-
pininfarina θα κάνεις σέρβερ?
patrox & iron θα τρέξετε ή όχι? για να ξέρουμε αν θα γίνουν group αλλιώς θα είμαστε 5 άτομα
-
Παιδια δωστε μου το oκ και κανω εγω
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Παιδια δωστε μου το oκ και κανω εγωκάνε!
-
εγώ όχι..
-
Παιδια ανοιξα ελατε
-
-
Ωραίος αγώνας! Γιατί δεν δείχνετε και τις φάσεις που το ένα αμάξι είναι μέσα στο άλλο... Ήταν πολύ ρεαλιστικό ρε παιδί μου... Πραγματική εξομοίωση. Ούτε το Colin δεν έχει τέτοιο φάντασμα!!! Και το άλλο που το βάζεις; Ενώ έκανα όλα τα practice, qualifying, warm up έτρεξα μόλις 4 γύρους γιατί μου έσπασε ο κινητήρας. Εντάξει δεν λέω η βλακεία δικιά μου. Γιατί όμως να κόβομαι εγώ λόγω σπασίματος κινητήρα, ενώ άλλοι οδηγοί χτυπώντας με 200 στη στροφή να μπορούν να συνεχίζουν χωρίς να τρέχει τίποτα; Δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει;
-
-
-
pini ανέβασε το replay.
Όσον αφορά τον αγώνα, ένα sync μου κόστισε τη νίκη και ένα λάθος στο τελευταίο γύρο, τη 2η θέση. Anyway κοιτάμε μπροστά.
-
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
δε ξερω αν θα μπορω να τρεξω. το βρισκω γελειο να τρεχουμε 17/7, 31/7,
7/8!!!!!!!!!!!,28/8, πασχα. ειναι μαλακια κατα τη γνωμη μου και γελειοποιει την καταταξη του πρωταθληματος.ενω ολο το χειμωνα δε θα παιζουμε καθολου??????? δεν ειμαστε καλα.αλλοι κανουν μπανια και αλλοι γυρους???? τα ειπα και ξεθυμαναΔηλαδη εσυ τωρα τι προτεινεις ?
Να τρεχουμε καθε εβδομαδα και απο εναν αγωνα, να τελειωσουμε το πρωταθλημα τουλαχιστον 1 μηνα νωριτερα απο το φυσιολογικο και υστερα τι ?
Μηπως θα εχουμε ετοιμη την season απο το 2006...δεν εχουν βαση αυτα που λες.αμα εσυ αυτα καταλαβες...... εννοω να κανουμε ενα πρωταθλημα σε ολη τη σεζον πχ απο ιανουαριο μεχρι νοεμβριο , με αγωνες καθε 2 βδομαδες και να μη τρεχουμε στις διακοπες και το καλοκαιρι. δηλαδη το αντιθετο.
συμφωνω να κανει σερβερ ο σπυρος αλλα οχι παρασκευη
-
Γιατι εαν τρεχουμε απο Ιανουαριο μεχρι τον Νοεμβρη, δεν πεφτουμε μεσα στο καλοκαιρι ?
-
Ωραίος αγώνας! Γιατί δεν δείχνετε και τις φάσεις που το ένα αμάξι είναι μέσα στο άλλο... Ήταν πολύ ρεαλιστικό ρε παιδί μου... Πραγματική εξομοίωση. Ούτε το Colin δεν έχει τέτοιο φάντασμα!!! Και το άλλο που το βάζεις; Ενώ έκανα όλα τα practice, qualifying, warm up έτρεξα μόλις 4 γύρους γιατί μου έσπασε ο κινητήρας. Εντάξει δεν λέω η βλακεία δικιά μου. Γιατί όμως να κόβομαι εγώ λόγω σπασίματος κινητήρα, ενώ άλλοι οδηγοί χτυπώντας με 200 στη στροφή να μπορούν να συνεχίζουν χωρίς να τρέχει τίποτα; Δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει;
-
Kαλα ρε αθεοφοβε, εαν ειχες το rad στο 1 ή το 2 φυσικο ηταν να σου σπασει μετα απο 4 γυρους...
Τωρα δηλαδη τι ηθελες να μας πεις ? -
Από όλα όσα είπα αυτό σου έμεινε?!!
-
Ο χρήστης NickTR έγραψε:
Από όλα όσα είπα αυτό σου έμεινε?!!Tα αλλα δεν τα θεωρω αξια σχολιασμου.
-
Λυπάμαι!
F1C ROUND 12-RH 2005-GERMANY 31/7/06