-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί να τις κάνεις τις συνωμοσιολογίες όταν βλέπεις αυτά που κανονικά θα τα έκαναν κάποιοι στα κρυφά να γίνονται στα φανερά;Πόλεμοι για να καταστραφούν όπλα που δεν υπάρχουν.
Κατοχή για να προστατευτούν οι κάτοικοι μιας χώρας που έχουν ήδη χάσει εκατοντάδες χιλιάδες εξαιτίας της κατοχής.
10 μέτρα και 20 σταθμά...Ακριβώς.
Κατά τ' άλλα oι συνομοσιολογίες μας μάραναν (που, imho, καλές είναι αλλά κανείς δεν τις πιστεύει πέραν πάσης αμφιβολίας - κρίνοντας από προηγούμενη συζήτηση). -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ξανα...οι σουπερ fair and balanced δημοσιογραφια της Ελλαδος, επισκεψη στο Ισραηλ εχει κανει για να δηξει τι κανουν οι τρομοκρατες εκει? Στα παιδια που πεθαναν ενω επαιζαν στην αυλη και η κατουσα rocket επεσε διπλα τους? Κτλ, κτλ, κτλ? Ακομη ετσι και ως pretend-πληροφορηση, ετσι για τα ματια δηλαδη, τιποτε?
Μπααααα κυρα κομπαρα. Που τετοια πολυτελεια εμεις εδω στην Ελλαδα. Αυτα ειναι για αλλους λαους.
Κάθε μέρα , σε κάθε ρεπορταζ που γίνεται δείχνουν και τις δύο χώρες. Και τον πόνο για τα χαμένα παιδιά και για τους αμάχους κτλ. Κάθε μέρα , σε κάθε ρεπορταζ.
Γιαυτο μολις ειδα στο Fox News χτες την 4η Ελληνικη αντι-Ισραηλ πορεια και τα ρεζιλια με τα Ματ? Ντρεπομε πολλες φορες ως γεννημενος στην Ελλαδα.
Δεν μου λετε? Πορεια αντι-Χεζμπολα για τις 1200 ρουκετες που εχουν πεσει μεσα σε 2 εβδομαδες και τους νεκρους απο αυτες εχετε κανει στην Ελλαδα ΜΙΑ?
Το resolution του Συμβουλιου Ασφαλειας 1559 που καλουσε για τον αφοπλισμο της Χεζμπολα και οτιδηποτε αλλων militia στον Λιβανο που τον εγραψαν στα @@ τους οι διαφορα, κανατε πορεια? Ειδες ποτε κανα του ΟΗΕ να την condemn?
Οταν ο Σανταμ εγραφε και αυτος στα @@ του τα διαφορα του ΟΗΕ, κανατε πορεια?
Ω ρε...
100% authentic υποκρησια...δηθεν fair and balanced και καλα μονο για τους νεκρους αμμαχους και τους αδυνατους νιαζομαστε και ποναμε διοτι ειμαστε ανθρωποι!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γιαυτο μολις ειδα στο Fox News χτες την 4η Ελληνικη αντι-Ισραηλ πορεια και τα ρεζιλια με τα Ματ? Ντρεπομε πολλες φορες ως γεννημενος στην Ελλαδα.Δεν μου λετε? Πορεια αντι-Χεζμπολα για τις 1200 ρουκετες που εχουν πεσει μεσα σε 2 εβδομαδες και τους νεκρους απο αυτες εχετε κανει στην Ελλαδα ΜΙΑ?
Το resolution του Συμβουλιου Ασφαλειας 1559 που καλουσε για τον αφοπλισμο της Χεζμπολα και οτιδηποτε αλλων militia στον Λιβανο που τον εγραψαν στα @@ τους οι διαφορα, κανατε πορεια? Ειδες ποτε κανα του ΟΗΕ να την condemn?
