-
Ναι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες πάνε με σαβουρο....δες; Μήπως φταίει που έχω ιταλικό αυτοκίνητο;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες πάνε με σαβουρο....δες; Μήπως φταίει που έχω ιταλικό αυτοκίνητο;;Και εμείς με τα γιαπονέζικα, νομίζεις πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://img452.imageshack.us/img452/8704/georgeclooney150dm2.jpg
είναι μια χαρά on topic...!!!
Είναι on-topic αν την ποστάρει γυναίκα! Αυτό γράψαμε παραπάνω! Αν το ποστάρει άντρας, κάτι δεν πάει καλά!!!
Mα Νάσο μου το τοπικ λέει 'Καλλονές-....' όχι 'Καλλονοί'...
Μπορούμε να ανοίξουμε νέο τοπικ.....
-
και τα γαλλικα δεν εχουν και πολυ περαση μην νομιζετε!!!!!!!!!!
-
Nαι αλλά η άλλη σου λέει...'Μμμμ,έχει γιαπωνέζικο..θα ναι σχιστομάτης οπότε θα την έχει και μικρή..' 'Αυτός έχει γαλλικό...οπότε δεν 'είναι σίγουρος'..Μπορεί να μας βγει και λούλης στο τέλος..'..Ενώ με το Ιταλικό...'Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,έχει στυλ ο άντρας αυτός..Ειναι μεσογειακός..το τουτού του λέει πολλά οπότε..θα καλοπεράσουμε '
Ρε μήπως καπνίζω λάθος μάρκα;;;
-
Ε οχι και λουλης!!!
Την ημερομηνια ληξης την κοιταξες???Παντως αν ανοιχτει νεο topic απο τις γυναικες του forum με θεμα ανδρες καλλονους θα πεσει πολυ γελιο!!
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Ε οχι και λουλης!!!
Την ημερομηνια ληξης την κοιταξες???Παντως αν ανοιχτει νεο topic απο τις γυναικες του forum με θεμα ανδρες καλλονους θα πεσει πολυ γελιο!!
Είπαμε...οι παρόντες εξαιρούνται...εκτός αν σε λένε tazio ή έχεις ιταλικό τουτούνι...
-
Ουτε το ενα ,ουτε το αλλο.
Παντως το οχημα-γκομενοπαγιδα χρειαζεται φιλε μου.
Αλλιως δεν εχεις μελλον.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. -
Μια που το αναφέρατε, σε Opel για γκομενοπαγίδα παίζει τίποτα ρε παίδες; (έστω και σε astra GTC) . Αυτό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού στο
-
Παντως αν αναρωτιέται κανεις ποιά είναι η ξανθιά της οποίας τα πόδια δεν αρέσουν στον ililia...
-
Αυτη ειναι η βοηθεια του κοινου;
Πες μας μωρε το ονομα να καταλαβουμε
-
Μια κοπελίτσα απο το Baywatch μωρε... Κάτι Eggert
-
Εγω γιατι δεν τη θυμαμαι;
(αλτσχαιμερ μαλλον )
Παντως εμενα δε μου πολυαρεσει. Ξεπλυμενη αμερικανοξανθια που λεγαμε.....
Λατιν βαλτε ρεεεεεεεεεεε -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μια που το αναφέρατε, σε Opel για γκομενοπαγίδα παίζει τίποτα ρε παίδες; (έστω και σε astra GTC) . Αυτό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού στοΓκομενοπαγίδα σε Opel;;; Δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί η φαντασία του ανθρώπου και η τεχνολογία...
-
Έχουν φτάσει οι **προσδοκίες μου **όμως
-
Έχω πολύ θράσος άραγε γιατρέ;
-
Οι 'γκομενοπαγίδες' δεν είναι υποχρεωτικά σωστά αυτοκίνητα. Αρκεί το σηματάκι. (γι' αυτό άραγε κολλάνε σηματάκια ferrari στα ιταλικά από 600άρι και πάνω; )
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι 'γκομενοπαγίδες' δεν είναι υποχρεωτικά σωστά αυτοκίνητα. Αρκεί το σηματάκι. (γι' αυτό άραγε κολλάνε σηματάκια ferrari στα ιταλικά από 600άρι και πάνω; )πφφφφφφφ!!Ας κολλάνε...άλλωστε δικιά μας εταιρία είναι και η Ferrari... Εσείς τι να βάλετε;;; Vauxhall;;;;; Θα σε ρωτήσει η άλλη τί είναι αυτό;Πλυντήριο ή καφετιέρα;
-
Στην κατω φωτο παραφουσκωσε μου φαινεται
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]