-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
overdesigned (αν δεν υπάρχει τέτοιος όρος, θέλω το trademark ).Υπάρχει! Οι αγγλάρες δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχαν κολλήσει κάθε πιθανό πρόθεμα δίπλα στη λέξη designed, όταν προσπαθούν σαν τον Χιου Γκραντ (huh, er, hmmm) να αναλύσουν υποκειμενικά πράγματα!
Πάντως, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! Η ασχήμια όμως μας πειράζει πολύ, αν το υπόλοιπο αυτοκίνητο πρόκειται να τα δίνει όλα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
overdesigned (αν δεν υπάρχει τέτοιος όρος, θέλω το trademark ).
Υπάρχει! Οι αγγλάρες δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχαν κολλήσει κάθε πιθανό πρόθεμα δίπλα στη λέξη designed, όταν προσπαθούν σαν τον Χιου Γκραντ (huh, er, hmmm) να αναλύσουν υποκειμενικά πράγματα!
Τώρα με έβρισες;;
Πάντως, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! Η ασχήμια όμως μας πειράζει πολύ, αν το υπόλοιπο αυτοκίνητο πρόκειται να τα δίνει όλα;
Πώς δεν μας πειράζει! Είπαμε πως δεν διαλέγουμε με κριτηριο την εμφάνιση, αλλά όπως και να το κάνουμε η εμφάνισή του δεν βοηθάει. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο για να το προτιμήσω σε σχέση με κάτι άλλο...
-
Με αφήνεται έκπληκτο πάντως
Στο γραφείο που το έδειξα όλοι είπαν ότι ειναι αματο.....
Καλά δε σας αρέσει αυτό????? το αμάξι
Είναι Κακό, κάκιστο, και φαίνεται κακό...
Βγάζει κακία από μέσα του έτοιμο να δαγκώσει.....
-
Πώς δεν μας πειράζει! Είπαμε πως δεν διαλέγουμε με κριτηριο την εμφάνιση, αλλά όπως και να το κάνουμε η εμφάνισή του δεν βοηθάει. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο για να το προτιμήσω σε σχέση με κάτι άλλο......να δεις που ο φίλος που είπε 'όταν αρχίσουν οι δοκιμές, να δεις πόσοι θα το ερωτευτούν' ότι θα δικαιωθεί...!
Αν μιλάμε για όπλα, έχω την εντύπωση ότι η εμφάνιση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ή ακόμα γίνεται και ατού (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, Χιού! )...
-
Πώς δεν μας πειράζει! Είπαμε πως δεν διαλέγουμε με κριτηριο την εμφάνιση, αλλά όπως και να το κάνουμε η εμφάνισή του δεν βοηθάει. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο για να το προτιμήσω σε σχέση με κάτι άλλο...
...να δεις που ο φίλος που είπε 'όταν αρχίσουν οι δοκιμές, να δεις πόσοι θα το ερωτευτούν' ότι θα δικαιωθεί...!
Αν μιλάμε για όπλα, έχω την εντύπωση ότι η εμφάνιση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ή ακόμα γίνεται και ατού (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, Χιού! )...
Το Μάρτιο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Με αφήνεται έκπληκτο πάντωςΣτο γραφείο που το έδειξα όλοι είπαν ότι ειναι αματο.....
Καλά δε σας αρέσει αυτό????? το αμάξι
Είναι Κακό, κάκιστο, και φαίνεται κακό...
Βγάζει κακία από μέσα του έτοιμο να δαγκώσει.....
Προσωπικά δεν μου άρεσε κανένα civic και ποτέ δεν συμμερίστηκα τα κύμματα ενθουσιασμού που υποδέχτηκαν το νέο, διαστημικό όχημα...
Τόσο περίεργα γούστα έχω;
Κάτσε να αρχίσουν οι δοκιμές και μακάρι να το ερωτευτούμε! Που δεεεεεν το βλέπω...
-
Τουλάχιστον αυτό διαφέρει και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο! Αλλιώς, θα λέγαμε ότι μοιάζουν όλα μεταξύ τους! Μα τι θέλουμε τέλος πάντων από τις ζωές μας!!!