Ω ρε...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξανα...οι σουπερ fair and balanced δημοσιογραφια της Ελλαδος, επισκεψη στο Ισραηλ εχει κανει για να δηξει τι κανουν οι τρομοκρατες εκει? Στα παιδια που πεθαναν ενω επαιζαν στην αυλη και η κατουσα rocket επεσε διπλα τους? Κτλ, κτλ, κτλ? Ακομη ετσι και ως pretend-πληροφορηση, ετσι για τα ματια δηλαδη, τιποτε?
Οι εφημερίδες ναι.
Η τηλεόραση δεν ξέρω, δε βλέπω.
Εσύ που ξέρεις πως όχι ?Μαθαινω απο τους 2 εκα/μυρια συγγενοις που εχω στην Ελλαδα. Βλεπω και τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ! Τα πρωτοσελιδα ειναι πολυ fair and balanced! Τι να σου πω! Τολμας να τους αμυνεσαι κιολας για ζυγισμενη μαζικη ενημερωση.
Μπααααα κυρα κομπαρα. Που τετοια πολυτελεια εμεις εδω στην Ελλαδα. Αυτα ειναι για αλλους λαους.
Στις ΗΠΑ έδειξαν τα παιδάκια του Λιβάνου ?
Ή του Ιράκ ?
(Εκτός και αν τα έδειξε το super left CNN)Fox News εχει ακριβως την ιδια καλυψη απο Ισραηλ οπως και απο Λιβανο. Μαλιστα η βαση τους ειναι στο ΛΙβανο. Οσο δηχνει Ισραηλ δηχνει και Λιβανο. Ναι δηχνει καμμενα παιδια και οτι θες.
Και για σας ειναι δηθεν το καναλι του Μπους. Τοσο μυαλο υπαρχει.
Ομως οτι και να γινετε με τα ΜΜΕ, ΕΣΕΙΣ, νιωθετε το ιδιο για οταν Ισραηλινα παιδια παιθενουν με το οταν παιδια του Λιβανουν πεθαινουν? ΤΟ ιδιο αντιδρατε? Ενα ποστ για τα παιδια του Ισραηλ ή ενα ποστ αντι-Χεζμπολα ή ακομη και αντι-Λιβανου που τους αφησε να ευδοκιμησουν τα τελευταια 6 χρονια που εγυγαν οι Ισραηλινοι, δεν εχω δει και ουτε πιστευω να δω.
-
Κατω η χεζμπολα,κατω ο Λιβανος,πανω το Ισραηλ,πανω οι ΗΠΑ.
Για να μην εχεις παραπονο!!!!!!!!! -
Γιαυτο μολις ειδα στο Fox News χτες την 4η Ελληνικη αντι-Ισραηλ πορεια και τα ρεζιλια με τα Ματ? ** Ντρεπομε πολλες φορες ως γεννημενος στην Ελλαδα.**
Κι εμείς ντρεπόμαστε που γεννήθηκες εδώ αλλά δε το κάνουμε θέμα.
(Παιδιά η σηζήτηση σταματά για λίγο μέχρι να κάνει το σόλο του ο συνφορουμάς και συνεχίζουμε μετά)
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς mod, να μη θεωρήσουν τη δημοσίευση αυτή προκλητική ή προσωπική επίθεση (και άρα αν μη τη λογοκρίνουν) απέναντι στον συνφορουμά. Μα να την κρίνουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά που έχουν, όταν ο συγκεκριμένος συνφορουμάς μας χαρακτηρίζει ομαδικώς και δεν αντιδρούν καθόλου.
Ευχαριστώ πολύ. -
Μαθαινω απο τους 2 εκα/μυρια συγγενοις που εχω στην Ελλαδα. Βλεπω και τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ! Τα πρωτοσελιδα ειναι πολυ fair and balanced! Τι να σου πω! Τολμας να τους αμυνεσαι κιολας για ζυγισμενη μαζικη ενημερωση.Σώπα ρε παλιό σειρά… είδες τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία… 2 εκατομμύρια συγγενείς… τσσς και εγώ που δεν έχω πάνω από 100 (και πολλούς λέω) αρχίζω να νιώθω άβολα… αχχχ….
