-
-
-
-
Η πιο δύσκολη πίστα να προλογίσω καθώς τίποτα σχεδόν δεν έχω πρόχειρο στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου γι' αυτήν... Μια ακόμα Γερμανική πίστα που βρίσκεται (κατ' εμέ) στη σκιά του Νίρμπουργκρινγκ με κάτι μεγάλες ευθείες νομίζω. Μοιάζει περισσότερο με θεόρατο κύκλο. Αυτά - Ο λόγος στους ειδήμονες
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Η πιο δύσκολη πίστα να προλογίσω καθώς τίποτα σχεδόν δεν έχω πρόχειρο στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου γι' αυτήν... Μια ακόμα Γερμανική πίστα που βρίσκεται (κατ' εμέ) στη σκιά του Νίρμπουργκρινγκ με κάτι μεγάλες ευθείες νομίζω. Μοιάζει περισσότερο με θεόρατο κύκλο. Αυτά - Ο λόγος στους ειδήμονεςNομιζω θελει αλλαγη ο σκληρος σου...
Εχει κολλησει στο 2001... -
Το σύγχρονο Nurburgring δεν έχει να δείξει και τίποτα σπουδαίο, ειδικά μετά την Tilke-οποίηση του αρχικού τμήματος.
Το Hockenheim είναι μια καλούτσικη δουλειά (για τα δεδομένα των Tilkedroms) αν και φυσικά δε συγκρίνεται με την παλιά πίστα, όπου τα μονοθέσια διέσχιζαν το δάσος με πάνω από 340 χ.α.ω.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Η πιο δύσκολη πίστα να προλογίσω καθώς τίποτα σχεδόν δεν έχω πρόχειρο στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου γι' αυτήν... Μια ακόμα Γερμανική πίστα που βρίσκεται (κατ' εμέ) στη σκιά του Νίρμπουργκρινγκ με κάτι μεγάλες ευθείες νομίζω. Μοιάζει περισσότερο με θεόρατο κύκλο. Αυτά - Ο λόγος στους ειδήμονες
Nομιζω θελει αλλαγη ο σκληρος σου...
Εχει κολλησει στο 2001...Άσε το... σύστημα επιδέχεται κάμποσες αλλαγές, θα πρέπει να βάλω και νέο λειτουργικό
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το Hockenheim είναι μια καλούτσικη δουλειά (για τα δεδομένα των Tilkedroms) αν και φυσικά δε συγκρίνεται με την παλιά πίστα, όπου τα μονοθέσια διέσχιζαν το δάσος με πάνω από 340 χ.α.ω.Α ναι μπράβο! Έχει πλούσιο δάσος γύρω του κάτι που (ξανά)θυμίζει το ριγνκ.
-
Καθε δυο χρόνια θα απολαμβάνουμε το Χοκενχαιμ. Επιτέλους μια έξυπνη λύση για να αποφεύγουμε τα δυο Γερμανικά GP !!!!! Σειρά να πάρουν τα Ιταλικά παρακαλώ ...
Εχουμε και εμείς να μπούμε στον χορό ....
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Εχουμε και εμείς να μπούμε στον χορό ....
.... πρεπει να συμφωνησουμε ποια απο τις δεκαδες πιστες μας θα πρεπει να προτεινουμε
-
η ρενω(και οι υπολοιποι?) τελικα θα χρησιμοποιησει τα mass dampers.
ε φυσικα οταν σου λεει η Fia οτι ειναι αεροδυναμικο βοηθημα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
η ρενω(και οι υπολοιποι?) τελικα θα χρησιμοποιησει τα mass dampers.ε φυσικα οταν σου λεει η Fia οτι ειναι αεροδυναμικο βοηθημα
Patro με το γραμμα του νομου ειναι παρανομο το συστημα γιατι στηριζεται σε ελατηρια και οχι στέρεα στο αμαξι (Αρθρο 3.15)
-
τοτε γιατι οι κριτες το επετρεψαν λεγοντας οτι η χρηση του δεν απαγορευται πουθενα απο τους κανονισμους?????????????????
ενω οι μηχανικοι της φια το θεωρησαν παρανομο ως 'απαγορευμενο εξαρτημα'.
-
The FIA has appealed against the Hockenheim race stewards' decision to allow mass dampers, autosport.com can reveal.
Just hours after the stewards gave the devices the green light, over-turning an earlier rules clarification by the FIA to ban them, sources have revealed that the FIA is unhappy with that decision.
