριο...το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους...
παρατηρήστε το κι εσείς, αν κάνετε ένα flash-back στις περασμένες σας σχέσεις θα διαπιστώσετε οτι υπάρχουν σχέσεις που σήμερα δεν θα σας ταίριαζαν καθόλου ενω τη δεδομένη στιγμή φάνταζαν ιδανικές... -
για να κάνω κι εγώ ένα γκαλοπ...τι πιστεύετε για την φράση 'έχεις δίπλα σου αυτό που σου αξίζει'
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ãéá íá êÜíù êé åãþ Ýíá ãêáëïð...ôé ðéóôåýåôå ãéá ôçí öñÜóç 'Ý÷åéò äßðëá óïõ áõôü ðïõ óïõ áîßæåé'Äåí èá ìðïñïýóå íá äéáôõðùèåß êáëýôåñá ......
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί καλύτερα ......εννοώ αν το έχεις σκεφτεί ποτέ σοβαρά
σε έχει κάνει ίσως να σκεφτείς να διακόψεις μια σχέση μόνο και μόνο
επειδή διαπίστωσες οτι δεν αξίζει **για σένα **η κοπέλα που έχεις δίπλα σου? -
Θα σου απαντήσω με μαντινάδα:skullone ο μαντιναδόρος του forum
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Äåí èá ìðïñïýóå íá äéáôõðùèåß êáëýôåñá ......
åííïþ áí ôï Ý÷åéò óêåöôåß ðïôÝ óïâáñÜ
óå Ý÷åé êÜíåé ßóùò íá óêåöôåßò íá äéáêüøåéò ìéá ó÷Ýóç ìüíï êáé ìüíï
åðåéäÞ äéáðßóôùóåò ïôé äåí áîßæåé **ãéá óÝíá **ç êïðÝëá ðïõ Ý÷åéò äßðëá óïõ?Áêñéâþò ãéá áõôü ôï ëüãï ôåñìáôßæù ìéá ó÷Ýóç.¼ôáí áêïýò Üëëá êáé ãßíïíôáé Üëëá
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Ακριβώς για αυτό το λόγο τερματίζω μια σχέση.Όταν ακούς άλλα και γίνονται άλλαεγώ έτυχε να το ακούσω πριν δυο χρόνια και έκτοτε το τηρώ...
στερνή μου γνώση να 'σαι είχα πρώτα -
Áõôü åßíáé êáé ôï ùñáßï/Üó÷çìï ôçò õðüèåóçò
Ôá ìáèáßíåéò óôçí ðïñåßá!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
για να κάνω κι εγώ ένα γκαλοπ...τι πιστεύετε για την φράση 'έχεις δίπλα σου αυτό που σου αξίζει'σωστό σωστό!!!!!!
Γι'αυτό κι εγώ δίπλα μου θέλω να έχω το τεκνό, τον σωφέρ, το pool-boy!!!
επίσης πιστεύω οτι μου αξίζει ο Mπαντέρας!
ποιος θα αναλάβει να του το πει? Η θέση του είναι δίπλα μου!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
επίσης πιστεύω οτι μου αξίζει ο Mπαντέρας!
ποιος θα αναλάβει να του το πει? Η θέση του είναι δίπλα μου!!!!τι να τον κάνεις τον μπούλη τώρα ?? έτσι πως τον έχει σαν σκυλάκι η μέγαιρα η γυναίκα του...χαλι μαύρο...
είπαμε ο άνδρας πρέπει να είναι ξεπροβατιάρης [θύμισε μου να σου το εξηγήσω στο καρτ αυριο ]
αφου το ρίξαμε πάλι το επίπεδο να πώ οτι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πιο προς το μεστωμένο
κάτι απο Pierce Brosnan, μ' αυτή την κ@@@@@@ τη φωνή...να σου μιλάει και να λιώνεις -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Salome έτσι και πεις 'θέλω' στην παχύσαρκη νεοΕλληνική κοινωνία, να δεις για πότε θα 'σου κρεμάσουν κουδούνια'. Καλώς ή κακώς ζούμε σ' αυτήν την κοινωνία. Εάν δεν θέλεις να απονονωθείς, αναγκάζεσαι να πας με τα νερά τους. Θέλει πολλά άντερα να πας κόντρα στο ρεύμα.Και οι πιο πολλοί δεν τα έχουν.
Οποτε διαλέγουμε τον πολύ εύκολο δρόμο, ρίχνουμε το μπαλάκι στην κοινωνία (αυτή φταίει) και περιμένουμε όλη μας την ζωή μήπως και αλλάξει κάτι από μόνο του. Ααααχ, με αυτή την λογική ακόμη αμόρφωτες στην κουζίνα θα είμασταν.
Δεν με κατάλαβες Salome. Δεν ρίχνω κανένα μπαλάκι στην κοινωνία. Διαπιστώνω-μελετάω το περιβάλλον το οποίο ζω, ώστε να μπορώ να περνάω καλύτερα μέσα σε αυτό. Πάρε σαν παράδειγμα το forum. Δύο, σας έχουμε και η μία θέλει τον Μπαντέρας, να της τραγουδάει το 'beautifull Maria of my soul' ), η άλλη θέλει τον James Bond, γιατί είναι ξεπροβατιάρης , εάν πάω και παραπέρα η άλλη θα θέλει τον superman, άντε βρες άκρη. Εγώ ένας ταπεινός μουσικός-αγρότης είμαι, πως να τα βγάλω πέρα με τις πολυεθνικές.
Πείτε μου δηλαδή. Συναντάς μία γυναίκα και σου λέει ότι ο άντρας πρέπει να είναι ξεπροβατιάρης, άντε να ξέρεις τι σημαίνει αυτό, για να δεις εάν έχεις ελπίδες.
Εγώ παντως πιστέυω πως κάθε μέρα δίνουμε μικρές μάχες. Ισως να φαίνονται ασήμαντες, αν τις κερδίσουμε όμως κατι θα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε.
π.χ μία κοπελίτσα στα 18 σφάζεται με τον μπαμπά της για να παει διακοπές μόνη της με τον φίλο της. (Δεν ξέρω εαν ισχύει το παράδειγμα, όταν εγώ όμως ημουν 18 αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο). Δεν είναι σημαντικό να προσπαθήσει, από το να κάτσει να περιμένει μπας και ο μπαμπάς της της πει 'αντε κορίτσι μου, πήγαινε μόνη σου διακοπες'?Από την πλευρά της κόρης καλά τα λες. Έλα όμως από την πλευρά της μητέρας, όταν θα σου ζητήσει η κόρη σου να πάει διακοπές με τον καλό της. Εκεί σε θέλω.
-
Áõôü ôï îåðñïâáôéÜñçò ôï åîçãÞôå ëßãï ???
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)