Ομως οτι και να γινετε με τα ΜΜΕ, ΕΣΕΙΣ, νιωθετε το ιδιο για οταν Ισραηλινα παιδια παιθενουν με το οταν παιδια του Λιβανουν πεθαινουν? ΤΟ ιδιο αντιδρατε? Ενα ποστ για τα παιδια του Ισραηλ ή ενα ποστ αντι-Χεζμπολα ή ακομη και αντι-Λιβανου που τους αφησε να ευδοκιμησουν τα τελευταια 6 χρονια που εγυγαν οι Ισραηλινοι, δεν εχω δει και ουτε πιστευω να δω.
Τελικά πρέπει το I.Q. σου να μην υπερβαίνει αυτό του προέδρου σου…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ;
Είπε κανείς μπράβο σε όποιον από τις δυο μεριές σκότωσε παιδάκια; Πάς καλά ;
ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η αξια της ζωης ενος τρομοκρατη ειναι μηδαμινη σιγουρα! Παρτο χαμπαρι!
Προσεξε τι λες. Σου εχω ξαναπαντησει ότι η εννοια του τρομοκρατη ειναι αμφιλεγόμενη και επιδεχεται διαφορετικες ερμηνιες.
Πρωτον προσεχω ακριβως τι λεω. Για να γραφω δεν γραφω.
Δευτερον, εαν καποιου δεν ξερει τι του γινετε (ή εισαι αντι-ΗΠΑ), τοτε σιγουρα ο ορος τρομοκρατη εχει πανω απο ενα ακριβες! νοημα. Διοτι το ενα πραγματικο νοημα, δεν βολευει καθολου.
Για πολλους (μη σου πω τους περισσοτερους) ο τρομοκρατης εισαι εσυ (που εισαι η υπερδυναμη κ θα κανεις οτι γουσταρεις, θυμάσαι??).
Το ξερω, το εχω ακουσει 1 δις φορες μεχρι τωρα. Ξερω τι νομιζετε εσεις και οι αλλοι σαν και εσας. Και?
Βεβαιως θυμαμαι. Εγω το εγραψα. Σε σενα.
Η ζωη σου ειναι μηδαμινης αξιας??
Εγω δεν ειμαι τρομοκρατης. Εσυ?
Ξανα, η ζωη του τρομοκρατη εχει ΚΑΜΙΑ! αξια. Πρεπει οπωσδηποτε to bring them to justice. Αυτο σημενει ή θανατο ή σε στρατιωτικη φυλακη. Preferrably το πρωτο! Any questions?
Και για να στο κανω ακομη πιο λιανα: Το ιδιο ισχυει και για αυτους που βοηθανε τους τρομοκρατες με οποιονδηποτε τροπο. Εξου και the trouble the gov'nts of Iran and Syria are in, currently.
Και η απαντηση ειναι αυτη, γιατι αντε να σου εξηγω τωρα πως κανενος η ζωη δεν ειναι μηδαμινης αξιας, κ ποιος εισαι εσυ που θα το κρινεις κλπ κλπ κλπ.. Υπερδημοκρατικες-ανθρωπιστικες απόψεις για σενα... Τον ιδεολογο σωτηρα!! Αληθεια, ποιον σωζεις τωρα ειπαμε???
Blah blah... Εαν νομιζεις οτι ειμαστε ιδαιολογοι εδω στις ΗΠΑ, δεν ξερεις τι συμβενει γυρω σου. Ξερεις ο πολεμος στο Ιρακ, actually happened! Δεν εγινε στο Χολυγουντ. Εμεις δεν μιλαμε μονο και παιζουμε ταβλι, εμεις πρατουμε. Και αυτο δεν ισχυει μονο για πολεμους. Εχουμε σιγουρα ενα τονο χιππιδες ιδεολογους, ομως οι περισστεροι ειναι ρεαλιστες εδω. Ισως ο λογος που η χωρα ειναι εκει που ειναι αλλα αλλη συζητηση αυτη, επισης οχι βολικη για εσενα.
