-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σάββα μου έχεις δίκιο.. Το σταματάμε εδώ λοιπόν σαν να μην ανοίξαμε το θέμα ποτέ;ΟΚ λήξις για να μην πρήζουμε και τον lkar που δεν φταίει σε τίποτα να τα ακούει.
-
Ετσι...!! lkar τί λες; Fr ή punto 1.6T;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι...!! lkar τί λες; Fr ή punto 1.6T;; -
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γιατί δεν ανοίγετε ξεχωριστή ψηφοφορία FF vs IE >
(κατά το Brera vs R32 )δεν εχεις αδικο
πρεπει επισης ο Kruss να σπασει τα μηνυματα για spyware, malware, bots cyborgs, viruses/antiviruses κλπ κλπ σε αλλο θεμα με ψηφοφορια
'Εσεις ποσα κολλησατε σημερα'
- Κανενα
2)Ενα-Δυο
3)Παραπανω
4)ΔΞ/ΔΑ
ΜΗ ΦΑΤΕ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΛΑΡΟ!
- Κανενα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
Χάρη χάθηκες βρε ψυχή...LFS?
Έχω φάει χοντρό κόλλημα Σάββα! Δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα
Εν τω μεταξύ, κατέβασα το demo του GTR2, ξανάβαλα το rfactor και το demo του nKar Pro μπας και με αποτραβήξουν από το LFS, με προοπτική να το αφήσω για λίγο στην άκρη αλλά τζίφος! Έχω εθιστεί με το game σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και σήμερα, τόσους μήνες μετά την πρώτη μου επαφή με το LFS, όχι μόνο τρέχω τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα, αλλά συνεχίζω να αισθάνομαι ότι δεν χρειάζεται να ξαναδοκιμάσω άλλο sim για τουλάχιστον κάνα χρόνο ακόμα! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναφάει τόσο μεγάλο κόλλημα και κυρίως για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με άλλο game. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί δεν ανοίγετε ξεχωριστή ψηφοφορία FF vs IE >>
(κατά το Brera vs R32 )δεν εχεις αδικο
πρεπει επισης ο Kruss να σπασει τα μηνυματα για spyware, malware, bots cyborgs, viruses/antiviruses κλπ κλπ σε αλλο θεμα με ψηφοφορια
'Εσεις ποσα κολλησατε σημερα'
- Κανενα
2)Ενα-Δυο
3)Παραπανω
4)ΔΞ/ΔΑ
ΜΗ ΦΑΤΕ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΛΑΡΟ!
(βαλε και τη συνταγη σε σχετικο θεμα)
- Κανενα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...demo του GTR2, ξανάβαλα το rfactor και το demo του nKar Pro μπας και με αποτραβήξουν από το LFS, ........τόσους μήνες μετά την πρώτη μου επαφή με το LFS, όχι μόνο τρέχω τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα, .............. να ξαναδοκιμάσω άλλο sim για τουλάχιστον κάνα χρόνο ακόμα! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναφάει τόσο μεγάλο κόλλημα και κυρίως για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με άλλο game.Παιδιά, αλήθεια λέει! Έχει κολλήσει τόσο που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από όσα λέει! Άσε που πηγαίνει και για τζόγκινγκ 3-4 φορές την εβδομάδα!
-
Μήπως γνωρίζει κανείς από KVM switches?
Βασικά έχω 2 pc 2 οθόνες κ 2 keyboards+mouse. Θέλω να τα χειρίζομαι με 1 πληκτρολογιο-ποντίκι.
Υπάρχουν αυτα τα switches που όμως λειτουργουν με ενσύρματα πληκτρολ. ενώ αυτά που έχω είναι ασύρματα. Ψάχνω για τέτοιο switch που να κάνει όμως για ασυρματα keyboards-mouse. Ξέρετε κάτι σχετικό?Ευχαριστώ
-
το winfax παραμένει το καλύτερο πρόγραμμα για fax?
-
Ναι, αλλά τη δουλειά την κάνεις και με το Fax των WinXP.
-
ναι οκ..
Α! και κάτι ακόμα
To partigion magic επίσης είναι το καλύτερο για να ενώσω 2 partitions?
-
Ναι. Φτιάξε όμως rescue disks καλού κακού.
-
α κατάλαβα...
Θυμάμαι παλιά είχα κάνει μια δουλειά με το Partition magic και μετά από 2-3 μήνες ζητούσε ένα αρχείο NTDRL και έκανα format
αργότερα έμαθα ότι συνήθως το pm προκαλεί τέτοιο πρόβλημα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...demo του GTR2, ξανάβαλα το rfactor και το demo του nKar Pro μπας και με αποτραβήξουν από το LFS, ........τόσους μήνες μετά την πρώτη μου επαφή με το LFS, όχι μόνο τρέχω τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα, .............. να ξαναδοκιμάσω άλλο sim για τουλάχιστον κάνα χρόνο ακόμα! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναφάει τόσο μεγάλο κόλλημα και κυρίως για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με άλλο game.Παιδιά, αλήθεια λέει! Έχει κολλήσει τόσο που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από όσα λέει! Άσε που πηγαίνει και για τζόγκινγκ 3-4 φορές την εβδομάδα!
loooool
Είναι... sim jargon
-
Και γιατί να αποτραβηχτείς από το LFS; Ποιος ο λόγος; Αφού το γουστάρεις, λιώσε το τώρα που είσαι μέσα στην ταύλα...!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[snip]
ΜΗ ΦΑΤΕ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΛΑΡΟ!Εγώ τον προτιμώ σούπα αν γίνεται παρακαλώ
Btw, συμβαίνεi και σε άλλους να ξαναρχίζει μόνο του από την αρχή το κατέβασμα των αρχείων το Down Them All, αφού το κατεβάσει την πρώτη φορά; Μου το 'χει κάνει 3-4 φορές από τότε που έκανα update το συγκεκριμένο extension (το οποίο btw είναι ο μοναδικός λόγος που χρησιμοποιώ που και που τον FF, όταν δλδ θέλω να κατεβάσω μεγάλα αρχεία... για τις υπόλοιπες δουλειές ξέρετε... Maxthon )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και γιατί να αποτραβηχτείς από το LFS; Ποιος ο λόγος; Αφού το γουστάρεις, λιώσε το τώρα που είσαι μέσα στην ταύλα...!!Γιατι θα με καταστρέψει Θέμη, δεν υπαρχει περίπτωση
ΥΓ. Κάτι πήρε το αυτί μου για έναn τρελό Μιατάκια στο TD των 4T
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]