Autosport.com understands that the FIA has written to all of F1's teams telling them it will appeal against the decision of its own stewards.
That appeal hearing will take place next week at the earliest, and it means that any team running with mass dampers at this weekend's German Grand Prix could be disqualified if the FIA win the appeal.
Renault were thought to have refitted the mass dampers to their cars prior to Friday morning's first practice following this morning's stewards' ruling.
The team will now face a difficult decision about whether to take them off the cars and lose performance, or keep them on and risk further action if the FIA appeal is successful.
Although there has not been a public confirmation of the FIA appeal, a spokesman for the governing body confirmed the news when asked by autosport.com
'We are appealing against the stewards' decision,' he said.
The last time the FIA appealed against the decision of its race stewards was at the 2005 San Marino Grand Prix. The race stewards passed BAR-Honda's fuel tank as legal, but the FIA appealed that decision and subsequently found the team to be in contravention of the rules.
BAR were subsequently banned for two races.
Δε βλεπω τη Renault να παιρνει το ρισκο
-
επισης pini αφου απαγορευεται απο τους κανονισμους πως το χρησιμοποιουσαν τοσο καιρο μερικες ομαδες?
απλα καποιος ξυπνησε μια μερα και ειπε ας το απαγορευσω.
πως αραγε????? κινουμενο αεροδυναμικο βοηθημα. -
Αυτος που ξυπνησε ειναι η Ferrari προφανως ή εστω η Bridgestone γιατι το συστημα εξυπηρετει τις ομαδες της Michelin. Η FIA οπως παντα προσπαθει να βαλει το χερακι της για να γινει το πρωταθλημα λιγαααακι πιο ενδιαφερον. Στο κατω κατω ακομη και αν ειναι πληγμα για την Renault, το ιδιο ειναι για ολες τις ομαδες με Michelin αρα η μονη ουσιαστικη μεταβολη για την μαχη του πρωταθληματος ειναι μια διευκολυνση στο Massa να παρει 2ες θεσεις και ενδεχομενως (αν και εκτιμω οτι ακομη η ομαδα θελει δουλεια) στους οδηγους της Toyota.
-
Ξεκινησε wet η 2η περιοδος...
-
*In Formula One's first free practice session today MF1 Racing driver Christijan Albers suffered from an engine problem. The Dutchman blew up his Toyota engine. He will start Friday's second practice with a fresh engine. Due to the fact that he has to use a new engine Albers will be set back ten places at Sunday's grid.
* -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αυτος που ξυπνησε ειναι η Ferrari προφανως ή εστω η Bridgestone γιατι το συστημα εξυπηρετει τις ομαδες της Michelin. Η FIA οπως παντα προσπαθει να βαλει το χερακι της για να γινει το πρωταθλημα λιγαααακι πιο ενδιαφερον. Στο κατω κατω ακομη και αν ειναι πληγμα για την Renault, το ιδιο ειναι για ολες τις ομαδες με Michelin αρα η μονη ουσιαστικη μεταβολη για την μαχη του πρωταθληματος ειναι μια διευκολυνση στο Massa να παρει 2ες θεσεις και ενδεχομενως (αν και εκτιμω οτι ακομη η ομαδα θελει δουλεια) στους οδηγους της Toyota.το συστημα το χρησιμοποιει και η φερραρι. και που το λεει οτι η φια πρεπει να βαλει το χερακι της? η bridgestone εχει το πανω χερι αν ειναι να δυσκολευουν και τη ρενω ας το δωσουν τωρα το πρωταθλημα στη φερραρι.
εμενα δε μου αρεσει αυτη η κατασταση , ταχει κανει μπαχαλο η φια.
-
Μπάχαλο τα έχει κανει η ΦΙΑ εδώ και καιρό....
Η Ρενό όπως και οι υπόλοιποι είναι ισότοιμοι προς τον νόμο και άρα θα πρέπει να σέβονται και την νομιμότητα των αλλων !!! (αυτό θα το έλεγα και αν χρησιμοποιούσε κατι παράνομο και η Φεράρι)
Όσο για το αν η ΦΙΑ θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στην Φεράρι, για θυμίσου το Μονακό patro .... και παλιά ο Σούμι έκανε ' μουφιές ' αλλά ποτέ δεν τιμωρούνταν .....
Επίσημο thread:GP Γερμανίας-Hockenheim