Οι ιδεολογοι ειστε ΕΣΕΙΣ! Στην Ευρωπη και αλλου. Που, ξανα, λιονταρι θα σας μασαει το κεφαλι και θα ανναρωτιοσασται, τι στο καλο εγινε αφου σας καταπινει. Τα ειπαμε αυτα ομως ξανα και ξανα.
Τωρα ξανα. Εγω και εμεις, πιστευουμε στην αξια του ανθρωπου και της ζωης, εξου και το πρηξιμο με τα θεματα ελευθεριας (για αυτους που μπορουν να τα δουν) και τα ανθρωπινα δικαιωματα γενικως.
Ομως οταν εισαι τρομοκρατης, πας απο οπλο Marine ή απο κατι ακριβοτερο (δυστιχως) και δεν υπαρχει δευτερη κουβεντα. Για εσενα? Ακομη δεν εχεις ξεκαθαρισει τι στο διαλο σημενει τρομοκρατης. Φαντασου.
-
Κάθε μέρα , σε κάθε ρεπορταζ που γίνεται δείχνουν και τις δύο χώρες. Και τον πόνο για τα χαμένα παιδιά και για τους αμάχους κτλ. Κάθε μέρα , σε κάθε ρεπορταζ.
Γιαυτο μολις ειδα στο **Fox News **χτες την 4η Ελληνικη αντι-Ισραηλ πορεια και τα ρεζιλια με τα Ματ? Ντρεπομε πολλες φορες ως γεννημενος στην Ελλαδα.
Δες και κανένα άλλο κανάλι, τόσα έχετε. Κακό δεν κάνει.
Δεν μου λετε? Πορεια αντι-Χεζμπολα για τις 1200 ρουκετες που εχουν πεσει μεσα σε 2 εβδομαδες και τους νεκρους απο αυτες εχετε κανει στην Ελλαδα ΜΙΑ?
Ω ρε...
100% authentic υποκρησια...
Ναι. Υποκρισία. Άλλα θέλουμε κι άλλα λέμε!!
Μια που το συζητάμε, προτείνεις λοιπόν να κάνουμε πορεία 'αντι-Χεσμπολά'; Όπως κάνεις εσύ, ας πούμε, έτσι; Για να σε δουν οι 'μαχητές' της Χεσμπολά στην τηλεόραση και να το ξανασκεφτούν, ε;
Για πες, εσείς τι πορείες κάνατε; Ξέρω ότι αν πίστευες ότι θα σ' άκολουθήσει έστω κι ένας και δε φοβόσουν να βγεις στους δρόμους θα οργάνωνες πορεία για να μπούν η Συρία και το Ιράν 'επίσημα' στον πόλεμο, αλλά ρωτάω τι ΚΑΝΑΤΕ (στην πράξη).
(εκτός από αυτό)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι δεν πήγα σπίτι. Πεινασμένοι και κουρασμένοι, πριν καμια ώρα, κόψαμε μια σαλάτα με λαχανικά από τον κήπο μας
και πλακωθήκαμε στα ούζα!!!!Πίνοντας την πρώτη γουλιά πικρού καφέ, άνοιξα το 4τφ. Σελίδα 45 της συζήτησης, βλέπω το
Δεν μου λες Νασο? Κοιμασε με τα ποστ μου διπλα στο μαξιλαρι σου ε?
Μου ήρθε να γελάσω σκεπτόμενος τη φάση, αλλά κρατήθηκα. Μόλις πιό κάτω, διάβασα
Πάντως οι απόψεις αυτές δεν είναι μόνο του Γαβριήλ. Είναι της μεγάλης πλειοψηφίας των Αμερικανών.
Και οσων εχουν **λιγο **μυαλο και κριση επισης.
