-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Εγώ Τοξότης, και φυσικά δεν τα πιστεύω!
Αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να επηρεάζουν τη ζωή μου μερικά άστρα έτη φωτός μακριάΚαι'γω δεν τα πολυ πιστεύω, άλλα πλάκα πλάκα τα άστρα μπορεί να επιρεάζουν την ζωή μας. Σκέψου το αλλιώς, το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Νότια Αφρική μπορεί να προκαλέσει ολόκληρο τυφώνα στην Ινδία. Θεωρία του Χάος
-
Εγώ είμαι Σκορπιός. Δεν θα έλεγα ότι είμαι σκληρός κάθε άλλο μάλιστα, αλλά είμαι αρκετά ψυχρός με μερικά άτομα
-
Τί θα πεί ρε παιδιά 'δέν πολυπιστεύω';
Μήπως ότι 'πιστεύω αλλά δέν το πολυπαραδέχομαι';
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί θα πεί ρε παιδιά 'δέν πολυπιστεύω';Μήπως ότι 'πιστεύω αλλά δέν το πολυπαραδέχομαι';
Λένε ότι οι καλύτεροι φίλοι των σκορπιών είναι οι Τοξότες και οι Σκορπιοί. Εεε οι καλύτεροι μου φίλοι είναι τοξότες και σκορπιοί
Κατα την γνώμη μου τίποτα δεν είναι σίγουρο γι'αυτο και επιλέγω να πω το βολικό 'δεν πολυπιστεύω'
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Εγώ είμαι Σκορπιός. Δεν θα έλεγα ότι είμαι σκληρός κάθε άλλο μάλιστα, αλλά είμαι αρκετά ψυχρός με μερικά άτομαΚι εγω που ειμαι σκορπιος νομιζω οτι ειμαι αξιαγαπητος ανθρωπος μεσα στην καλοσυνη. Η βλακεια ειναι οτι οι αλλοι δεν βλεπω να πιστευουν το ιδιο!! Μαλλον το ζωδιο τους θα φταιει!
Παντως εγω και ο αδερφος μου, ειμαστε και οι δυο σκορπιοι (τα γενεθλια μας ειναι ακριβως με μια βδομαδα διαφορα) και ειμαστε ...καμια σχεση!! Το μονο που εχουμε και οι δυο ειναι οτι τσαντιζομαστε ευκολα όπως επίσης βαριόμαστε ευκολα... Οπως λεει κι η μανα μου, αλλαζουμε 10αποψεις/sec!! Επισης έχουμε μια αλλεργια στο 'πρηξιμο'.. Aλλα μάλλον αυτη φταιει γι'αυτο παρα το ζωδιο μας!!
κατα τα άλλα.. η μερα με τη νυχτα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κατα τα άλλα.. η μερα με τη νυχτα!!
μήπως έχετε διαφορετικό....ωροσκόπο;
-
Αυτο δεν το χα σκεφτει Μάλλον...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...τσαντιζομαστε ευκολα όπως επίσης βαριόμαστε ευκολα... Επισης έχουμε μια αλλεργια στο 'πρηξιμο'.. Aλλα μάλλον αυτη φταιει γι'αυτο παρα το ζωδιο μας!!Aκριβως τα ιδια και εγω που ειμαι Σκορπιος.. Ρε μπας και εχουν βαση τελικα τα ζωδια?
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
...τσαντιζομαστε ευκολα όπως επίσης βαριόμαστε ευκολα... Επισης έχουμε μια αλλεργια στο 'πρηξιμο'.. Aλλα μάλλον αυτη φταιει γι'αυτο παρα το ζωδιο μας!!
Aκριβως τα ιδια και εγω που ειμαι Σκορπιος.. Ρε μπας και εχουν βαση τελικα τα ζωδια?
Και εγώ το ίδιο,καί το 99% τού ανθρώπινου πληθυσμού.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...τσαντιζομαστε ευκολα όπως επίσης βαριόμαστε ευκολα... Επισης έχουμε μια αλλεργια στο 'πρηξιμο'.. Aλλα μάλλον αυτη φταιει γι'αυτο παρα το ζωδιο μας!!
Aκριβως τα ιδια και εγω που ειμαι Σκορπιος.. Ρε μπας και εχουν βαση τελικα τα ζωδια?
Και εγώ το ίδιο,καί το 99% τού ανθρώπινου πληθυσμού.
Lefos αστον Αντρεα να λεει. Ζηλευει προφανως γιατι κανα παλιοζωδιο θα χει, ενω εμεις ειμαστε ανθρωποι (λιγο εντονοι το δεχομαι) με εντονη προσωπικοτητα κ ταπεραμεντο! ΑΧΑ!
Ακου το 99%.. Ποιος τα πε αυτα?? Μονο εμεις κυριε μου!
-
Και ο Κίμις Σκορπιός είναι Φούνις μας?...ή Σκόρπιος?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ο Κίμις Σκορπιός είναι Φούνις μας?...ή Σκόρπιος?!!!Ζυγος. Αυτα τα αστειακια σου.....
-
Εγω ειμαι Ταυρος αλλα μου τη δινουν τα ζωδια
-
Και ομως συγκεντρώνει ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά των Σκορπιών!
'Αρπάζει' γρήγορα αλλά 'βαριέται' και γρήγορα και έχει μια αλλεργία στο 'πρήξιμο', ειδικά των κερμπς!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ομως συγκεντρώνει ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά των Σκορπιών!'Αρπάζει' γρήγορα αλλά 'βαριέται' και γρήγορα και έχει μια αλλεργία στο 'πρήξιμο', ειδικά των κερμπς!!!
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΟ??
Αλλα επειδη βαριεμαι να σχοληθω κ θα με πρηξεις το νιωθω, λεγε οτι θες!
(γνησιος σκορπιος )
-
Εσυ μπορεί να έρχεσαι....αυτός δεν βλέπω να πηγαίνει προς βάθρο με τίποτα!!!
-
Τι λες καλε?? O Kimi keep walking προς το βαθρο Απλα παρκαρει λιγο μακρια κ εχει δρόμο!
-
Ρε μπας και κουράστηκε από το πολύ keep walking?!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι λέοντες λένε ότι δεν είναι καλοί σύζυγοι και εραστές..
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ;!!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγώ είμαι Σκορπιός. Δεν θα έλεγα ότι είμαι σκληρός κάθε άλλο μάλιστα, αλλά είμαι αρκετά ψυχρός με μερικά άτομα
Κι εγω που ειμαι σκορπιος νομιζω οτι ειμαι αξιαγαπητος ανθρωπος μεσα στην καλοσυνη. Η βλακεια ειναι οτι οι αλλοι δεν βλεπω να πιστευουν το ιδιο!! Μαλλον το ζωδιο τους θα φταιει!
Έχεις δικιο! Τι να πεις, όσοι δεν είναι σκορπιοί μλκες είναι!!
Τι ζώδιο είστε; Πιστεύετε στα ζώδια;