-
Τουλάχιστον αυτό διαφέρει και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο! Αλλιώς, θα λέγαμε ότι μοιάζουν όλα μεταξύ τους! Μα τι θέλουμε τέλος πάντων από τις ζωές μας!!!Και γω αν βάλω ένα φτερό στο κεφάλι μου και κυκλοφορώ ως άλλος Καθιστός Αετός θα ξεχωρίζω!
Είναι καλό αυτό;
-
Κοιτα charmac γουστα ειναι αυτα και σεβαστα. Αλλα απο περιεργεια μπορεις να μου πεις τι ακριβως δεν σου αρεσει πανω στο αμαξι? Πες ρε παιδι μου η μουρη, ο κωλος , ολο το αμαξι απλα να δω. Ειναι πολυ μπροστα παντως, εδω το απλο ειναι φοβερο φανταζομαι το Type R...pure ninja
-
Τουλάχιστον αυτό διαφέρει και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο! Αλλιώς, θα λέγαμε ότι μοιάζουν όλα μεταξύ τους! Μα τι θέλουμε τέλος πάντων από τις ζωές μας!!!
Και γω αν βάλω ένα φτερό στο κεφάλι μου και κυκλοφορώ ως άλλος Καθιστός Αετός θα ξεχωρίζω!
Είναι καλό αυτό;
ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Κοιτα charmac γουστα ειναι αυτα και σεβαστα. Αλλα απο περιεργεια μπορεις να μου πεις τι ακριβως δεν σου αρεσει πανω στο αμαξι? Πες ρε παιδι μου η μουρη, ο κωλος , ολο το αμαξι απλα να δω. Ειναι πολυ μπροστα παντως, εδω το απλο ειναι φοβερο φανταζομαι το Type R...pure ninjaΤΟ ΠΙΣΩ! Και το μπροστά και το πλάι. Και όλες οι μασκούλες, φωτάκια, τριγωνάκια! Άσε, μιλάμε για μεγάλη αντιπάθεια!
Βέβαια παραδέχομαι πως είναι μεγάλη μαγκιά της Honda που πήρε ένα απίστευτα νερόβραστο, ξενέρωτο μοντέλο και το έκανε διαστημόπλοιο! Μπράβο τους!
Και μακάρι το type-r να είναι όσο καλό όσο αναμένεται...Να ανησυχήσει ο ανταγωνισμός και να υπάρχει άλλο ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο στην κατηγορία.
Γιατί όταν τα τζαπόνια βάλουν το κεφάλι κάτω και δουλέψουν, ποιός τους είδε και δεν τους φοβήθηκε!
-
Γιατί όταν τα τζαπόνια βάλουν το κεφάλι κάτω και δουλέψουν, ποιός τους είδε και δεν τους φοβήθηκε!
To Seat Leon
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To Seat Leon
Μου θυμίζεις γνωστό ρεπόρτερ μεγάλης ομάδας του λεκανοπεδίου.
Ερώτηση δημοσιογράφου: Μα καλά ο .... αφού δε παίζει βασικός στην ομάδα του στο μουντιάλ πως ξέρεις ότι είναι πολύ καλός παίκτης.
Απάντηση: Κοίτα για να είναι αλλαγή των βασικών παικτών της εθνικής του, θα είναι σίγουρα παιχτάρα.
(Σημ: Η ομάδα του ούτε στους 16 δε πέρασε, αυτός έπαιξε λίγα λεπτά αλλά παραμένει παιχτάρα στα μάτια του ρεπόρτερ)
-
μπορχα?????
-
Και γω αν βάλω ένα φτερό στο κεφάλι μου και κυκλοφορώ ως άλλος Καθιστός Αετός θα ξεχωρίζω!
Είναι καλό αυτό;
Δηλαδή εγώ που συχνά φοράω περούκα μαύρη μπουκλωτή και βγαίνω βραδινές βόλτες είμαι χάλια;
-
Εξαρτάται χρυσό μου.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Είναι καλό αυτό;
ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
-
Τι λετε ρεεεεεεεε;;;;;;;;;;
-
Τι λετε ρεεεεεεεε;;;;;;;;;;Μόνο αλήθειες.
-
+1
Honda Civic Type-R 2007