Αυτό ήταν! Μπούχισα την οθόνη με καφέ, ο υπόλοιπος χύθηκε πάνω στο γραφείο (ευτυχώς το πληκτρολόγιο ήταν κάτω από χαρτιά και γλίτωσε) έγινε το σύμπαν χάλια!
Άντε τώρα να εξηγήσω στους υπόλοιπους τι έπαθα....Βλεπεις λοιπον οτι η απαντηση μου στην ερωτηση: 'Γαβριηλ γιατι εισαι εδω στο φορουμ' ηταν 100% σοβαρη?
Διοτι ειναι σουπερ entertainment το θεμα για ολους μας.
Και κατι μου λεει για μενα ειναι κατα πολυ! περισσοτερο για εσας, οχι οτι παιζει και πολυ ρολο απο την στιγμη we're all having fun here.
-
Ερώτηση προς Gar… δεν θέλω να διαγραφεί δεν είναι προσβλητική.
Ο πατέρας σου (νάνε καλά όπου νάνε, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) πόσα πρόβατα πούλησε για να σου βγάλει τα tickets όπως λέτε εσείς οι αμερικάνοι, για να πάς στο αμέρικα; 100; 200; 300; Πόσα; Πάντα θα το έχω περιέργεια να το μάθω…
Μπορτσόβλαχε έ μπουρτσοβλαχε !
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παντως οι πρωτες γκρινιες αρχισαν να ακουγονται μεσα στο Ισραηλ...Η Jerussalem Post γραφει σημερα οτι η στρατηγικη στις επιχειρησεις ειναι λανθασμενη και οτι ουσιαστικα ο στρατος απετυχε να καταλαβει τη πολη προπυργιο της Χεζμπολλαχ, που παρα τις ανακοινωσεις του Επιτελειου οτι καταληφθηκε, οι μαχες συνεχιζονται σφοδροτατες μεσα και γυρω απο τη πολη.
Τραυματιες Ισραηλινοι φανταροι μιλανε για κολαση και γαι πρωτοφανη αντισταση εκ μερους της Χεζμπολλαχ των οποιων πολλοι μαχητες ακουστηκαν να συνεννοουνται στα Φαρσί (βεβαιως βεβαιως γιατι το Ιραν ειναι ο στοχος ποιοι ομηροι και ποια τρομοκρατια)Ακομη καλυτερα. Τουλαχιστον ξερουμε οτι καθαριζουμε δυνατο εχθρο που μονο δυνατοτερος και πιο επικυνδυνος θα γινοταν στο μελον και το οτι ειναι σημερα δυνατος ειναι ακομη πιο πολυ λογος για την καθαρση του πλανητη απο αυτον!
Μην στεναχωριεσαι, το Ισραηλ θα κανει τοσο ζημια στη Χεζμπολα οσο ακριβως χρειαζεται. Οσο καιρο και εαν παρει. Μακαρι να συνεχισουν. Θυμηθητε ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΕ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ευτυχώς που ο nass έχει μνήμη θαλάσσιου ελέφαντα
Εχουν οι θαλάσσιοι ελέφαντες καλή μνήμη ? (για τους στεριανούς το ήξερα...)
Είναι μάλλον που κοιμάμαι με τα posts του gavriil1 στο προσκέφαλό μουΤέλος πάντων manosk, δε νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις.
Νασο σοβαρα, πλιζ πες μου που το βρηκες και ξεβγαλες το ποστ μου και το λινκ? Πως τα κατηγορεις? Ενδιαφερομαι να μαθω τον τροπο οργανωσης σου απο αυτα που γραφω.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Για όσους δε χόρτασαν 9/11 και World Trade Center, σε λίγο βγαίνει και το έργο με το Νίκολας Κέιτζ.http://www.hollywood.com/movies/detail/id/3464999
Να πάτε να το δείτε, ο Νικ, ο Ντάνυ Ντε Βίτο (παραγωγός) και οι άλλοι που έκαναν την τραγωδία έργο σίγουρα δεν το έκαναν για τα λεφτά που θα πληρώσετε για να το δείτε, αλλά για να ψυχαγωγήσουν, να προβληματίσουν, να πλάσουν συνειδήσεις και τέτοια. Α, και μπορεί να μάθετε και 2-3 πράγματα που μόνο οι ΗΠΑμερικανοί ξέρουν....
Οταν θα βγουν τα εργα για το Ιρακ να δεις χρημα που θα ριξετε εσεις και οι αλλοι του πλανητη.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μαθαινω απο τους 2 εκα/μυρια συγγενοις που εχω στην Ελλαδα. Βλεπω και τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ! Τα πρωτοσελιδα ειναι πολυ fair and balanced! Τι να σου πω! Τολμας να τους αμυνεσαι κιολας για ζυγισμενη μαζικη ενημερωση.
Σώπα ρε παλιό σειρά… είδες τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία… 2 εκατομμύρια συγγενείς; τσσς και εγώ που δεν έχω πάνω από 100 (και πολλούς λέω) αρχίζω να νιώθω άβολα, αχχχχ.
Τελικά πρέπει το I.Q. σου να μην υπερβαίνει αυτό του προέδρου σου…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ;
Είπε κανείς μπράβο σε όποιον από τις δυο μεριές σκότωσε παιδάκια; Πάς καλά ;
ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…
Σύμφωνα με τη λογική του gavriil1, αν ήταν παιδάκια που δεν ήξεραν ότι στο κτίριό τους κρυβόντουσαν 'τρομοκράτες', καλά να πάθουν που τους χύθηκαν τ' άντερα έξω από τις βόμβες.
Ιδού, κύριοι, ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρώπιινης ύπαρξης που κοσμεί το πρόσωπου τούτου του πλανήτη. Και καθόμαστε και 'συζητάμε' μαζί του, ελπίζοντας να καταλάβει κάποια μέρα τι είναι πόλεμος (ακόμα κι αν ο ίδιος είναι βέβαιος ότι ζει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο εδώ και μερικά χρόνια από το γραφείο και το σπίτι του)....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Γαβριήλ έγραψε:
Αυριο, εαν οι Χεζμπολα δωσει πισω τους 2 στρατιωτες και σταματησει τις ρουκετες, το Ισραηλ θα σταματησει αμεσως οτιδηποτε επιχειρηση ειναι σε εξελιξη και η ειρηνη θα επανελθει στην περιοχη.
...και η συνέχεια, ποια θα είναι; Θα μπορέσουν ν' αναστήσουν αυτούς που εν ψυχρώ σκότωσαν με τις 'έξυπνες' βόμβες τους; Θα έχουμε μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης, με κατηγορούμενους αυτήν την φορά τους, πάντοτε εν αμύνει, εβραίους, 60 χρόνια αφού ο κόσμος δήλωνε πως τέτοια ντροπή και φρίκη (του 'ολοκαυτώματος'...) δεν θα ξαναζούσαμε ποτέ;
...μακαρι να μπει το Ιραν και η Συρια officially στον πολεμο. Εγω και πολλοι αλλοι το ευχομαστε. Αλλα που? The cowards! Μονο με τροπο τρομοκρατιας ξερουν να 'πολεμανε'.
Ονειρεύεσαι τον Γ' Παγκόσμιο φίλε μου; Καληνύχτα και μην ξυπνήσεις ποτέ απ' τ' όνειρο αυτό ...'officially' ...
ΑΛλα δεν ειναι τα νουμερα τοσο, οσο το ποσο καλα εκπεδευμενοι ειναι σε σχεση με τους Αραβες. Οι αραβες πρεπει να τους συλαβησεις πως να πατησουν το κοκκινο κουμπι, τοσο μυαλο και γενικα εκπαιδευση εχουν.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ για την ιστορία των Αράβων, αλλά και πάλι τέτοια ειρωνικά υπονοούμενα, εκτός του ότι υποδηλώνουν ρατσιστική διάθεση εκ μέρους σου, μειώνουν ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στη 'χώρα' 'σου' και προσπαθούν να την κάνουν λίγο καλύτερη, απ' ό,τι είναι τώρα. Μην τους αδικείς!!
Υ.Γ.: καλή κι άγια η ελευθερία του λόγου μέσω των ηλεκτρονικών fora, αλλά, προς Θεού, κάποιος να τον μαζέψει!!
-
Στις 12 Σεπτ. 2001 εγραψα οτι ο 3ος παγκοσμιος αρχισε σημερα. Δεν εισουν μελος, ΟΚ.
-
Το να λεω οτι οι Αραβες δεν ειναι καλα εκπαιδευμενοι δεν σημενει οτι ειμαι ρατσιστης εναντια των Αραβων.
-
Εναντια των εξτρεμιστων Αραβων και μη, ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ειμαι εξτρεμιστης και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου (και ειδικα την τσεπη μου) για να σιγουρεψω την καταστροφη αυτων.
-
Ξανα, στο χερι της Χεζμπολα, Συριας και Ιραν ειναι να επανελυθει η ειρηνη στην περιοχη σε δευτερολεπτα. Οχι του Ισραηλ. Αρα αυτοι ειναι οι φιλοπολεμοι.
Μη βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ικανός να βάλεις όλον τον κόσμο να πολεμάει , αλάζονα αμερικάνε. Είναι αστείο να νομίζεις ότι επειδή έριξες στο κεφάλι σου δύο αεροπλάνα , έριξες τους πύργους ( που πριν τέσσερις μήνες είχαν αγοραστεί από Εβραίους και ως εκ θαύματος και ω της συμπτώσεως ήταν υπό κατεδάφιση διότι ήταν ήδη περίπου 70 ή 80 ετών - α , και οι Εβραίοι εργαζόμενοι εκείνη την ημέρα έλειπαν όλοι από του δουλειά τους ) και πούλησες φούμαρα στον εαυτό σου ότι οι άλλοι φταίνε , το έφαγε και ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν είναι έτσι. Σε λίγο , πολύ λίγο πιστεύω , καιρό θα τραβάτε τα βυζιά σας με τον φίλο σας τον Μπλέρ.
Είσαι εξτρεμιστής και χωρίς τους Άραβες ή άλλους. Το να επιθυμείς το θάνατο ανθρώπων είναι εξτρεμισμός. Και οι Άραβες δεν είναι εκπαιδευμένοι γιατί δεν τους έχετε εκπαιδεύσει εσείς καλά ( βλ. λεξικό στο λήμμα Οσσάμα ).
Άρα εκτός από τη Χεσμπολάχ , φταίνε και οι Σύριοι και το Ιράν. Τώρα το γεγονός ότι το Ιράν το έχετε βάλει στο γκαβό σας από τότε που θεωρήσατε ότι καθαρίσατε από το Ιράκ , είναι απολύτως τυχαίο. Ξαφνικά το Ιράκ είναι τρομοκράτες που απειλούν τις ηπα , τη Δημοκρατία και τα μπιφτέκια σας στην ψησταριά της αυλής σας. Και θα σας χτυπήσουν με υπερβαλλίστικούς πυραύλους , εκτενούς βεληνεκούς από το Ιράκ και τις μυστικές τους βάσεις έξω από την Καλιφόρνια ( βγαίνοντας στον Ειρηνικό , δεξιά στον πρώτο ύφαλο ). Χωθείτε στα καταφύγιά σας και απόφύγετε την επαφή με τον υπόλοιπο , εν δυνάμει τρομοκράτη κόσμο , γιατί από τις μπαρούφες σας τους έχετε μαυρίσει τα πνευμόνια και ενδέχεται να φάτε πολύ ροχάλα εάν σας πετύχει κανείς.
Ρε φίλε , με εκνεύρισες πολύ. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη ακόμη και στο δογματισμό εάν θέλουμε αλλά νομίζω ότι το ζήτημα παραγίνεται εδώ.
Συγγνώμη για το ξεφόρτωμα.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μη βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ικανός να βάλεις όλον τον κόσμο να πολεμάει , αλάζονα αμερικάνε.
Καλά κάνει και βαυκαλίζεται. ΠΟΛΥ δυστυχώς, οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ικανές να βάλουν όλο τον κόσμο να πολεμάει.
Αληθεια Κρους? Και μπορεις παρακαλω να μου εξηγησεις τι ειδους χειροπεδες θα χρισημοποιησουμε σε αυτη την περιπτωση αφου θα σας ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ να πολεμησετε?
Εσεις απο το καφενειο για να σηκωθητε πρεπει να γινει παν-γαλαξιακος, ο παγκοσμιος δεν φτανει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είσαι εξτρεμιστής και χωρίς τους Άραβες ή άλλους. Το να επιθυμείς το θάνατο ανθρώπων είναι εξτρεμισμός.
Δεν είναι εξτρεμισμός. Για μένα τουλάχιστον, **είναι η χειρότερη μορφή κατάντιας της ανθρώπινης φύσης. **ΕΙΔΙΚΑ όταν η επιθυμία για τον θάνατο του άλλου είναι 'προληπτικής' φύσεως (τον σκοτώνω, γιατί ΜΑΛΛΟΝ θα εξελιχθεί σε 'τρομοκράτη')
.
Α! Ευχαριστω για τα τοσο καλα λογια Κρους. Να'σαι καλα ρε καρντασι!
Τελος, εγω δεν ειπα ποτε να παμε να σκοτωσουμε οσους νομιζουμε οτι μπορει να ειναι τρομοκρατες.
-
Για όσους δε χόρτασαν 9/11 και World Trade Center, σε λίγο βγαίνει και το έργο με το Νίκολας Κέιτζ.
http://www.hollywood.com/movies/detail/id/3464999
Να πάτε να το δείτε, ο Νικ, ο Ντάνυ Ντε Βίτο (παραγωγός) και οι άλλοι που έκαναν την τραγωδία έργο σίγουρα δεν το έκαναν για τα λεφτά που θα πληρώσετε για να το δείτε, αλλά για να ψυχαγωγήσουν, να προβληματίσουν, να πλάσουν συνειδήσεις και τέτοια. Α, και μπορεί να μάθετε και 2-3 πράγματα που μόνο οι ΗΠΑμερικανοί ξέρουν....
Οταν θα βγουν τα εργα για το Ιρακ να δεις χρημα που θα ριξετε εσεις και οι αλλοι του πλανητη.
Δεν ξέρω για εδώ, αλλά αν έχουν αμερικανάκια κομάντος να 'γαμούν και να δέρνουν' ακούγοντας ροκ-εν-ρολ μέσα στο τανκ, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τρελή επιτυχία στις ΗΠΑ.
[ΕDIT]
To 'Μunich' (κυκλοφόρησε πρόσφατα σε DVD στην Ελλάδα) το είδατε; Πως σας φάνηκε; -
Θέλω να δώσω ένα παράδειγμα για το πόσο μορφωμένος είναι ένας Έλληνας της αμερικής.
Έρχεται μία κοπέλα σήμερα στο κατάστημα που εργάζομαι… και αφού αγοράζει ότι ήθελε από εμάς… ρωτάει αν έχουμε Στυλά να της δώσουμε.
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε η κοπέλα αυτή ήταν μεγαλωμένη στην αμερική και τα στυλά είναι ο πληθυντικός του στυλό… που να το ξέρει η κοπέλα…
Ε κάτι τέτοιο παίζει και με τον Γκαρ από εδώ… ο ηλεκτρονικός παντογνώστης που δεν ξέρει τίποτα πέρα από τα στυλά… ωραίος…
Nέος αραβοϊσραηλινός